selamlar. ben de bu motordan almak istiyorum satmayı düşünen varsa pm atabilir..
selamlar. ben de bu motordan almak istiyorum satmayı düşünen varsa pm atabilir..
Öncelikle selamun aleyküm
Arkadaşlar benim size birkaç sorum olucaktı.
Benim yaşım şimdi 15 inanılmaz derecede motor hastalığım var şimdi ben 2. el motor almayı düşünüyorum ama ailem sıcak bakmıyor.
1.)Şimdi alıcağım motorda neye dikkat etmeliyim ? Bizim oralarda hep motor sürerler istanbul/Küçükköy tarafı.
2.)2.el motoru alırken satıcı plaka ilemi vericek yoksa plakasızmı ?
3.)Motorda sorun varmı yokmu diye tamirciye götürdüğümde tamirciye nasıl güvenicem ?
4.)Forumun 1-2 gündür takipçisiyimde bazı kişiler 150 hs işe yaramaz gibisinden yazılar yazdığı için biraz kuşkulandım.
5.)Son sorum olarakta bu fren konusunda en güvenilir sizce hangisi ??
Sorularımı cevaplandırırsanız sevinirim.
Kazasız belasız moturunuzun keyfine bakın inşaallah...
2006 yılında çekilmiş sıfır km gıcır gıcır Mondial 150 HS fotoğrafları. Konuyu açarken eklediğim mesajdaki linkler ölmüş. Fotoğrafları zamanında kaydetmiştim bulup tekrar yükledim.
arkadaşlar bu motora bu çanta uyarmıı
Kimse yokmu böyle Süper motorun degerini bilmek Gerek beyler
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:58 ----------
Merhaba arkadaşlar aranıza yenı katıldım 500 tlye 150hs aldım bır tanıdıgımdan 4000 km de bu kılometre iyimidir 2. el bır motor için(bilmediğimden soruyorum)
selamaleyküm kardeşlerim uzun bir aradan sonra kontrol etmek için sayfaya girdim motorlarınız ne durumda benim canavar hala masallahı var çok şükür 45000 km de ve hala motorunda tık yok masallah bir kere bile sökülmedi nazar değmesin ALLAH KAZA BELA VERMEESİN HİÇ KİMSEYE KENDİNİZE İYİ BAKIN KARDEŞLERİM MOTORDAN AÇIKÇASI UZAK KALDIM EVLLİLİK HAZIRLIKLARI TELASI VAR O YÜZDEN
benimki 22000 de en fazla bi eksoz degistirirsin o kadar gule gule kullan
ya yeni b, mondial racing olsak ne kadara gelir komple
46000 km de yim kardeşlerimm 2 gün önce 2 adet dişli lastik aldım swallow marko çokk iyi tutunuyor ama ön e dişli lastik virajlara yatmayı hiç iyi olmadı ama belki biraz yenilince düzelit umarım
Vay arkadaş kaç yıl geçmiş ya, 46 bin km yapan adamlar var. Bu motoru almayı çok heves etmiştim ama kiralayıp kullandığım Yamaha BWS 100'deki sıkılığı sıfır km halinde bile bulamamıştım garipti Aklımda kalan en komik özelliği de önde çift 18 watt farı olması. 18 watt nedir ya Çifti 35 wattlık ampül kadar bile aydınlatmıyo.
2 yıl, 26000 mil(~42000km)'den sonraki yorumlar:
https://www.youtube.com/watch?v=26R9wzXqME4
Not: Adamın bir de "Aprilia Mana 850" motoru varmış, ona rağmen patlak göz sukuterden epeyce memnun
Merhabalar kimseler kalmamış buralarda,,bir aralar bende bu motorları ve bu formu çok takip etmiştim sene 2010 olması lazım. O zamanlar bayağı kalabalıktı buraları şimdi terkedilmiş durumda. Bir tık daha kaliteli ve satışı sürdürülebilir motorlar getirselerdi şuanda buralarda dolu olurdu hayırlısı bakalım.
Yolda hala 150HS gördüğüm zaman döner bir daha bakarım. Bende yeri ayrı bu modelin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)