Parça değişimi garantiden yapan var mı akü silindir contası vb. Ne kadar sürede geldi bilgisi olan var mı ?
Parça değişimi garantiden yapan var mı akü silindir contası vb. Ne kadar sürede geldi bilgisi olan var mı ?
Herkese merhaba, 150ns motorumu alalı 2 hafta oldu. İnternette araştırırken bu formu aktif gördüm ve aranıza katıldım. Motordan memnunum henüz rodajda. Ancak ara sıra rodajda sapmalar oluyor. Motor yüksek devirde gitmek istiyo ve ben de açıyorum gazı arada bir. Çok problem olur mu bu? Bi de motor sanki çok ısınıyo gibi havalar da sıcak. Motor ısınınca 3 bin devirde takılı kalıyo vitesteyken debriyajı az bisey bırakınca normale düsüyor. Ve ısınınca da koku yapıyor. Normal mi bunlar?
dostum 6 bin deviri geçmediğin sürece sıkıntı olmaz.6bini arada geçiyosanda çok uzun süre gitmediğn sürece sorun olcağnı zannetmiyorum. koku normal sıfır motorda olur bizdede oldu 1 2 hafta da koku falan kalmaz.3bin de takılı kalma sorunuyla karşılaşanlar var benim motor 2500 de hala var sorun.rolantiyi düşürürsen 3bin devirde takılma olmaz,rolantiyi biraz düşür bakalım motor soğukken stop etme sorunu yaşıcakmısın ?
uretimini yapiyorum ben istanbul cengelkoydeyim. 0539 601 35 33 ulasabilirsiniz detayli bilgi icin
ayrica telefon tutucu filan baglamak icinde ufak kibar bir parca daha uretiyorum
Jikleyi çrkince motor stop ediyo. Jiklesiz 1500 devirde normal çalışırken bi sırada jikleyi çekince motor kendi kendine duruyo. Neden oluyo acaba bilen var mı?
Uygun şekilde kullanıyorum ancak jikleyi denemek için çekince stop etti merak ettim. Sağolun
Evet arkadaşlar pulsar 200ns ye yapmış olduğumuz 3cm gidon yükseltme artık ns150 ve as150 için de aynı kalitede üretime başlanmıştır, ben dahil bir çok arkadaş ns200 de sorunsuz bir şekilde kullanıyor eğer almayı düşünürseniz Muhammet beyle 05396013533 irtibat kurabilirsiniz veya Kadıköy Bajaj servisi Baymoto ve Kağıthane Kayalar motordan da temin edebilirsiniz.
Fabrika lastikleri pek güven vermiyor. Ebatlara uygun lastik öneriniz var mı?
Motoru apartman da yaşayanlar güvenliği filan olmayan apartmanda nasıl kilitliyorlar bir ay içinde alacağım motoru ama şimdiden nasıl kilitleyeceğimi düşünüyorum önereceğiniz kilitler var mıdır? Diyebilirsiniz daha motoru almadan bunu düşünüyorsunuz diye ama komşunun elektrikli bisikletini çalmak için baya zorlamışlar güzel bi sistem yapmıştı kalın demirler ile elektirikli bisikleti çıkaramamışlar aküyü çalmışlar bundan dolayı düşünceliyim
Aynı sorundan dolayı 1 yıldır motor almayı erteliyorum. Artık İstanbul trafiğine dayanacak gücüm kalmadı. Önümüzdeki hafta ben de 150 NS alacağım.
Şimdilik yakın civardaki kapalı otoparkları araştırıyorum. Eğer otoparklar çok pahalı olursa 2 adet zincir kilit + alarmlı disk kilidi düşünüyorum.
Yarın Baymoto'ya gidip motoru inceleyeceğim ve fiyat alacağım.
Nakitte tahmini ne kadar indirim yapılır fikri olan var mıdır ?
Nakitte 5850 ye kadar iniyolar. Ben de bugün yeni kilit aldım masterlock 8024d 1.5 metre 130 lira. Abus marka iyi kilit ama oldukça pahalı.
Arkadaşlar cevap gelmedi herhangi bi garanti kapsamından parça değiştiren yok mu akü vb ne kadar sürede geliyor
NS150 Sele yüksekliği 174 boy için sizce sıkıntı yaratır mı? motorun üzerine oturduğumda ayaklarım tam olarak yere basmıyor,motoru kullanma fırsatım olmadı,174-175 boylarında kullanan arkadaşlar var mı acaba?
Beyler ön cam taktırmak istiyorum. Sezonu açıyoruz, uzun yol yapıcam ancak uygun fiyatlı 120 tl civarına ön cam arıyorum. Nereye sorsam 180 tl... Bir de bu uzun cam iyi güzel de gözüme hoş gözükmüyor. Yok mu farklı modeller bulabileceğim bir yerler?
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)