[QUOTE=Vecihi.H;3916174]Hocam servis durumu nasildir İzmirde?Motoru aldigimiza pisman ederlermi ?
Dun kahramanlardaki bayiye gittim ortamiydi ordaki arkadasdi hic guven vermedi. Bajajdan degilde servislerinden korkuyorum.[/QUOTE
kahramanlardaki biraz öyle bir tipte boşver onu, ben bornovadaki servisine gittim herhangi bi sıkıntıyla karşılaşmadım, gittiğimde sıra vardı sadece bi saat fln sürdü işim.Bi çok bajaj servisi var zaten izmirde sıkıntı yaşamazsın.
TÜRKÜM, TÜRKÜZ, SONUNA KADAR ATATÜRKÇÜYÜZ...
arkadaşlar selam. 2 sorum olacak,
1)daha önce birileri sormuştu ancak cevap veren çıkmadı ben hatırlatma amacıyla tekrar sorayım, dijital vites göstergesi taktıran oldu mu?
2)apache aynası aldım servise gitmeyim kendim takayım dedim. ancak sağ aynanın yuvasında dişlileri yedi. başına böyle bişey gelen oldu mu? servise gitmeyle uğraşmadan kolay bir yolu var mıdır?
Arkadaşlar merhaba 1 ay içinde bu modeli almayı düşünüyorum
6.160 bayideki fiyat, ruhsat + plaka ne kadara mal oldu?
Ve il belirterek sigorta ne kadara yaptırdığınız söyler misiniz?
Ayrıca motoru dedemin üstüne yapsam sigorta ne kadar düşer daha önce üzerine 4-5 araba almışlığı var kaza yok.
Tvs apache bende kendim taktım, hiçbir sıkıntı çıkmadı, cuk diye oturdu yuvaya, acaba orijinalini mi aldınız? çünkü galiba piyasada tvs apache diye satılan yan sanayi ürünleride var.
gittim tvs nin yedek parça bayisinden aldım. bakalım servise götürüp orada taktıracam büyük ihtimalle
biri ters biri düz, yanlış aynayı yanlış yere taktığınız için dişi yediniz, ya kılavuz la tekrar üzerinden geçeceksiniz yada hangi tarafı bozdu iseniz o kısmı değiştirmek zorunda kalabilirsiniz.
Ben 6000 e aldım plaka ve sigorta toplam bana 6750 ye geldi yaşım 21 ilk aracım ve Hatay dan yaptırdım dedenizin üzerine yaparsanız kaza da yoksa en fazla 400-500 civarında çıkacağını düşünüyorum
20 TL şoförler odası, 190 TL emniyet.
Plaka için özel harf istersen fiyat artıyor.
beyler rölanti ayarınız kaç bin devirde?
bebim motor sıcak havalarda bile tek marşta çalışsa da gaz istiyo biraz ya da jikle, stop etmemesi için. rodajda diye mi acaba
Benim motor ilk ayarında, 2binde.
Benim motorda rodajda, hiç stop etmedi ancak bazen 2 marşta çalışıyor.
benimki aldığımdan beri 1.6-1.7 de, ısınınca da 1.5 e düşüyor otomatikman. sıkıntısızım.
Bugün yanlışlıkla otobana çıktım. (Çıkmaz olaydım). Akşam olması havanın soğuk ve rüzgarlı olması bayağı bir yordu ama 110-120 ortalama süratle 50km civarı yol gittim. Yokuşta vites düşürmek gerekebiliyor torku yeniden yakalamak için. Kamyonlar vs rahatça sollanıyor ama o rüzgar yok mu o rüzgar mahvoldum 50km de.
Arkadaşlar bu modelde eşyalarımızı koymak için bir yer yok mu? Bagaj olarak tabir ettiğimiz hiç bir bilgi bulamadım tam olarak adıda aklıma gelmedi şuan selenin altında yer yok mu? Varsa büyüklüğü ne kadar?
Hocam AS 150 siperliği alıp takabilirsiniz. satis.kuralkan.com da yedek parçalardan bulabilirsin
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)