Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
47. sayfa BirinciBirinci ... 37454647484957 ... SonuncuSonuncu

Bajaj Pulsar 150 NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Bir şeyi sormayı unutmuşum;

Bayii tabikide 3 kere hatırlatmama rağmen örtü, plakalık, ve ruhsat defterini getirmeyi/kargoyla yollamayı unuttu. Bende muhattap olmak istemiyorum artık. Onun yerine plakayı direk matkapla delip taktık servisle. İyi oldu bence, sıkıntı yok. Ruhsat defterini de kendim bulacam bir yerden. Asıl önemli konu örtü.

Motoruna örtü alıp kullanan var mı? İnternetten almak sıkıntı gerçekten, boyutları kesinleştiremiyorum. Örtüsünden memnun olan varsa, önerirse iyi olur. Motor dışarda durduğu için sürekli, çok gerekli oluyor.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Pulsar 150ns
    Egzoz sesi biraz toklaşsın istiyorum. Motora zarar vermesin ve milleti çok rahatsız etmesin. Öneriniz var mı?

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:39 ----------

Alıntı larnon adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Bayii tabikide 3 kere hatırlatmama rağmen örtü, plakalık, ve ruhsat defterini getirmeyi/kargoyla yollamayı unuttu. Bende muhattap olmak istemiyorum artık. Onun yerine plakayı direk matkapla delip taktık servisle. İyi oldu bence, sıkıntı yok. Ruhsat defterini de kendim bulacam bir yerden. Asıl önemli konu örtü.

Motoruna örtü alıp kullanan var mı? İnternetten almak sıkıntı gerçekten, boyutları kesinleştiremiyorum. Örtüsünden memnun olan varsa, önerirse iyi olur. Motor dışarda durduğu için sürekli, çok gerekli oluyor.

Hocam ben 200 ns brandası aldım. Modacar marka 50 liraya. Henüz ulaşmadı elime ama örtünce foto atarım buraya da.

rozenlot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 150NS
    Dun arkadasimizin yazisindan sonra sabah ilk isim akuye bakmak oldu biraz su damladigini gordum amortisorun yaylari arasnda kurumus beyaz sivi gordum bnde izmirden aldm motoru eger bu buyuk bir sorunsa oldukca canim sıkilicak bugun aricam bayiyi

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı rozenlot adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dun arkadasimizin yazisindan sonra sabah ilk isim akuye bakmak oldu biraz su damladigini gordum amortisorun yaylari arasnda kurumus beyaz sivi gordum bnde izmirden aldm motoru eger bu buyuk bir sorunsa oldukca canim sıkilicak bugun aricam bayiyi
    kuru jel akü takın. sıvı akü mü kaldı zaten 76 model serçe değil ki bu, niye böyle ettin bajaj

Alıntı rozenlot adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aman dikkat edin, su değil o. Sülfürik asit. Kesinlikle çıplak elle dokunmayın. Dokunmuşsanız bol su ve sabunla defalarca yıkayın elinizi sonra da silin. Ben bezle sildim onu bile eritti. Biraz su kaynatıp, bir sprey tabancası gibi birşeyle akan yerlere su sıkın. Bir miktarı temizler ama üzerinden vakit geçmişse su da pek çıkarmaz. En iyisi servise gidip göstermek.
    Cloud bunu beğendi.

Bajaj 150 ns kullanıcısıyım. şu an 300 km de. Motor da 7 bin devire kadar hiç titreşim yok. 7 bin devirin üstüne cıkmadığım için bilmiyorum.
    Motor harika gidiyor harika duruyor harika viraja giriyor özellikle o dandik lastiklerle. bugun er6 alsanır üzerinde dunlop un berbat lastigini veriyolar.
    Bajaj 200 ns yerine, 150 ns i seçmemin sebebi. her 2 yılda bir prelli rosso 2 ye bin lira vermiyecek olmam. 8.5 bin olmaması ve test sürüşünde biraz istop etmesi beni geri çekti. Motorla rodajda durmadan 100 km gittim indigimde yanlışlıkla motora elim deydi ve hiç ısınmamiş ona çok şaşirdim. motor adete hiç ısınamamiş. Motorla alakalı şuan için çok mutluyum. Bakımlarını yaptırın. Adam akıllı motul yağ kullanın iyi günler
    NoWyld ve Cloud bunu beğendiler.

NoWyld - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-Max 250
    Geçenlerde ekrem beye de belirttiğim bir durumu paylaşmak isterim.
    150ns ler için uygun lastik takımı yok ve üzerindeki lastikleri pek iyi değil. Arka lastik 110/80 r17 bulunuyor ancak iş ön lastiğe gelince hiç bir yerde bulamadım. İstanbulda oturuyorum her bajaj servisini her toptancıyı aradım, sordum. Orjinali 80/100 olan lastik için bana bir yetkili servis 80/90 önerdi, akıl sır ermiyor. Kalınlığın değişmesini anlarım ancak yanak kalınlığının değişmesi hız göstergesini ve km saatini etkileyecek.
    Dolayısıyla kendi ebatından başka bir ebatta (biraz daha kalın olabilir ancak yanak kalınlığı aynı olmalı) lastik kullanılamaz.
    Lastik işini nasıl hallettiniz? Var mı lastik bulabilen? Ben şahsen bu konuda büyük sıkıntı içerisindeyim. Stok lastikler güven vermiyor bana.
    Ekrem bey durumla ilgilendiğini söyledi ancak ne zamana hallolur bilmiyorum.
    Orj ebatlar
    ön 80/100 r17
    Arka 110/80 r17
    Cloud bunu beğendi.

Ben örtü yani brandayı motomaxdan aldım biraz kalın ve pahalısından ama sağanak yağmurda bile su geçirmedi, 70tl verdim L beden aldım topcase yoksa tam geliyor ama keşke XL alsaydım diyorum çünkü o zaman lastiklere kadar kapatacaktı, gerçi o durumda da yerlerde sürünüp rüzgarda çok paraşüt olurdu(Eğer alttan iple de bağlarım dersen XL al, hem belki topcase ile de kullanılabilir) Ama L de tam uyuyor. Alttan bağı var ve rüzgarda çıkmıyor. ben memnunum motmax'ın online alışverişi de var bi bak istersen kardeş.
    İlk zamanlar otoparkın üstü açık oradaydı, şimdi balkon altında ama yine de uzun süre binmeyeceksem kapatıyorum. Kışın daha çok işe yarayacağı kesin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:06 ----------

Aman dikkat edin, su değil o. Sülfürik asit. Kesinlikle çıplak elle dokunmayın. Dokunmuşsanız bol su ve sabunla defalarca yıkayın elinizi sonra da silin. Ben bezle sildim onu bile eritti. Biraz su kaynatıp, bir sprey tabancası gibi birşeyle akan yerlere su sıkın. Bir miktarı temizler ama üzerinden vakit geçmişse su da pek çıkarmaz. En iyisi servise gidip göstermek.
    Galiba aküleri kuru aküye çevirmek en iyisi. Kişisel olarak sıfır motora ekstradan gereksiz masraf etme yanlısı değilim ama madem akıyor böyle sorun yaşayanlar hemen kuru aküye geçsinler bence, hatta bu problem bayii kaynaklı olduğuna göre bence aküleri kurusu ile değişmeli bayiiler, neticede sıfır motorda akü sıvısını kullanıcı kendi dökecek değil ya.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:18 ----------

[/COLOR]
    Alıntı NoWyld adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçenlerde ekrem beye de belirttiğim bir durumu paylaşmak isterim.
    150ns ler için uygun lastik takımı yok ve üzerindeki lastikleri pek iyi değil. Arka lastik 110/80 r17 bulunuyor ancak iş ön lastiğe gelince hiç bir yerde bulamadım. İstanbulda oturuyorum her bajaj servisini her toptancıyı aradım, sordum. Orjinali 80/100 olan lastik için bana bir yetkili servis 80/90 önerdi, akıl sır ermiyor. Kalınlığın değişmesini anlarım ancak yanak kalınlığının değişmesi hız göstergesini ve km saatini etkileyecek.
    Dolayısıyla kendi ebatından başka bir ebatta (biraz daha kalın olabilir ancak yanak kalınlığı aynı olmalı) lastik kullanılamaz.
    Lastik işini nasıl hallettiniz? Var mı lastik bulabilen? Ben şahsen bu konuda büyük sıkıntı içerisindeyim. Stok lastikler güven vermiyor bana.
    Ekrem bey durumla ilgilendiğini söyledi ancak ne zamana hallolur bilmiyorum.
    Orj ebatlar
    ön 80/100 r17
    Arka 110/80 r17
    Umarım Bajaj bu konuda bayilerine uygun ebat lastik getirtir. Ben bu yaz değişmeyeceğim ama kışa gerekecek.
    Bu arada motolastik ile bir görüş istersen(bilmem baktın mı) onlar getirtebiliyor uygun lastikleri, biraz tuzlu olabilir ama bu işte epeyce profi çalışan bir yer bildiğim. Buzmotora filan da bir sor ya da sordun mu bilmiyorum.
    Hatta herkes için bilgi olsun: Buzmotor ve motolastik de bildiğim kadar maille ve telefonla da size hem lastik bilgisi hem de şu lastiği şuna şöyle etsem olur mu gibi sorularınıza cevap veriyorlar, yani bedava lastik danışmanlığı hizmeti veriyorlar adeta. Ben zamanında buzmotora YBR için maille dubleks lastik sormuştum, adamlar gayet açıklayıcı cevap yazmıştı ve ona göre gidip almıştım.

linkleri:
    http://www.buzmotor.com/

http://www.motolastik.com/

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:24 ----------

Alıntı Adem Berat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bajaj 150 ns kullanıcısıyım. şu an 300 km de. Motor da 7 bin devire kadar hiç titreşim yok. 7 bin devirin üstüne cıkmadığım için bilmiyorum.
    Motor harika gidiyor harika duruyor harika viraja giriyor özellikle o dandik lastiklerle. bugun er6 alsanır üzerinde dunlop un berbat lastigini veriyolar.
    Bajaj 200 ns yerine, 150 ns i seçmemin sebebi. her 2 yılda bir prelli rosso 2 ye bin lira vermiyecek olmam. 8.5 bin olmaması ve test sürüşünde biraz istop etmesi beni geri çekti. Motorla rodajda durmadan 100 km gittim indigimde yanlışlıkla motora elim deydi ve hiç ısınmamiş ona çok şaşirdim. motor adete hiç ısınamamiş. Motorla alakalı şuan için çok mutluyum. Bakımlarını yaptırın. Adam akıllı motul yağ kullanın iyi günler
    7000 üstünde de öyle atla deve bir titreşim yok merak etmeyin. Ben de 1800km'dir sizin gibi iyi ki almışım diyorum. Ben de tamamen 200NS'e bütçem olmadığı için aldım, sonradan anladım ki şehiriçi ve ekonomi için asıl alınması gereken zaten bu imiş.

Eskiden hep derdik ki, yahu şöyle ybr gibi, cbf gibi ama daha güçlü bir 125 ya da 150cc olsa fiyatı da uygun olsa tadından yenmez. Bajaj Pulsar NS150 tam o motor işte, ben teknik verilerini görünce işte o istediğimiz 150cc gelmiş ülkeye dedim, test de istediğim sonucu alınca düşünmedim daha fazla. Umarım yıllarca işimi görür.

--------------------------------

Bir süre buralarda olamayacağım, hepiniz kalın sağlıcakla. Motorlarınıza da kendinize de (hatta kendinize daha fazla) dikkat edin. Yaz geldi dikkatli sürün, sıcaktan bunalıp oradan da geçeyim, şuradan da kaçayım, sıcaktan kurtulayım yapmayın, gereksiz risk almayın. Az terleyin, az geç gidin ama sağlıklı gidin.

Herkese selam ve sevgilerimle!!!
    Lucien ve NoWyld bunu beğendiler.

bursagsli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni Seyhan (2012-2017), Sym Wolf 250
    Yüzsüz gibi bugünde bajaj pulsar 150 ns i test ettim
    Artıları
    -Motorda titreşim çok hafif var rahatsız etmez
    -Fren sistemi mükemmel hem arka hemde ön olmak üzere
    -Vites geçişleri yumuşak
    -Debriyaj maneti yumuşak
    -Motorun oturuş pozisyonu bana rahat gelmedi

Param olsa bu motoru alırmıydım ben almazdım oturuş pozisyonu beni pek tatmin etmedi

Eksileri
    -Amortisörler aşırı sert
    -175 cm boyum olmasına rağmen yere parmak ucuyla basıyordum
    -200ns gibi gazı açtığında şahlanma yok
    -Rüzgarda çok savruluyor

Motosikleti
    Bajaj 150 NS - Honda 500R - Fiddle II
    Arkadaşlar motoru aldıktan sonra farkettim bu benzin deposunun malzemesi plastik mi? Bir kazada direk benzin yere dökülür mü? Çatlar mı yani çoğu kişi öyle söyledi.

Alıntı emretanerc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar motoru aldıktan sonra farkettim bu benzin deposunun malzemesi plastik mi? Bir kazada direk benzin yere dökülür mü? Çatlar mı yani çoğu kişi öyle söyledi.
    Değerli Emre; öncelikle hayırlı olsun, güle güle kullanın inşallah. Plastik olan sadece depo korumadır. Depo onun içindedir. Pulsar NS 200'de de böyledir. selamlar...
    Lucien bunu beğendi.

Motosikleti
    TVS Apache RTR 200 ABS
    ekrem bey, bajaj motorlarda "proforma belgesi" düzenliyor musunuz?
    Katılım bankaları ile alımda bankalar proforma belgesi istiyor daha önceden farklı markalarda bir kaç bayi aradım, düzenleyemediklerini söylediler.

mtgemlik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj pulsar-Rks 150s- Tvs apache rtr 200
    Arkadaşlar sonunda aranıza katılıyorum. Yarın gidip alıcam inşallah. Allah herkesin istediği motara kavuşmasını nasip etsin. Tekeriniz düz bassın.

Arkadaslar 3. Vites 7 k deviri geçince bi kaç sefer öksürme yapar gibi yapti sizdede oldumu

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:50 ----------

Alıntı mtgemlik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar sonunda aranıza katılıyorum. Yarın gidip alıcam inşallah. Allah herkesin istediği motara kavuşmasını nasip etsin. Tekeriniz düz bassın.
    Hayırlı olsun hoşgeldin

Motosikleti
    SYM Joymax 250i, Bajaj Pulsal 150NS
    Alıntı Lucien adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar 3. Vites 7 k deviri geçince bi kaç sefer öksürme yapar gibi yapti sizdede oldumu

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:50 ----------

Hayırlı olsun hoşgeldin
    Kaç zamandır bende yazacaktım aklimdan çıkıyor. Hızlı şekilde kalkınca ikiden üçe geçtiğinde 7bin devir civarında arada öksürüyor.

Hayırlı olsun mtgemlik Allah kaza bela vermedin.

NoWyld - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-Max 250
    Alıntı Pulsar41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kaç zamandır bende yazacaktım aklimdan çıkıyor. Hızlı şekilde kalkınca ikiden üçe geçtiğinde 7bin devir civarında arada öksürüyor.

Hayırlı olsun mtgemlik Allah kaza bela vermedin.
    Bu bende de 2 gündür oluyor yahu, parçayı falan da taktık hava filtresine

Yarın servisi bir arayacağım sizleride bilgilendiririm

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 150 NS
    Alıntı mehmetyigit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @Berkan33 hocam o yandaki lambaları nereden ve kaça aldınız? Toplam maliyeti ne kadarı buldu?
    @Pulsar41 hocam jant şeridini nereden aldınız ve kaça mal oldu?
    Aliexpresen tanesi 13 dolara aldım servis taktı 20 tl

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:34 ----------

[QUOTE=Cloud;3947960]Ben örtü yani brandayı motomaxdan aldım biraz kalın ve pahalısından ama sağanak yağmurda bile su geçirmedi, 70tl verdim L beden aldım topcase yoksa tam geliyor ama keşke XL alsaydım diyorum çünkü o zaman lastiklere kadar kapatacaktı, gerçi o durumda da yerlerde sürünüp rüzgarda çok paraşüt olurdu(Eğer alttan iple de bağlarım dersen XL al, hem belki topcase ile de kullanılabilir) Ama L de tam uyuyor. Alttan bağı var ve rüzgarda çıkmıyor. ben memnunum motmax'ın online alışverişi de var bi bak istersen kardeş.
    İlk zamanlar otoparkın üstü açık oradaydı, şimdi balkon altında ama yine de uzun süre binmeyeceksem kapatıyorum. Kışın daha çok işe yarayacağı kesin.[COLOR="Silver"]

Link alabilir miyim ve resim atar misiniz

mtgemlik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj pulsar-Rks 150s- Tvs apache rtr 200
    Hayırlı olsun dilekleri için teşekkür ederim. Motorumu bu akşam teslim aldım. Allah, bende dahil herkese kazasız belasız kullanmak nasip etsin inşallah. Motora gelirsek, ilk izlenimler güzel. Titreşim hissetmedim. Zaten eski motorum kanuni seyhan dan sonra hissediceğimide sanmıyorum. Rodajda olmasına rağmen gidişi, çekişi çok güzel. Vites geçişleri yumuşak. Boyum 1.87 olmasına rağmen oturuş pozisyonunu beğndim. Sadece ayklar biraz daha fazla geride kalıyor. Onun dışında seleside oldukça rahat. İlk izlenimlerim böyle, motordan gayet memnun kaldım. Allah almak isteyen herkese nasip etsin inşallah. Tekeriniz düz bassın, sağlıcakla kalın.
    NoWyld bunu beğendi.

Motosikleti
    Xmax 250 ABS
    Arkadaşlar ben RS 200 aldım. Ve tek kelime ile şunu söyliyim , motorunuzu gidin ve öpün. Çünki hiç titremiyor Karşılaştırma isterseniz detaylı şekilde yazabilirim ( sonraki adımı RS 200 olacaklar için )
    NoWyld bunu beğendi.

REKLAM ALANI
47. sayfa BirinciBirinci ... 37454647484957 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)