Bajaj Pulsar 150 NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
10 Mayıs 2016, 17:37
wind83 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar herkese tekrar merhaba,
dün itibariyle motoru teslim aldım. henüz motor sürmeyi tam anlamıyla öğrenmediğim için arkadaşım teslim aldı
michelin pilot Street ön : 110/70-17 arka:140/70-17 taktırmayı düşünüyorum. ne dersiniz uygun mudur?
görüşlerinizi rica ederim.
teşekkürler
Yazın orijinal lastikleri ile kullan yaz bitincede kışlık lastiklerle gec
Reklamlar
-
10 Mayıs 2016, 18:37
arkadaşlar motosikletinde telefon tutacağı kullanan var mı ? varsa markası, fiyatı ve nereden aldığını paylaşabilir mi ?
-
10 Mayıs 2016, 21:13
walter adlı üyeden alıntı
arkadaşlar 950 km yi devirdim,motor 100 km hıza hıza zorlanmadan çıkıyor,bakımdan sonra boş vitese geçmeme sorunu düzeldi ama 600 km de ilk bakıma gittim,ilk bakımda tekleme için karbüratörde iğne denen bir parçayı değiştirmişler ki tekleme sorunum yoktu fakat son 200 km dir bu tekleme başladı 5. viteste 6bin devirlerde.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:18 ----------
hocam bu arada göztepe kampüsünde dün gördüğüm motor senin mi acaba ?
Evet kardeşim, müh fak binasının önüne çekerim genelde makinamı
biz seninle tanışıyor olabiliriz sanki
-
10 Mayıs 2016, 22:51
darkloops adlı üyeden alıntı
arkadaşlar motosikletinde telefon tutacağı kullanan var mı ? varsa markası, fiyatı ve nereden aldığını paylaşabilir mi ?
http://urun.n11.com/telefon-tutucu/bisiklet-motorsiklet-telefon-tutucu-universal-P96436452 ben bu ürünü aldım çok rahat ettim baya kullanışlı oldu telefon tutucu.fakat takmaya yer yok ben aldığım ürünün kenarlarını keserek inceltip direksiyonda gri yuvarlak yere taktım
-
10 Mayıs 2016, 22:52
http://urun.n11.com/telefon-tutucu/bisiklet-motorsiklet-telefon-tutucu-universal-P96436452 ben bu ürünü aldım çok rahat ettim baya kullanışlı oldu telefon tutucu.fakat takmaya yer yok ben aldığım ürünün kenarlarını keserek inceltip direksiyonda gri yuvarlak yere taktım
nasıl yani hocam takma olayını anlamadım fotoğraf varsa paylaşabilir misin
https://www.youtube.com/user/Darkloops
-
10 Mayıs 2016, 23:03
NoWyld adlı üyeden alıntı
Evet kardeşim, müh fak binasının önüne çekerim genelde makinamı
biz seninle tanışıyor olabiliriz sanki
Arkadaşa dedim bu renk jant şeridimi taksam iyi olmuş diye bilsem seninkinin yanına çekerdim bende dostum ben kütüphaneye geliyorum sık sık,göztepede kütüphane dışında işim yok.tanışmıyoruz ama bidaha gelince seninkinin yanına çekerim tanışalım
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:55 ----------
nasıl yani hocam takma olayını anlamadım fotoğraf varsa paylaşabilir misin
dostum ürünün bağlantı kısmı bizim motorlara olmuyor bizim gidonlarda yuvarlak bölüm yok.sadece sağda solda gri bir yer var yuvarlak olarak 2-3 cm falan.ben aldığım ürünün yuvarlak bağlantı yerini keserek daralttım ki o gri yere girsin diye.yoksa aynalar da dahil başka bir yere takılabilceğni sanmıyorum
-
10 Mayıs 2016, 23:05
Arkadaşa dedim bu renk jant şeridimi taksam iyi olmuş diye bilsem seninkinin yanına çekerdim bende
dostum ben kütüphaneye geliyorum sık sık,göztepede kütüphane dışında işim yok.tanışmıyoruz ama bidaha gelince seninkinin yanına çekerim tanışalım
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:55 ----------
dostum ürünün bağlantı kısmı bizim motorlara olmuyor bizim gidonlarda yuvarlak bölüm yok.sadece sağda solda gri bir yer var yuvarlak olarak 2-3 cm falan.ben aldığım ürünün yuvarlak bağlantı yerini keserek daralttım ki o gri yere girsin diye.yoksa aynalar da dahil başka bir yere takılabilceğni sanmıyorum
peki rüzgardan veya sarsıntıdan dolayı bir sıkıntı yaşamadın dimi hocam telefonu kaybetmeyelim?
-
10 Mayıs 2016, 23:05
Arkadaşa dedim bu renk jant şeridimi taksam iyi olmuş diye bilsem seninkinin yanına çekerdim bende
dostum ben kütüphaneye geliyorum sık sık,göztepede kütüphane dışında işim yok.tanışmıyoruz ama bidaha gelince seninkinin yanına çekerim tanışalım
Bekliyorum kardeşim o zaman
-
10 Mayıs 2016, 23:13
peki rüzgardan veya sarsıntıdan dolayı bir sıkıntı yaşamadın dimi hocam telefonu kaybetmeyelim?
yok hocam yaşamadım bağlantı yerinin içine kağıt falan koyarak baya sıktım orası sağlam oldu,ürünün kafası sağa sola dönüyordu güvenli gelmedi onuda yapıştırdım hergün telefonu koyuyorum şimdilik sıkıntı yok
-
10 Mayıs 2016, 23:17
yok hocam yaşamadım bağlantı yerinin içine kağıt falan koyarak baya sıktım orası sağlam oldu,ürünün kafası sağa sola dönüyordu güvenli gelmedi onuda yapıştırdım hergün telefonu koyuyorum şimdilik sıkıntı yok
sağolasın hocam sipariş verdim hemen son bir tane kaldı yazıyordu, ürün geldikten sonra yapamazsam yine yazarım
-
11 Mayıs 2016, 11:57
Cevabınız için teşekkürler. Oğlunuz hangi üniversiteye hangi bölüme gidiyor? Sizi ikna etmek için neler yaptı? Ve ben ikna etmek için ne yapabilirim?
-
11 Mayıs 2016, 16:14
Bugün motorum tam 400 km de yakıt tüketimi bakımından ana depo tam bittiğinde 377 km idi suan yedek depo kullanıyorum ana depo 10 litre verilere göre burada ki benzin fiyati 4.44 litresi
10×4.44=44.4 tutar
44.4÷377=0.117 km başına yakıt bu.
-
11 Mayıs 2016, 20:54
[IMG][/IMG] slm arkadaşlar 500km bakım için kaç para verdiniz neler değişti tavsiyleriniz varsa alırım tesekkürler şimdiden.
-
11 Mayıs 2016, 21:09
ADEMMERT adlı üyeden alıntı
Bende cuma günü sokacam bakıma 401 km de bende merak ediyorum aslında ve sende yedek kullanıyorsun dikkat et yolda kalma ana depo kaç km de bitti
-
11 Mayıs 2016, 21:39
yedek depo kulanmadım daha gösterge bir diş gidip geliyo .ne yaktı hesaplamadım ama toplam 55tl benzin aldım kaç paradan aldın dersen dikkat etmedim inşallah bakım için tuaf bi rakam istemezler
-
11 Mayıs 2016, 22:26
bende bugün sakaryadan aranıza katıldım çok şükür
bişey sorucaktım, bagajda alet çantası çıkmıyo mu bunda dahili olarak benimkinde yoktuda
-
11 Mayıs 2016, 23:19
-
11 Mayıs 2016, 23:45
Benim moralim 0, 0, 0.
Dikiz aynasından epey dertliydim.
Sol dikizi bir türlü ayarlayamıyordum.
Ayarlarken hep gevşiyordu. Söküp geri taktım yine aynısı oldu, bir tur daha artırıp sağlamlaştırmak istedim.
Bu sırada diş atıp yalama oldu. Muhtemelen yuvasında da sıkıntı oldu. Bir de ayarlamaya çalışırken ayna kendiliğinden çatladı.
Bir de geçen gün motoru devirdiğimde arka fren kolu da yamulmuş sanırım nerdeyse şanzımanın dinindeydi.
-
12 Mayıs 2016, 00:26
unn7med adlı üyeden alıntı
bende bugün sakaryadan aranıza katıldım çok şükür
bişey sorucaktım, bagajda alet çantası çıkmıyo mu bunda dahili olarak benimkinde yoktuda
Bende alet çantası vardı normalde olmasi lazim
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:24 ----------
Yeni yakıt verileri benzin aldım tam 400 km iken 10.26 litre aldı 45.55 tuttu yani 0.113 kuruş yapıyoruz yani güzel alet tekleme sorunu da yok gibi cuma günü ilk bakımdan sonra hız denemelerine başlıyorum
-
12 Mayıs 2016, 00:44
Pulsar41 adlı üyeden alıntı
Benim moralim 0, 0, 0.
Dikiz aynasından epey dertliydim.
Sol dikizi bir türlü ayarlayamıyordum.
Ayarlarken hep gevşiyordu. Söküp geri taktım yine aynısı oldu, bir tur daha artırıp sağlamlaştırmak istedim.
Bu sırada diş atıp yalama oldu. Muhtemelen yuvasında da sıkıntı oldu. Bir de ayarlamaya çalışırken ayna kendiliğinden çatladı.
Bir de geçen gün motoru devirdiğimde arka fren kolu da yamulmuş sanırım nerdeyse şanzımanın dinindeydi.
Servisten git bi çift discoveri aynası al daha iyi gösteriyor veya apachi rtr aynası al tak yamulan ayaklığıda düzeltirler bozma o kadar morelini herkesin başına geliyor
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)