Bajaj Pulsar 150 NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
10 Haziran 2016, 20:18
-Arkadaşlar sıfır motor alımında motorun yanında neler geliyor alet edevat birşey veriyorlar mı?
-Periyodik bakıma kaç lira veriyorsunuz?
Reklamlar
-
11 Haziran 2016, 04:25
-
11 Haziran 2016, 14:11
Ekrem bey takipteyse görüyordur bu tek renk motor taleplerini sanırım. Muhtemelen Türkiye'de de en çok tek renk siyah satılıyordur, diğer renkler de tek renk gelse kesinlikle daha çok satarmış, mesela o sarı renk ve beyaz renk benim çok hoşuma gitti. Bence Kuralkan'ın da hem NS200 hem de NS150'yi kullanıcı nabzını tutup tek renk getirmesi lazım, açıkçası o parçalı etiketler bana da daha Çin işi motor görünümünde geldiği için tek renk siyahın asaletine kapılıp siyah aldım, mesela beyaz ya da sarı olsaydı tek renk düşünebilirdim. belki ileride NS200'ü beyaz alırız artık Kuralkan getirirse tabii.
Tek renk beğenenler bence Kuralkan'a iletsinler hele hele daha almamışsanız mutlaka iletin yeni modelleri tek renk getirirler belki kim bilir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:07 ----------
RiDeR_2 adlı üyeden alıntı
-Arkadaşlar sıfır motor alımında motorun yanında neler geliyor alet edevat birşey veriyorlar mı?
-Periyodik bakıma kaç lira veriyorsunuz?
- Periyodik bakım derken ilk 500 rodaj bakımı ise 90 lirayı geçmez.
- Sıfır motorun üzerinde yan ayaklık, orta sehpa, motor koruma demiri ve bazılarında arkada da solda bir koruyucu taşıyıcı demir geliyor(benimkinde yoktu, gerçi olmasını da istemezdim o ayrı. Arka koltuğun altında da minik bir alet seti geliyor.
-
11 Haziran 2016, 15:17
Cloud adlı üyeden alıntı
Ekrem bey takipteyse görüyordur bu tek renk motor taleplerini sanırım. Muhtemelen Türkiye'de de en çok tek renk siyah satılıyordur, diğer renkler de tek renk gelse kesinlikle daha çok satarmış, mesela o sarı renk ve beyaz renk benim çok hoşuma gitti. Bence Kuralkan'ın da hem NS200 hem de NS150'yi kullanıcı nabzını tutup tek renk getirmesi lazım, açıkçası o parçalı etiketler bana da daha Çin işi motor görünümünde geldiği için tek renk siyahın asaletine kapılıp siyah aldım, mesela beyaz ya da sarı olsaydı tek renk düşünebilirdim. belki ileride NS200'ü beyaz alırız artık Kuralkan getirirse tabii.
Tek renk beğenenler bence Kuralkan'a iletsinler hele hele daha almamışsanız mutlaka iletin yeni modelleri tek renk getirirler belki kim bilir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:07 ----------
- Sıfır motorun üzerinde yan ayaklık, orta sehpa, motor koruma demiri ve bazılarında arkada da solda bir koruyucu taşıyıcı demir geliyor(benimkinde yoktu, gerçi olmasını da istemezdim o ayrı. Arka koltuğun altında da minik bir alet seti geliyor.
Şuan yedek parçada depo 400tl civarında. Eger tek renkleri getirirlerse, ben yedek parçadan alıp ilgili yerleri değiştiririm. Hatta bir de kampanya yaparlarsa tadından yenmez. Olmadı etiketler çıkınca boyatacağım.
-
11 Haziran 2016, 16:02
Cloud adlı üyeden alıntı
Güzel, teşekkürler
-
12 Haziran 2016, 23:10
Merhabalar arkadaslar
Bugün 500 km bakımını yaptık bakımdan çıktığımda bile motor daha bi başka geldi gidişim daha güzel resmen. İş vs çok binme fırsatım olmadığımdan anca 500 km yaptık . Çok özenle ve ilgili davrandılar Ahmet ve Engin ustaya Bursa'nda teşekkür ederim. Ekrem bey yazılanları okuduğu için söylüyorum bu iki usta Bajaj tercih etme sebebimdir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:05 ----------
Lucien adlı üyeden alıntı
Merhabalar arkadaslar
Bugün 500 km bakımını yaptık bakımdan çıktığımda bile motor daha bi başka geldi gidişim daha güzel resmen. İş vs çok binme fırsatım olmadığımdan anca 500 km yaptık
. Çok özenle ve ilgili davrandılar Ahmet ve Engin ustaya Bursa'nda teşekkür ederim. Ekrem bey yazılanları okuduğu için söylüyorum bu iki usta Bajaj tercih etme sebebimdir.
msjımda bursa olmuş o burdan olacakarkdaşlar yanlışımı düzelteyim.
-
14 Haziran 2016, 16:13
merhaba arkadaşlar izmirda bu motoru kullanan varsa benimle iletişime geçebilirmi hereks istanbullu yanlız kaldık
-
14 Haziran 2016, 17:06
Arkadaşlar Selam,
Kocaeli de bu motoru kullanan arkadaşlar da benimle iletişime geçerse sevinirim.
Nasipse yarın teslim alıyorum 150NS'i Allah hepimize kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
-
14 Haziran 2016, 17:10
tbo adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar Selam,
Kocaeli de bu motoru kullanan arkadaşlar da benimle iletişime geçerse sevinirim.
Nasipse yarın teslim alıyorum 150NS'i Allah hepimize kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
Ben İzmit'teyim. Her gördüğüm Pulsar'lıya mutlaka selam veriyorum.
Hayırlı olsun.
-
14 Haziran 2016, 17:31
Arkadaşlar Motorumu geçen perşembe sattım , Anca girme fırsatı buldum. Fiyatını merak edenler vardır 5650 ye verdim. Böylelikle 150 NS maceram sona erdi. Ekimde 200 Ns alıp aksesuar takarak turlara katılmayı düşünüyorum. Şimdilik Hoşçakalın Tekeriniz düz bassın..
-
14 Haziran 2016, 17:58
arkadaşlar cbf le ns 150 arası da kaldım sizce ns 150 bir cbf olurmu
-
14 Haziran 2016, 18:09
demqn adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar Motorumu geçen perşembe sattım , Anca girme fırsatı buldum. Fiyatını merak edenler vardır 5650 ye verdim. Böylelikle 150 NS maceram sona erdi. Ekimde 200 Ns alıp aksesuar takarak turlara katılmayı düşünüyorum. Şimdilik Hoşçakalın Tekeriniz düz bassın..
neden sattınız hocam özel değilse?
-
14 Haziran 2016, 18:42
rozenlot adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaşlar izmirda bu motoru kullanan varsa benimle iletişime geçebilirmi hereks istanbullu yanlız kaldık
gel şöyle kenara
TÜRKÜM, TÜRKÜZ, SONUNA KADAR ATATÜRKÇÜYÜZ...
-
14 Haziran 2016, 19:12
genco_33 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar cbf le ns 150 arası da kaldım sizce ns 150 bir cbf olurmu
Bende aynı ikilemdeyim Cbf alıcam sanırım
-
14 Haziran 2016, 19:13
Eyvallah dostum, karşılaşırız o zaman izmit küçük yer.
-
14 Haziran 2016, 22:55
modifix peki neden cbf tercihin
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:49 ----------
modifix adlı üyeden alıntı
Bende aynı ikilemdeyim Cbf alıcam sanırım
peki neden cbfi tercih ediyon
-
14 Haziran 2016, 22:58
genco_33 adlı üyeden alıntı
modifix peki neden cbf tercihin
Kafa rahat çünkü sorunsuz, kurumsal bir yer, gidiyorsun bayiye; deri koltugunda çay kahve pasta börek ikram, oturuyorsun plazmanı seyrediyorsun bakımını yapıyorlar veriyorlar. Bajaj baiyisine gidince bu güveni alamıyorum. Bİrde ikisinin üstüne oturdum kalite ve işçiliğini daha cok begendim cbf nin. Ben gencim benim için tip çok önemli ama ona ragmen cbf seçicem gibi. Aea'nın tabiriyle "cbf" bulgur pilavı işte gözünü doyurmaz belki ama karnını iyi doyurur. :D
-
14 Haziran 2016, 23:17
forum da da bajaj bayileri çok ilgileniyor diyor lar anlamdım girdi valla
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:15 ----------
modifix adlı üyeden alıntı
Kafa rahat çünkü sorunsuz, kurumsal bir yer, gidiyorsun bayiye; deri koltugunda çay kahve pasta börek ikram, oturuyorsun plazmanı seyrediyorsun bakımını yapıyorlar veriyorlar. Bajaj baiyisine gidince bu güveni alamıyorum. Bİrde ikisinin üstüne oturdum kalite ve işçiliğini daha cok begendim cbf nin. Ben gencim benim için tip çok önemli ama ona ragmen cbf seçicem gibi. Aea'nın tabiriyle "cbf" bulgur pilavı işte gözünü doyurmaz belki ama karnını iyi doyurur. :D
forum da da bajaj bayileri çok ilgileniyor diyor lar anlamdım gitti valla
-
14 Haziran 2016, 23:31
Hocam ikisinede gidin bakın inceleyin kararınızı öyle verin bence .
-
14 Haziran 2016, 23:42
Servis kalitesi yerine göre değişir. Mesela bizim Adem Usta bana göre çok kaliteli. Plakayı taktirmaya gittiğimde kalfasina bir tur at, motoru test et dedi, çünkü acemiliği biliyor. Sıkıntı yaşadığınız bir şey olursa mutlaka Ekrem Ata Bey'e (Kuralkan müdürlerinden) ulaşın. Geçen etkinlik yaptılar, elemanın biri giderken kaza yaptı. Kaza yapana sıfır motor hediye ettiler, bu kadar titizler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)