Değerli arkadaşlar; titreşim konusunda test sürüşü yapmadan kararınızı vermeyin derim. Oldukça göreceli bir konu. Bazı bayilerimizde kısa sürede test motorları olacak. Şu anda İstanbul'da OKTAY MOTOR, KAYALAR, BAY MOTO bayimlerimizde test sürüşü yapabilirsiniz. Özellikle kurye arkadaşlarımın mutlaka denemesini isterim. Yakıt tasarrufu, güç-performans, yedek parça fiyatı ile uygun bir seçenek sunduğumuzu düşünüyorum.Toplu halde fabrikada da test imkanını sunabiliriz.
Saygılarımla...
Değerli arkadaşlar; "niçin discover 150f" sorusuna verebileceğimiz cevaplar açısından yapılan bir görsel çalışmayı sizlerle paylaşıyorum. Bir çok sorulara cevap verebileceğini zannediyorum.
Saygılarımla...
Selam arkadaşlar 14 nisan 2015 itibarı ile tuzla üçerler motor dan
Discovery 150Fmi aldım.Harika bir makine Kullanmadan test etmeden yorum yapanlara inanmayın çok seri güçlü ekonomik Bahsettikleri gibi titreşim var ama yok denecek kadar az.Elerinde titreşimi hissetmiryosun.Şu ana kadar 250 km yol yaptım Vites geçişleri mükemmel kalkışı çok seri gaz tepkimesi ybr den ve cbf ten çok daha güzel.
Bajaj dıscover 150 f test edildi... Arkadaşlar bugün yani 26 nisan 2015 pazar Aydın ili ayrıca Söke ve Çine ilçesinde motosiklete gönül vermiş arkadaşlarla buluşup 350 km ye yakın bir sürüş yaptık.. 35 motosikletle yolculuğumuza başladık 3 veya 4 adet honda cbf 150 vardı aramızda ve arkasında artçı yani yolcu yoktu.... bajaj 150 f iki kişi yani yolcusuyla birlikte rampalarda bütün honda cbf 150 leri tokatladı (geçti)... Anlatmak istediğim cbf 150 den çok çok atik ve güçlü bir motor....
Merhaba Arkadaşlar,
3 Mayıs Pazar günü Ümraniye Yaşar Motor Ticaret - Ahmet Kiremitçi sponsorluğunda Ahmet Abimizin Şile dağlık köyüne sürüyoruz. Etkinliğe tüm motor severler davetlidir.
Buluşma saat 11:00'de Ümraniye Yaşar Motor Ticaret önünde yapılacaktır. En geç 11:30 gibi Şile Darlık Köyüne yola çıkılacaktır. 56 km sürüş sonrasında Şile Darlık Köyüne varmış olacağız.
Darlık Köyü piknik alanına vardığımızda hoş sohbet, muhabbet ve ikramlar bizleri bekliyor olacak
NOT: Etkinliğin organize edilebilmesi sürecinde katılımcı sayısı önem arz etmektedir. Katılacak kişilerin etkinliğe katıl butonuna tıklaması, katılmayacak kişilerin tıklamaması önemldir. Lütfen bu konuda duyarlı olalım.
İkinci olarak kalabalık bir grup halinde sürüş olacağı için, tatsız olaylara mahal vermemek adına grup sürüş kurallarına azami düzeyde uyalım.
Saygı ve Sevgilerimle
Konuyu arkadaşlarımız facebook sayfasından takip edebilirler.
valla arkadaşlar yorumlarını okudukça tahrik oluyorum. şeytan diyor sat 125 i al 150 yi diyor ama. kayda değer bir değişiklik arıyorum. 125 st kullanıpta bunu test edeniniz varmı acaba?
Şehiriçiacilkurye herkese Allah'tan kazası belasız günler dilerim bende Discover 125 den sonra 150 F aldım yani kurye camiasında CBF tokatlıyan diğer adıyla ben 150 F 125 le kıyaslicam öncelikle 3000 km yatımı söyleyeyim 125 ile 77600 km yaptım şimdi gelelim en çok sorulan soru titreşim ben hiç rahatsız olmadım vede hissetmedim 125 den sonra 150 F torkuyla ve seriyle tam hakını vermiş yakıt olarak daha şimdiden çok iyi ve zamanla daha iyi olacak gibi yol tutuşu çok iyi firenler keza öyle ama ıslakta logar kapaklarına dikkat 125 e göre eksileri turu akü zayıf kalıyor koltuk biraz rahatsız ve en önemlisi bence arkadan çok çamur atıyor bunlar ban göre olanlar taabiki bunlar kullanıcıya göre değişe bilir ve bence şu an 150 kategorisinde en iyi diye bilirim şuna eminimki 125 den aldım tadı 150 F de alıcam]
Titreşim konusunda bütün tartışmaları bitirecek bir depo üstü bozuk para koyarak gaz verme videosu süper olurdu.
merhaba. bu gün bende mavisini aldım bunun umarım pişman etmez.
Rolantide gaz verince titreşim bariz ama giderken çok hissetmiyorum ben gayet rahat
Hayırlı olsun murat efe allah kaza bela vermesin.Güle güle kullan
1 yıl kadar oldu kullanıyorum. kışında sürekli kullandım. çok da memnunum. bir test edeyim, umarım kayda değer bir fark hissederim. şuan itibari ile baya yeşillenmiş durumdayım 150f e. ben yinede 125 st den 150f e geçen arkadaşların yorumlarını merakla bekliyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:58 ----------
kardeşim kullandıkca yorumlarını bekliyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)