Bajaj Pulsar 150 NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
25 Nisan 2016, 20:04
Selam pulsar 150 NS kullanicilari
Öncelikli sorum şu ordaji tamamlayan arkadaşlar düz yolda ulaştığınız rutin devamli rahat ulastigi hız nedir
Ve kronik sorun var mı almayi düşünüyorum şimdiden teşekkür ederim
Reklamlar
-
25 Nisan 2016, 20:31
Berkan33 adlı üyeden alıntı
Selam pulsar 150 NS kullanicilari
Öncelikli sorum şu ordaji tamamlayan arkadaşlar düz yolda ulaştığınız rutin devamli rahat ulastigi hız nedir
Ve kronik sorun var mı almayi düşünüyorum şimdiden teşekkür ederim
110 rahat - max 132
TÜRKÜM, TÜRKÜZ, SONUNA KADAR ATATÜRKÇÜYÜZ...
-
25 Nisan 2016, 20:42
Bende rks Titanic var 2013 model performans yetmediği için biraz daha güçlü motor olarak pulsari seçtim ama düz yolda benim motorda 110 rahat görüyor pulsar videolarını seyrettim 120 123 düz yolda onun için motoru bahanesiyle değiştirelim dedim motorumu videolara güvenmeyip sizlere sorayım dedim teşekkür ederim ilginize ama şaşırdım dip gaz normal 110 görmesine 120 de redline girer diye düşündüm saygilarimla
-
25 Nisan 2016, 20:59
150 lik motora göre oldukça performanslı bir makinaya sahibiz ancak lütfen ama lütfen bu makinayla uzun süre sonuna dayayıp gitmeyin. Performansı 250 lik lere yakın olan bu makina haliyle hafif bir makina. Lütfen dikkatli kullanın...
Hiçbir mesaja istinaden yazmıyorum. Forumda bir vefat haberi daha okudum ve bir defa daha fark ediyorum.
Hız için piste
Hiç bir 150 lik motor yüksek sürat için tasarlanmamıştır...
Uzun yol olur alırsın çantanı ekipmanını daya 120 ye sabitle git ancak 150 basar mı, 160 yaptım var mı arttıran gibi cg125 konusuvari sohbetlerin kurbanı olmayalım
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:54 ----------
Cloud kardeşim 17. Sayfada harika bilgiler paylaşmış. Kaçırmayın
-
25 Nisan 2016, 21:09
BajaJ bayileri ve yetkili servisi bazı yerlerde ilgisiz olabiliyor böyle bir sorunla karşılaşırsam eğer şikayet etmek gibi veya başka ilçe ve şehirde ki yetkili BajaJ bayii benimle ilgilenir mi
Not: Balıkesir de ki bütün motorların yetkili servisi beş para etmiyor ve sorun çıkıyor. Yetkili servisler genellikle yok bu garantiye girmez yok bu ücretli garanti karşılamaz gibi ibareleri kullanıyorlar.
Bu gibi durumlarda ne yapmalıyız.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:06 ----------
150 lik motor 150 görür mu diye değil rahat 120 görüyor mu diye dedim benim istediğim hız aralığıda 120 125 olmasi daha fazlasını istemiyorum o yüzden 150 lilik dışında istemiyorum pulsar o yüzden istedim... teşekkür ederim hepinize
-
25 Nisan 2016, 21:11
BajaJ bayileri ve yetkili servisi bazı yerlerde ilgisiz olabiliyor böyle bir sorunla karşılaşırsam eğer şikayet etmek gibi veya başka ilçe ve şehirde ki yetkili BajaJ bayii benimle ilgilenir mi
Not: Balıkesir de ki bütün motorların yetkili servisi beş para etmiyor ve sorun çıkıyor. Yetkili servisler genellikle yok bu garantiye girmez yok bu ücretli garanti karşılamaz gibi ibareleri kullanıyorlar.
Direk kuralkan müdürü ekrem atayla irtibata geçin o size elinden geleni yapar daha şimdiye kadar bajaj yetkili servisinde şu garantiye girmez diyeni duymadım bakımlarına zamanında gidersen garantiden çıkmadıkça Bajaj yetkili servis olayını çok sıkı tutyor kulanıcıların verdiği bilgilere bakılırsa bütün sayfaları okursan emin olabilirsin
Sen rahat gördüğü hızı sormuşsun arkadaş 110 yağ gibi akıyor demiş ama sen maxsumum hızı soraydın 132 küsür denirdi
Not ben devamlı 120 125 giderim dersen zorlanmıcak makine pulsar 200ns maksumum hızıda 150 küsür dür seçimi sana kalmış
-
25 Nisan 2016, 21:24
Çok teşekkür ederim büyük ihtimalle aranıza katılıyorum
-
25 Nisan 2016, 21:58
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:06 ----------
150 lik motor 150 görür mu diye değil rahat 120 görüyor mu diye dedim benim istediğim hız aralığıda 120 125 olmasi daha fazlasını istemiyorum o yüzden 150 lilik dışında istemiyorum pulsar o yüzden istedim... teşekkür ederim hepinize
Demek istediğinizi anladım, yani 150 lik olduğuna aldanıp asılmayın diye dedim bir bakıma, 17 beygir kendileri ve şu an uyuyakalmışım ıslandı dışarıda :(
-
25 Nisan 2016, 22:08
Yazıktır bırakma dışarı da hasta olur sonra
-
25 Nisan 2016, 22:32
Gittim örttüm de üstü biraz ıslanmış evladın
-
25 Nisan 2016, 22:56
Kullanan arkadaşlardan daha çok resim bekliyoruz
Motor yeni olduğu için güvenip alamıyorum. Acaba 10-20 bin km de ne gibi sorunlar çıkabilir diye. Bekleyip göreceğiz umarım bir sorun çıkmaz da bizde bir Pulsar sahibi oluruz.
-
26 Nisan 2016, 00:13
larnon adlı üyeden alıntı
Kullanan arkadaşlardan daha çok resim bekliyoruz
Motor yeni olduğu için güvenip alamıyorum. Acaba 10-20 bin km de ne gibi sorunlar çıkabilir diye. Bekleyip göreceğiz umarım bir sorun çıkmaz da bizde bir Pulsar sahibi oluruz.
Eğer beklemeyi bünyen kaldırıyorsa eyvallah, şahsen ben 150 liğin siyahını ilk kez yakından gördükten sonra almamla arasında tam 1 ay var
-
26 Nisan 2016, 00:29
NoWyld adlı üyeden alıntı
Eğer beklemeyi bünyen kaldırıyorsa eyvallah, şahsen ben 150 liğin siyahını ilk kez yakından gördükten sonra almamla arasında tam 1 ay var
Ybr ile bu motor arasında kaldım. İzmir'deki Yamaha bayisinin ilgisizliği sebebiyle almaya cesaret edemiyorum. Yani motora güveniyorum ama servis/bayi'ye güvenmiyorum. İzmir'de Bajaj servis/bayileri nasıl acaba bilen arkadaşlar aydınlatabilir mi? İlgili ve bilgililer mi?
-
26 Nisan 2016, 02:45
Sürekli aynı sorular soruluyor önceki sayfaları okursak laf kalabalığı olmamış olur.
İstanbul buluşması için de 29 Nisan cuma herhangi bir zaman kadıköy uygun mudur ?
-
26 Nisan 2016, 12:23
brbeytncr adlı üyeden alıntı
Sürekli aynı sorular soruluyor önceki sayfaları okursak laf kalabalığı olmamış olur.
İstanbul buluşması için de 29 Nisan cuma herhangi bir zaman kadıköy uygun mudur ?
Akşam saatleri uygun olur benim için.
-
26 Nisan 2016, 12:53
Lucien adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın.
Tereddüt etme vites konusunda bas debriyaja en aşşağ aşşağ bas daha gitmiyosa 1 dir
bi üste çekince başta hep 2 ye atiyo bi ste çektin N ışığı yanmazsa bas bikere aşşağ N yanacaktır.
onun dışında ben düşük devirde değiştirmeye çalışıyorum hep rodajdayım hala 4 bin devirde değiştiriyorum tabi düz yolda
çok yavaş ken vites küçültmedim 2-3 sefer stop ettirdim pek hoş olmuyo.
tekrar güle güle kazasız belasız kullanın
Cevabın için teşekkür ederim ufak tefek tereddütlerim var motorsiklet gelince geçer belki bunlarda
-
26 Nisan 2016, 12:56
Arkadaşlar Herkese Merhaba,
motor kullanmayı hiç bilmeyen biri olarak bu hafta 150 ns almayı düşünüyorum. Bu vesileyle de aranıza yeni katıldım. Şu ana kadarki paylaşımlar çok faydalı olduğunu gösteriyor. Herkesin eline emeğine sağlık.
-
26 Nisan 2016, 14:02
larnon adlı üyeden alıntı
Ybr ile bu motor arasında kaldım. İzmir'deki Yamaha bayisinin ilgisizliği sebebiyle almaya cesaret edemiyorum. Yani motora güveniyorum ama servis/bayi'ye güvenmiyorum. İzmir'de Bajaj servis/bayileri nasıl acaba bilen arkadaşlar aydınlatabilir mi? İlgili ve bilgililer mi?
Ben gittim direk görüştüm ustasıyla konustum ilgileri ve alakaları çok güzel oldu özellikle ustasının, ve beni rahatlattı tavsiyem git görüş motor kalite olarak güzel zaten şekil olarak ybr cbf kıyaslamazsın tabi zevk renk meselesi.
-
26 Nisan 2016, 15:11
wind83 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar Herkese Merhaba,
motor kullanmayı hiç bilmeyen biri olarak bu hafta 150 ns almayı düşünüyorum. Bu vesileyle de aranıza yeni katıldım. Şu ana kadarki paylaşımlar çok faydalı olduğunu gösteriyor. Herkesin eline emeğine sağlık.
Ne demek kardeşim başlangıç için mevcut olan en iyi modeli (commuter hariçtir) seçtiğin için hoş geldin o zaman. Daha önce de dediğim gibi, bu motor çok tutacak.
Pulsarın kendisini çok beğenmeme rağmen her defasında 200 lük oluşu hata affettirmez dedirttiriyordu bana ve vazgeçiyordum.
Ta ki 150 lik bu model çıkana kadar...
Motorundan önce ekipmanlarını almalısın. Lütfen eğitimlerini eksik etme. Halihazırda yepyeni motorunla yapacağın en ufak bir düşme bile güvenini sebepsiz yere kırmasın.
-
26 Nisan 2016, 16:46
NoWyld adlı üyeden alıntı
Ne demek kardeşim
başlangıç için mevcut olan en iyi modeli (commuter hariçtir) seçtiğin için hoş geldin o zaman. Daha önce de dediğim gibi, bu motor çok tutacak.
Pulsarın kendisini çok beğenmeme rağmen her defasında 200 lük oluşu hata affettirmez dedirttiriyordu bana ve vazgeçiyordum.
Ta ki 150 lik bu model çıkana kadar...
Motorundan önce ekipmanlarını almalısın. Lütfen eğitimlerini eksik etme. Halihazırda yepyeni motorunla yapacağın en ufak bir düşme bile güvenini sebepsiz yere kırmasın.
Teşekkürler Nowyld. bugün gittim motoru sipariş verdim (siyah) 1 haftaya kadar geliyor. kaskı montu eldiveni falan da aldım. bakalım eğitim de ayarlamaya çalışacam
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)