ÖNEMLİ NOT: Ben motosiklet satıcısı değilim, keşke olabilseydim...
Yazdıklarımı okuyup bu motosikleti aldım diye beni Bajaj bayisi filan sananlar var anladığım kadarıyla, işin acayibi numaramı bulup bunu test etmeye kadar vardıran oldu, çok komik. Yahu yazdığım bloğa bir bakın Allah aşkına, YBR'yi de övmüşüm (hatta en çok da onu), cbf de alıp binip övmüşüm, şimdi de Pulsar'ı beğendim aldım ve paylaşıyorum, bir motor hakkında olumlu yazdım, sonrada beğenip satın aldım diye onun bayisi, satıcısı, servisi filan olduğum kanaatine nasıl varılmış aklım almıyor doğrusu. Size motor satmaya filan mı kalkıştım ki arkadaşım, nedir bu kaygı, kimsenin bir malı zorla almasını kimse sağlayamaz ki, benim iyi dediğime siz kötü benim kötü dediğime siz çok iyi diyebilirsiniz, bunu test yazısında da yazdım zaten. İnsanlar eni konu dedektifliğe filan soyunmuşlar telefonumu bulup bayi ismiyle şu bayii mi acaba diye beni arıyorlar, gerçekten şaşırtıcı ve komik, numaramı nereden bulduklarını az çok tahmin ediyorum da, buna uğraşıyor oluşları komik gerçekten.
İlk ve son kez söylüyorum: Ben bir motosiklet satıcısı değilim, hiç olmadım, olma ihtimalim de görünmüyor ufukta.
Beni forum ortamlarından da şahsen de tanıyanlar öyle olmadığımı maaşla çalıştığımı ve motosiklete dair bir iş yapmadığımı, hiç bir marka ile bir alakam olmadığını hatta motosiklet işinde çalışan uzak bir akrabam bile olmadığını çok iyi bilirler zaten. Keşke bir motosiklet bayisi açabilecek durumum olsaydı da tüm vaktimi ona harcayabilseydim, severek yapardım ama yok maalesef.
Gülüyorum ama öte yandan kendime de kızıyorum bunca sene sonra motosiklet aldım diye heyecan yapıp yeniden forumlarda, paylaşmak istedim, bundan sonra büyük ihtimal bilhassa forumlarda bir şey paylaşmayacağım. Bir zamanlar saçma sapan insanlar yüzünden bu tip ortamlardan uzaklaşmıştım, o zaman iyi ki uzaklaşmışım demiştim, haklıymışım galiba.
Dilediğiniz motoru alın arkadaşlar, en güzeli sizin aldığınız, en iyisi, en titreşimsizi, en sorunsuzu sizinkidir, herkesin satın aldığı alabildiği motor en iyi en kaliteli motordur, başkası ne diyorsa desin, zaten öyle olmuyor mu genelde, herkes eksisini bile söylese birileri hep aynı markaları ve modelleri göklere çıkartmıyor mu?
Benden paso, kısa bir süredir yeniden yazmaya başlamıştım, ama bundan sonra eskisi gibi bloğum haricinde bir mecraya yazı ya da yorum yazmayacağım, sadece fırsat buldukça takip edeceğim kendi motosikletim hakkında bilgi edinmek için.
Buradan ya da blogdan benden bilgi ya da fikir talep eden arkadaşlar olursa elim erdiğince özel mesajlarla yardımcı olmayı denerim, tabii girip kontrol edebilirsem.
Haydi kalın sağlıcakla.
Yolunuz açık olsun. En güzel motosiklet sizinki olsun. Belki bir gün yollarda motosiklet üstünde karşılaşırız. (Yok korkmayın size motosiklet filan pazarlamam
) Hoşça kalın!
Bu başlıktaki iyi niyetli arkadaşlar hepinizi tenzih ederim, sözüm beni Bajaj bayisi sanan ya da Bajaj'a çalışan biri sanıp telefonumu bulup akşam vakti rahatsız ederek beni test etmeye çalışan kişiye ya da kişileredir. Ayıptır, yazdıklarımı da mı doğru düzgün okumadınız, böyle yazan, yıllarca blog tutan kaç bayii tanıyorsunuz yahu, azıcık mantık, azıcık.