Ekrem Bey,
bu ürün 2 hafta sonraki motosiklet fuarında tanıtılacak mı? pulsar 200ns te şikayet edilen koltuk konforu, denge sensörü sorunu, stop etme sorunu v.s. çözülecek mi? arka frenin disk olma şansı var mı?
Ekrem Bey,
bu ürün 2 hafta sonraki motosiklet fuarında tanıtılacak mı? pulsar 200ns te şikayet edilen koltuk konforu, denge sensörü sorunu, stop etme sorunu v.s. çözülecek mi? arka frenin disk olma şansı var mı?
şekil güzel güç iyi
getirilmesi çok zekice bir hareket olur
Bu motor fuarda sergileniyor mu? Birde fiyat belli oldumu
Ürün fuarda var. Ama satışa çıkmayacak dediler.
Ekrem Bey merhaba, Pulsar 200 NS imizin yanına discover 150f alacağız bu haftalarda. Ancak Pulsar 150NS içimize daha çok sindi ve 150f alıp ardından pulsar 150ns in piyasaya çıktığını duysak gerçekten üzülürüz. Bu konuda kesin bir bilgi yok mudur bekleyip 150ns i alsak?
Ne zaman gelicek acaba şimdiden almaya niyetlendim
"Bajaj Motosiklet <bajaj@kuralkan.com.tr>
24 Ağu
Alıcı: bana
Sayın Furkan Erdoğdu, 001A06253542 takip numarasıyla bildirmiş olduğunuz müşteri iletişim formunuz aşağıdaki şekilde sonuçlanmıştır.
Sonuç ; Sayın Furkan ERDOĞDU, Öncelikle markamıza göstermiş olduğunuz ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ederiz. Tarafımıza iletmiş olduğunuz konu ile ilgili; PULSAR 150 ürünümüz 2015 yılı içerisinde piyasaya sunulacak şekilde planlanmaktadır. Ancak fiyatı ile ilgili tarafımızda henüz net bir bilgi maalesef bulunmamaktadır.
Bilgilerinize sunar, hayırlı günler dileriz.
Saygılarımızla,
Bajaj Müşteri Hizmetleri"
biraz geç oldu ama paylaşmak istedim.
fiyatı yurtdışında 3300 TL fakat vergilerle falan 5000 civarı satılacağını tahmin ediyorum.
200NS in kardeşi şekil olarak aynısı arka tekerlek ufak biraz fakat büyütülebilir.
Beygiri gayet iyi güçlü bir motosiklet 5000'i pek aşmazsa fiyatı çok tutar diyorum
Motorun tipi güzel de keşke 180'lik olanını getirseydiniz. Ara model olurdu, 150'lik motorlarınız zaten var.
Değerli arkadaşlar;
Pulsar AS 150 6.990 TL
Pulsar NS 150 5.990 TL
Her iki modelimiz de stoklarımıza girmiştir.
PULSAR AS 150 modelimiz bayilerimizde teslime hazırdır. PULSAR NS 150 modelimiz ise cuma gününden itibaren bayilerimize sevk edilecektir.
Saygılarımızla...
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:05 ----------
Teknik verileri isteyen arkadaşlarımız için detaylar aşağıda sunulmuştur. Saygılarımla...
apache rtr150 den kagit uzerinde 2.5 hp guclu ve balansorlu. Bunlar arti ama selesi de tvs den zayif. guc yola nasil yansir bilinmiyor ama apache ye direk rakip olmuş.
hava sogutmali ve 17 beygir 150cc turkiyede ilk
Kullanan bilgi verebilecek bu motorun sahipleri var mi ???
Canlilik katalimm :-)
Rakip olması mı zor ?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)