Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bajaj Pulsar 150 NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Cb 250 R
    Bugün siyah 150 ns alarak aranıza katıldım.Motoru yarın teslim alacağım. Rodajda falan yapmam gerekenler neler ? tavsiyeleriniz var mı ? İnşallah üzmez bizi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yamaha MT25
    arkadaşlar herkese merhaba,
    150ns lerin aynı ölçülerde başka marka lastik bulamadım. malum üzerindekiler çok kötü.
    değiştiren arkadaşlar acaba hangi marka hangi model ve hangi ölçülerde taktırdığını yazabilir mi? çok anlamadığım için daha büyük bir ölçü lastik sorun yaratır mı onu da bilmiyorum. bilen arkadaşlar fikir verip yardımcı olabilirse çok sevinirim.
    iyi akşamlar.

Dublebas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar NS150
    Alıntı wind83 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar herkese merhaba,
    150ns lerin aynı ölçülerde başka marka lastik bulamadım. malum üzerindekiler çok kötü.
    değiştiren arkadaşlar acaba hangi marka hangi model ve hangi ölçülerde taktırdığını yazabilir mi? çok anlamadığım için daha büyük bir ölçü lastik sorun yaratır mı onu da bilmiyorum. bilen arkadaşlar fikir verip yardımcı olabilirse çok sevinirim.
    iyi akşamlar.
    Michelin de bir de Continental de var ölçüler. Motolastik.com a bir sorun

1 cm lik farklar sorun çıkarmaz ama onun yukarsı ya da aşağası verimli olmaz.
    MotoVlog > https://goo.gl/8jrwAL

YasinC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motoruna dişli vs taktıran oldu mu daha doğrusu küçülten ? Ne fark etti yada değiştirirsem ne fark eder ?

mtgemlik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj pulsar-Rks 150s- Tvs apache rtr 200
    Alıntı YasinC adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motoruna dişli vs taktıran oldu mu daha doğrusu küçülten ? Ne fark etti yada değiştirirsem ne fark eder ?
    Bende değiştiricem ama hintli kardeşler standartı bozmuşlar. Yani bizim motorların dişli göbekleri farklı. Ben ustayla konuştum konyada yapılıyor ordan kargolamamız lazım dedi bende soğudum açıkçası.

Alıntı mtgemlik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende değiştiricem ama hintli kardeşler standartı bozmuşlar. Yani bizim motorların dişli göbekleri farklı. Ben ustayla konuştum konyada yapılıyor ordan kargolamamız lazım dedi bende soğudum açıkçası.
    merhaba dişli değiştiren bildiğiniz birisi var mı ? Ne kadar fark ediyor ?

Bu dişli diye bahsedilen şey nedir ne işe yarar değiştirilmesi?

Motosikleti
    merhaba dişli değiştiren bildiğiniz birisi var mı ? Ne kadar fark ediyor ?
    Facebook gurubunda değiştiren vardı. Yakıtın düştüğünü ve motorun rahatladığını söylemişti. Düz yolda 142 yi de görmüş arkadaş.

Motosikleti
    Cb 250 R
    Bugün bayiden aldım motorumu, şuan için bir sorun yok fakat 20 km den sonra kadran bölgesi sanırım titriyor zırıl zırıl ses yapıyor, bu normal mi ?

Motosikleti
    Alıntı 2wsx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugün bayiden aldım motorumu, şuan için bir sorun yok fakat 20 km den sonra kadran bölgesi sanırım titriyor zırıl zırıl ses yapıyor, bu normal mi ?
    Öncelikle motorun hayırlı olsun. Ön camla göstergenin etrafını dönen çita arasından geliyor o ses. 2-3 devir arasında olması lazım bende öyleydi. Ben ön camı söküp araya kauçuk bir parça koyup çözdüm. Sende bir dene istersen. Birde tam o zırıltıyı duyduğun anda ön camı kendine doğru hafif bastır bakalım ses ordanmı geliyor.

Motosikleti
    Cb 250 R
    Öncelikle motorun hayırlı olsun. Ön camla göstergenin etrafını dönen çita arasından geliyor o ses. 2-3 devir arasında olması lazım bende öyleydi. Ben ön camı söküp araya kauçuk bir parça koyup çözdüm. Sende bir dene istersen. Birde tam o zırıltıyı duyduğun anda ön camı kendine doğru hafif bastır bakalım ses ordanmı geliyor.
    Teşekkür ederim. Evet 2-3 bin devir arası geliyor ses ve ön camı tutunca geçiyor.Bende söküp arasına çift taraflı bant gibi bir şey yapayım.

Facebook gurubunda değiştiren vardı. Yakıtın düştüğünü ve motorun rahatladığını söylemişti. Düz yolda 142 yi de görmüş arkadaş.
    Link vs verme şansınız var mı youtube'da aradım ancak bulamadım. 200NS'lere performans kit vs gibi şeyler var ancak 150ns için uygulayan görmedim. Çevre yoluna, ana yola çıktığınız da açıkçası çok fazla sıkıştırıyorlar. Meret 130km hıza rahat çıksa yeter. Sırf bu yüzden motoru yükselteceğim.

Eskişehir yolunda yiyorlar resmen. Özellikle gece yola düşersen vay haline millet yanından vızır vızır geçiyor.

Motosikleti
    Link vs verme şansınız var mı youtube'da aradım ancak bulamadım. 200NS'lere performans kit vs gibi şeyler var ancak 150ns için uygulayan görmedim. Çevre yoluna, ana yola çıktığınız da açıkçası çok fazla sıkıştırıyorlar. Meret 130km hıza rahat çıksa yeter. Sırf bu yüzden motoru yükselteceğim.

Eskişehir yolunda yiyorlar resmen. Özellikle gece yola düşersen vay haline millet yanından vızır vızır geçiyor.
    Facebook sayfasından kendisine ulaşabilirsin. Dişli isteyenlerede yardımcı oluyor arkadaş.

Facebook sayfasından kendisine ulaşabilirsin. Dişli isteyenlerede yardımcı oluyor arkadaş.
    Benim facebook hesabım yok ufaklığın hesabından baktım ancak bir şey bulamadım. Hindistan sayfası çıkıyor. Grubun linki atarsanız sevinirim.

Motosikleti
    Benim facebook hesabım yok ufaklığın hesabından baktım ancak bir şey bulamadım. Hindistan sayfası çıkıyor. Grubun linki atarsanız sevinirim.
    Link atamadım ama grubun ismini yazayım. Bajaj pulsar ns 150 türkiye.

Teşekkürler

Bu arada motorda ana yolda giderken 100 civarı bir hızda 5. vitese taktığınızda sorun yaşayan oldu mu ? Daha doğrusu 4. viteste redline çizgisine gelmeden 5. vitese taktığımda motor devirlenmiyor yani hızlanmıyor. İlla 4. viteste 105-107 gibi hızlara kadar zorlayıp 5'e attığımda 117 vs görüyorum hava rüzgarlı ise daha da yükselmiyor. Sanki 5. viteste güç yetmiyormuş gibi.

Motosikleti
    Cb 250 R
    Ön cama çift taraflı bant yapıştırdım , kadranla cam arasına , biraz zırıltı titremesi azaldı sanki ,fakat geçmedi. Birde motorda biraz titreşim var acaba rodajdan sonra geçer mi ? daha 40 km de motor.

İyi günler bende bu motoru almak istiyorum. Sanırım 1 hafta sonra alacağım ama kafamı hep 200 lük kurcalıyor. Acaba antalya şartlarında hava soğutma motoru şişirir mi?

Alıntı DAcure adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyi günler bende bu motoru almak istiyorum. Sanırım 1 hafta sonra alacağım ama kafamı hep 200 lük kurcalıyor. Acaba antalya şartlarında hava soğutma motoru şişirir mi?
    İmkanınız varsa 200 modelini alın.

İmkanınız varsa 200 modelini alın.
    Teşekkür ederim ama 2bin TL değecek mi 200lüğü almaya. Ben öyle uzun yol yapmak için kullanmıyacağım iş ev arası birde ufak tefek işlerimi halletmek için şehir içi kullanacağım

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)