Merhaba,
Tam iki senedir bu forumu okuyorum ve sonunda ilk motorumu aldim. Bajaj pulsar 150 Ns. Galiba tek satinalan benim
Merhaba,
Tam iki senedir bu forumu okuyorum ve sonunda ilk motorumu aldim. Bajaj pulsar 150 Ns. Galiba tek satinalan benim
Aslinda tecrubeli deilim ilk motor deneyimim ama ilginctir ilk gun motorun kornasinin civatasi dustu kabloda asili kaldi. Ikincisi ise bugun gezerken koltuk altinda olan ana saseyi arka karenaza baglayan civata dustu.hemen takim cantasi hazirlayip hepsini skilamayi dusunuyorum
Hayırlı günlerde senelerce bin dostum.
Şimdi şöyle bir durum var, kanuni motosikletlerin bir kısmı sökük vaziyette geliyor, paleti açıp yerinde oradaki bayi montajlıyor, fabrika bile montajını yapmıyor. Acaba senin motorda böyleydide bayi mi iyi sıkmamış o vidaları acaba?
Birde NS200 ile motor kısmı dışında herşeyi aynımı görünüyor acaba?
Bende de Pulsar 200NS var ön çamurluk uzatıcı parçasının vidaları gevşemişti, düşmeden yakaladım cıvataları sıktım neyseki.
Hayirli olsun kardesim Allah kaza bela vermesin.
Sanirim bu motoru ilk alan sensin bu zamana kadar hic ses cikmamisti. Herkese fiyat biraz pahali geldi. Senin yorumlarini bekliyoruz artik...
Merhaba, motoru aldigimda gidon ve benzeri onemli yerleri gozumun onunde sıkılamıstı ama anladigim her yerini bi elden gecirmek gerekiyor.
Bajaj pulsar 200 ns'e de fazlasi ile benziyor sadece uc onemli detayi motordan anlayanlar gorur onlarda arka fren kampana, radyator yok , ve kick start var.
Fiyat pahali oldugunu dusunmuyorum cunku cbf , ybr segmentinde motor ve hepsi bu aralikta satilirken daha ucuz olmasini beklemezdim. Ayrica cbf torku dusuk diyorlar bu motorda boyle bir sorun yok yokuslar ne kadar dik olursa ve kacla cikarsan cik bayilmiyo motor.
150 cc genelde commuter sinifidir. Ama bu motor naked tasarimli ve goruntu olarak kesinlikle cbf ve ybr den daha gosterisli.
motosikletin NS 200'den lastik boyutları da farklı sanırım, tam olarak nasıl geçiyor 150 NS'in lastik boyut bilgileri ?
Bunu görmüş müydünüz?
"1750 PEŞİN 150 TL 36 AY KREDİ İLE KAYALARMOTORDA"
Bence baya uygun.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...51882647/detay
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
5.900e alıcaksanız bence kaçırmayın.2015 çok az sayıda geldiği için 2016 modelleri yakında gelir.onların fiyatı yanlış görmediysem 6.300 tl olucakmış.düşünenler acele etsinler.
şuan 6.160 TL olmuş zaten Bajaj'ın kendi sitesinde yazan fiyatı bu.
Eveettt YBR'yi satıp bunu almayı planlıyoruz pek kullanan yoktur ama sanırım 1 kişi haricinde?
[QUOTE=Mr.Yldrmdmr;3807760]Eveettt YBR'yi satıp bunu almayı planlıyoruz pek kullanan yoktur ama sanırım 1 kişi haricinde. Motorun sesi güzel fakat 17 bg olsa bile daha önce ybr kullandığın için yetmeyebilir alıp almamak sana kalmış.
ben de bajaj pulsar 150 NS aldım arkadaşlar, daha plakayı çıkarttırmadım tabi ama aranıza katıldım
hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan tekerin her daim düz bassın
teşekkürler iyi dilekleriniz için,
daha 100 kilometreyi yeni geçtim, acemiyim henüz ama,
2 kere oldu şimdiye kadar arka arkaya değil ama motosiklet durmaya yakın ya da kalkarken stop ediyor ve göstergeler resetleniyor başka böyle bi sorun yaşayan var mı acaba gerçi bakım zamanı soracağım servise ama.
Demekki bu stop etme / gosterge resetleme sorunu 150 lerde de varmis.
Arkadaslar Pulsar satin alirken "garanti suresi boyunca kullanicinin kontolu disinda meydana gelebilecek stop etme/ resetleme arizasindan dolayi ayipli urun oldugunu kabul eder ve yenisi ile degistirmeyi kabul ederiz"
Yazisi alin bence..CunkunKuralkanin bu sorunu cizecegi falan yok.
Bukadar stop etme sorunu basbayagi kronik ve bundan otesi giderilemeyen bir problemdir.Dk1 gol bir..
Bu sorun bajajlarda hep var sorununuza Ekrem Bey yardımcı olacaktır ona bir danışın isterseniz.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)