darkloops adlı üyeden alıntı
arkadaşlar 6700 küsür kilometrede motorum, geçen bir arkadaşın sorusu üzerine hava soğutma sistemi ile ilgili bir sıkıntım olmadığını yazmıştım,
17.06.2016 cuma günü saat 19:00 civarlarında Beylikdüzünden Tekirdağ Marmaraereğlisi Yeniçifliğe gitmek üzere yola çıktım,
Malumunuz hava epey sıcaktı, yaklaşık 65 kilometre aralıksız durmadan ve yüksek hız ve devirlerde sürdüm motoru,
Yokuş yukarı bir yolda motorun devri azalması nedeni ile gazı iyice açtım, ancak motorun devri ve hızı artmıyordu, muhtemelen gaz yemiyordu, bu bana normal geldi ancak halen zorladım,
Sonra bir kırmızı ışığa gelmiştim ki, tam yavaşladım, yeşil ışık yandı devam edeyim derken yol ağzında motor kendiliğinden stop etti,
hemen sağa çektim, bi kaç kere denedim çalıştırmayı, marş basıyor ancak tık yok motor çalışmıyor,
sonra biraz bekledim heralde motor şişti diye biraz soğusun diye, 15-20 dakika kadar bekledim,
arada hep denedim çalıştırmayı ama çalışmadı, en son çalıştırırken biraz öksürerek çalıştı motor, stop etti tekrar, bi kaç deneme sonra çalıştı ve yola devam ettim,
sizce bu durum neden olmuştur, motor mu şişti yoksa dediğim yokuşta motoru mu boğdum? ve eğer şiştiyse böyle durumlar için ne yapmak lazım sıcak havalarda düşük devirde mi sürmek zorundayız yani?