Öncelikle herkese merhaba, uzun bir süredir forumu takip ediyordum ve ilk yazıyı yazmak bu güne kısmetmiş
İstanbulda öğrenciyim. Aktif olarak yaklaşık 10 senedir bisiklet kullanıyordum, dizimde oluşan basit bir rahatsızlık sonucu bisiklete veda etmek zorunda kaldım ve tahmin edersiniz ki motor aldım. Motoru kullanmayı zaten az çok biliyordum ve konuda bilgim de fena sayılmaz..
An itibariyle ben de Pulsar 150NS kullanıcısıyım, henüz 27 km de, 2 gün önce aldım makineyi, ilk izlenimlerimi aktarayım. kararsız kalan arkadaşlara da yardımcı olsun inşallah.
Öncelikle bu makine fiyatına göre tam bir canavar. Duruşu 500 lük makineler gibi, dengesi, hızlanması olsun gayet iyi. özellikle 2 ve 3. viteslerde rodajda olmasına rağmen gayet ciğerli.ben en çok dijital gösterge ekranını, açılıştaki ibre selamlama olaylarını falan sevdim ilk görüşte valla
Kalıbı da gayet geniş bir makine. boyum 185 kilom 83 olmasına rağmen gayet güzel kavrıyor beni bu motor. Tek bir sorunu var o da aynaları, aynaları gerçekten kötü. 20 tl bir masraf yapmak gerekebilir
)
aksesuar konusunda baya şanslıyız çünkü pulsar 200 ün halihazırda parçalarını kullanabiliyoruz. kilometre ilerledikçe gözlemlerimi yazmaya devam ederim.
Rodaj konusunda biraz sorularım var. 7 bin deviri geçmemeye özen gösteriyorum ancak bazen ara hızlanmalarda 7 bine kadar gazı açıp agresif çıkıyorum a, sizce doğru yapıyormuyum bu rodaj işini? 7 bin devri geçmiyorum.