Merhaba arkadaşlar, gelişmelerle ilgili haber vereyim dedim(1-2 sayfa öncesinde yaşadığım problemle ilgili);
Bugün sabahtan Urla'daki Serkan ustaya gittim. Fabrikadan yeni bir amortisör ve egzost kutusu gelmiş. Kendisi çabucak eskilerini söküp yenilerini taktı. Üstelik hiçbir servis/işçilik parası istemedi çok şaşırdım. Akü henüz gelmedi ama o da hallolur yakında dedi. Zaten başka bir akü vermişti şimdilik onu kullanıyorum o yüzden sıkıntı yok. Gerçekten işini gerektiği gibi ve düzgün yapan biri. Ben çok memnun kaldım. Eğer yakınlarda oturan varsa servis için kesinlikle öneririm. Yeni amortisörü en yumuşak ayarına getirttim, eskisinden daha iyi oldu. Bu da, acaba aküden akan asit amortisörün içine girip çalışmasını mı bozdu, sorusunu getirdi aklıma.
Burdan ayrıca Ekrem Bey'e ilgisi ve emeği için teşekkür ederim. Onun sayesinde kısa zamanda sorun halloldu.
Titreşim konusuna gelirsek, şimdilik bir değişiklik yok. Henüz 250 KM'de motor o yüzden hala erken konuşmak için.
Son olarak, bir arkadaş branda ile ilgili resim atacaktı, unuttu herhalde
Bir de motora arka çanta takmak istiyorum. Bir tam kask, bir çift eldiven ve dizlik alacak kadar bir çanta kaç litre olmalıdır en az?
Şimdilik bu kadar. Bir gelişme olursa yine yazarım.