Bajaj Discover 150F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
20 Kasım 2016, 14:54
Selamlar
Şöyle bir ilanım var ilginizi çekerse yardımcı olurum.
http://www.motosiklet.com/IlanDetay/...un-fiyat-16023
Reklamlar
-
06 Aralık 2016, 13:00
Dün aliaexpress'ten sipariş ettiğim ek rüzgar önleyici parça geldi ve monte ettim. Son hali bu
-
Norton772 adlı üyeden alıntı
bu biraz küçük değilmi..faydası oluyormu bari.ben o kocaman olanlardan aldım görüntüyü biraz bozuyor ama çok faydasını görüyorum kış mevsiminde.
-
golge1710 adlı üyeden alıntı
bu biraz küçük değilmi..faydası oluyormu bari.ben o kocaman olanlardan aldım görüntüyü biraz bozuyor ama çok faydasını görüyorum kış mevsiminde.
Valla kullanamadan sattım hocam. Kafamda başka düşünceler var, ondan dolayı satışa çıkardığım akşam siteden biri aldı hemen
-
Arkadaşlar hepinize merhaba. Ben İzmir in küçük bir ilçesinde öğretmenim.geçen yaz ben de Bajaj Discover 150 f aldım.Aslında takastan geldi motor.Ama gerçekten de fena bir motor değil.motorum kırmızı 2500 km de tertemiz. şimdilik 100 km falan yapabildim anca.benim sizlerden fikir almak isteiğim konu lastikler. Malum motorlarımızın en sıkıntılı noktası lastik konusu.geçen 150 f e continantal lastik takan birisiyle muhabbet ettik.450 tl ye maloldu dedi ama kesinlikle tavsiye ederim dedi.ebat itibariyle bizim lastikler piyasada pek yok.olanlar da pahalı.sanırım en uygunu ırc anlas.peki arkadaşlar cbf ybr grubunun taktığı lastikler malum çok bol ve mıchelin metzeller grubu bile fiyat olarak uygun.bu lastikleri taksak ne gibi sorun olabilir sizce. çamurluğa sürtme janta uymama v.s olabilirmi
-
Sürtme olmaz çünkü onların lastik ebadı bizimkilerden küçük bildiğim kadarıyla.
-
Sürtme olmaz çünkü onların lastik ebadı bizimkilerden küçük bildiğim kadarıyla.
Hayır tam tersi cbf,ybr 18 inç lastik, bajajda ise 17 inç lastik var....Sizinki ''küçük''.
-
08 Şubat 2017, 23:44
dyavol-77 adlı üyeden alıntı
Hayır tam tersi cbf,ybr 18 inç lastik, bajajda ise 17 inç lastik var....Sizinki ''küçük''.
Jant ebatından bahsetmiyorum ben. Lastiğin en ve boyundan bahsediyorum.
-
11 Şubat 2017, 11:42
Arkadaşlar motosikletimin sağ bujiye yağ atma sorunu vsr. Böyle birsey başına gelen bu konu hakkinda bilgisi olan var mi?
-
14 Şubat 2017, 19:03
Arkadaşlar motosiklet alma arefesindeyim ikinci el 7-8 binde discover f ya da sıfır boxer mı alayım karar veremeiyorum sizce ne yapmalıyım.
-
Herkese iyi forumlar arkadaslar kısaca bilginizi almak istiyorum bugun itibariyle kullanmış olduğum mondial mr vulture 150lik motosikletimi sattım dıscover 150 f almayı planlıyorum 2,el size sormak istedigim 2 konu var 1.mondıalde tıtresim den asırı şikayetcıydım fena tıtresim vardı ve bu motorda kıyasla tıtresim olayı nasıldır kesın bilgi verebilir isiniz? 2. Sorumda vulture cok torku bir makıneydı cekısı vs dıscover da bu cekısı ve gidisi ararmıyım cunku hep artcıyla kullanıcam bu motoru sımdıden bilgileriniz için tskkr ederim.
-
quarentina_2 adlı üyeden alıntı
Herkese iyi forumlar arkadaslar kısaca bilginizi almak istiyorum bugun itibariyle kullanmış olduğum mondial mr vulture 150lik motosikletimi sattım dıscover 150 f almayı planlıyorum 2,el size sormak istedigim 2 konu var 1.mondıalde tıtresim den asırı şikayetcıydım fena tıtresim vardı ve bu motorda kıyasla tıtresim olayı nasıldır kesın bilgi verebilir isiniz? 2. Sorumda vulture cok torku bir makıneydı cekısı vs dıscover da bu cekısı ve gidisi ararmıyım cunku hep artcıyla kullanıcam bu motoru sımdıden bilgileriniz için tskkr ederim.
Balansörlü bir mondial size titreşimli geliyosa bu motor hilti gibi gelecektir.
-
Şöyle diyeyim, şu ana kadar bindiğim Çin malı olmayan motorlar içerisindeki en titreşimli motor buydu. İkincisi da Duke 390 . Vulture'un titreşimini mumla ararsın.
-
Sıfır alıp kullanıp satmış biri olarak söylüyorum kesinlikle almamanı tavsiye ederim.Motor sağlam olabilir, ekonomik olabilir ama kesinlikle titreşimli hatta titreşim ötesi bir motordur
Motoru sürdüğünden kesinlikle zevk almazsın ve büyük hayal kırıklığı yaşarsın bunu yaşayan biri olarak yakınından dahi geçme derim
-
bu sabah itibariyle motorumu cc buyutmek icin satmis bulunuyorum. alan abimiz cbf kullaniyormus ptt'de ve dedigine gore discover'in daha konforlu oldugunu ve az bir titresim oldugunu belirtti. ayrica cok daha performansli oldugunu belirtti. artik ismetse pulsar ns yada rs ile devam edicem insallah. yazim hatalari icin kusura bakmayin cunku enternasyonel klavye ile yaziyorum.
-
bu sabah itibariyle motorumu cc buyutmek icin satmis bulunuyorum. alan abimiz cbf kullaniyormus ptt'de ve dedigine gore discover'in daha konforlu oldugunu ve az bir titresim oldugunu belirtti. ayrica cok daha performansli oldugunu belirtti. artik ismetse pulsar ns yada rs ile devam edicem insallah. yazim hatalari icin kusura bakmayin cunku enternasyonel klavye ile yaziyorum.
Abimiz tabiri caizse "sıkmış" . Tek haklı olduğu yer performansı, geri kalanı koca bir yalan. İki motoru birden kullanıpta discover'a cbf'ten daha konforlu diyecek adam dünya üzerinde yok. Titreşime az bir şey demiş; demek ki nasır tutmuş artık.
-
AurorAbeam adlı üyeden alıntı
Abimiz tabiri caizse "sıkmış"
. Tek haklı olduğu yer performansı, geri kalanı koca bir yalan. İki motoru birden kullanıpta discover'a cbf'ten daha konforlu diyecek adam dünya üzerinde yok. Titreşime az bir şey demiş; demek ki nasır tutmuş artık.
suspansiyon ve sele konforundan bahsediyor sanirim. titresim var biraz dedi zaten. ama bizim sele ve suspansiyon konforu acisindan iyi gercekten
-
bu arada dunden beri pulsar 200 ns kullaniyorum ve epey fark var arada. konfor acisindan discover guzeldi. fakat guc ve frenler daha iyi pulsarda. ote yandan biraz one yatarak kullaniliyor ve arka fren biraz rahatsiz discovere gore. aynalari hic guzel degil pulsarin. ses daha gur ve egzoz daha guclu ses veriyor.
-
06 Nisan 2017, 11:27
3000TL bandından ikinci el bulursam bende bu gruba dahil olacağım herhalde.
-
11 Nisan 2017, 17:39
İKİNCİ EL EN AZ 4000 DEN BAŞLAR SONRA 5500 E KADAR ÇIKAR AZ KM DE GARANTİLİ GÜZEL BİR MAKİNA BULURSAN ÖPTE BAŞINA KOY 150 F DISCOVER ZOR BAŞINIZ AHGRIR.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)