Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bajaj Pulsar 150 NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Alıntı rozenlot adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben normaldir die düşünmüştüm daha motor 6 km de üzüldüm simdi plakada yok servisle ugrasıcam sımdı
    Üzülecek kafaya takacak bişey değil, benimki de yapıyo nadiren, 500 rodaj bakımında söyleyecem, muhtemelen rölanti ayarından. İstersen 500ü beklemeden götür yaptırt benim bakıma çok az kaldı, bakımda zaten gözden geçirilecek hepsi. Yıllar önce Ybr125i aldığım gün düşük rölanti ayarından stop edip duruyodu, servise gitmeye üşenip mahalledeki eski yamaha yetkili servisi olan motorcuda yaptırtmıştım 😊Kolay görünen ama ince ayar isteyen bişeydir, tutturamayabilirsiniz uygun devri, servisde yaptırtın plakanız çıkınca, ben tutturamayıp mahalledeki yetkisiz serviste aldıydım soluğu😀

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    NoWyld - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-Max 250
    Alıntı rozenlot adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    burdan bu motoru kullanan arkadaşlara bir sorum var motor elıme ulasdı cok sukur bındım bıraz turladım oldukca kullanıslı ve oldukca şık bir motor fakat aklıma takılan bir konu var motor arada bole devrını yukseltiyor yuksek devırde calısıyoru durunca felan sonra dusur gıderken arada gıderken yukseltıor bunun sebebını bıln varmıdır rodajda daha motor
    Aynı sorun bende olmuştu yeni aldık hevesliyiz, o da ne hafif ısındı bir baktım motor kırmızı ışıklarda 3 binde takılıyor sonra debriyaj basınca iniyor, sonra bu durum rolantiyi az kısınca düzeldi. Servise gidin ve rölanti ayarı isteyin. Çok basit bir durum sorun yok

rozenlot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 150NS
    cevaplayan herekse çok teşekkür ederim nasıl içimi rahatlattınız anlatamam düşünüp duruyordum iyiki bu forumla tanışmışım çok sağolun vallaha

darkloops - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 150 NS
    ben rolantiyi 1,5 a çektim, şuanda sorun yok

Motosikleti
    Jawa 250 cafe racer
    Alıntı darkloops adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben rolantiyi 1,5 a çektim, şuanda sorun yok
    Nasil ayarladiniz deneyerek mi bide hangi vidayi sikicaz tam olarak fotoğraf atabilir misiniz

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 150 NS
    Alıntı Emreaygn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nasil ayarladiniz deneyerek mi bide hangi vidayi sikicaz tam olarak fotoğraf atabilir misiniz
    şuan fotoğraf atamam ama alttaki resimdeki gibi bir parça var sol tarafta jikleye yakın, motor boş viteste çalışır vaziyetteyken onu iki yöne çevirerek artıp azaldığını anlayabilirsiniz, sonra da istediğiniz seviyeye kadar çevirip öyle bırakacaksınız .

Motosikleti
    Jawa 250 cafe racer
    Alıntı darkloops adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şuan fotoğraf atamam ama alttaki resimdeki gibi bir parça var sol tarafta jikleye yakın, motor boş viteste çalışır vaziyetteyken onu iki yöne çevirerek artıp azaldığını anlayabilirsiniz, sonra da istediğiniz seviyeye kadar çevirip öyle bırakacaksınız .

http://i.hizliresim.com/LArp6Z.jpg
    Kusura bakmayjn ama elimizle mi ceviyoruz yoksa tornavida icin girisi varmi

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 150 NS
    elle elle, kolaylıkla hareket ediyor zaten tornavidaya gerek yok

Motosikleti
    X-Max 250
    Tanışmak ve etkinlikler amaçlı güzel bir whatsapp grubu kurduk şu anda 5 kişiyiz. numaranızı özelden yollamanız yeterli

MeNGuC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KYMCO SÜPER 8 Kara Şimşek :)
    Alıntı NoWyld adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tanışmak ve etkinlikler amaçlı güzel bir whatsapp grubu kurduk şu anda 5 kişiyiz. numaranızı özelden yollamanız yeterli
    whatsap face tweer gibi yerlerde olmak buralar uğramamak ve en son çare buralara uğramak ve buraya gelen bakıcak herkes bi guruba gitmiş bir bilgi edinemicek malesef ve o guruplar uçar gider ama burda 20 senede geçse bu bilgilerden herkes nimetlenicektir sizde dahil
    CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..

Motosikleti
    Pulsar 150 Ns
    Alıntı MeNGuC adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    whatsap face tweer gibi yerlerde olmak buralar uğramamak ve en son çare buralara uğramak ve buraya gelen bakıcak herkes bi guruba gitmiş bir bilgi edinemicek malesef ve o guruplar uçar gider ama burda 20 senede geçse bu bilgilerden herkes nimetlenicektir sizde dahil
    o grubu kolay haberleşip buluşmak, organizasyonlar yapabilmek için kurduk zaten burada boşuna gereksiz bilgi olmaması adına.

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 150NS
    Fabrika çıkışında rölanti ayarı yüksek oluyor dedi servis. Gidin düzeltin servise

Rox0ne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PULSAR NS150
    Selamlar
    Motoru Mart 15 de teslim aldım 1.5 ayda 7500 km yol yaptım istanbul trafiğinde çok şükür bi sıkıntısı yok şu anlık.ilk 1500 km rodaj zamanı 70-80 bastım daha sonradan düz yollarda ve rampa aşağıya motoru zorlamayacak şekilde 130a kadar çıktım motor sağır kalmaması için ama motorun uzun ömürlü olmasını istiyorsanız bu motorun hakkı 80-90dır. 150cclik bi motordan sıkıştırıp daha fazlasını beklememek lazım

Motosikleti
    Alıntı Rox0ne adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamlar
    Motoru Mart 15 de teslim aldım 1.5 ayda 7500 km yol yaptım istanbul trafiğinde çok şükür bi sıkıntısı yok şu anlık.ilk 1500 km rodaj zamanı 70-80 bastım daha sonradan düz yollarda ve rampa aşağıya motoru zorlamayacak şekilde 130a kadar çıktım motor sağır kalmaması için ama motorun uzun ömürlü olmasını istiyorsanız bu motorun hakkı 80-90dır. 150cclik bi motordan sıkıştırıp daha fazlasını beklememek lazım
    Maşşallah bi büçük ayda baya kmre yapmışsınız kuryelikmi yapıyorsunuz şahsiz kulanımdamı yaptınız ve lastik değiştirdiyseniz hangi marka boyuta lastik aldınız herhangi sorunla karşılaştınızmı ve 100km rede yakıttüketimi ölçme imkanınız oldumu

Rox0ne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PULSAR NS150
    Maşşallah bi büçük ayda baya kmre yapmışsınız kuryelikmi yapıyorsunuz şahsiz kulanımdamı yaptınız ve lastik değiştirdiyseniz hangi marka boyuta lastik aldınız herhangi sorunla karşılaştınızmı ve 100km rede yakıttüketimi ölçme imkanınız oldumu
    Kuryelik yapıyorum lastiğini yaz sezonu denk geldiği için değiştirmedim ancak kışın değiştirmeyi düşünüyorum ,bi sıkıntısı yok çok şükür sadece 5000 bakımında depo altındaki hava filtresinin oradaki boruya bi ekleme yapıp orayı daralttılar yüksek devirde gaz kesiyormuş bu modellerde.Yakıt olayına ilk iki depo fullemede yedeğe düştüğü zaman 400 km yol yapmıştım daha sonradan benzin şirketten olduğu için ölçmedim 😆

Motosikleti
    X-Max 250
    Öyle bir durum yok, söylendiği gibi grubu etkinliklerimiz için kurduk.

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 150 NS
    Roxone 7500 km dediniz yakıtıniz nasıl km de ve sizi rahatsız eden bir sorunla karşılaştiniz mi şu ana kadar

Motosikleti
    X-Max 250
    Alıntı Berkan33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Roxone 7500 km dediniz yakıtıniz nasıl km de ve sizi rahatsız eden bir sorunla karşılaştiniz mi şu ana kadar
    Kardeşim titreme istemiyorsan pulsar 150ns al, yok ben konforsuz da yaparım diyorsan al bir apache kalma bu kadar kararsız :D
    Berkan33 bunu beğendi.

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 150NS
    Arkadaşlar dün zinciri temizleyip motul c5 ile yağlamıştım. Bugün gezerken hızlı gaç açınca depoyu tokatladım ama kurtardım durumu çok şükür sonra sağa çekip tekerlere baktım ve arkada tekerin yanağına parmağımı sürünce elime yağ geldi. Sizce zincir yağ atıp tekeri yağladı sonra da motosiklet kaydı mı yoksa kullanıcı hatası mı?

Motosikleti
    Alıntı kaanfurkan35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar dün zinciri temizleyip motul c5 ile yağlamıştım. Bugün gezerken hızlı gaç açınca depoyu tokatladım ama kurtardım durumu çok şükür sonra sağa çekip tekerlere baktım ve arkada tekerin yanağına parmağımı sürünce elime yağ geldi. Sizce zincir yağ atıp tekeri yağladı sonra da motosiklet kaydı mı yoksa kullanıcı hatası mı?
    zincirler yağlandıktan sonra bildiğim kadar kuru bezle fazlalığı alınması gerekir yoksa bu tür şeylerin olması olağandır

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)