Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

MONDIAL 150 HS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    gursus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR600F
    Alıntı t.madde adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    SENDE AMMADA YAPTIN SENIN BAKIMIN NE KADAR HER AY 50 TL FALANMI ? BENIM ILK BAKIMIM 20 TL IDI IKINCI BAKIMIM DA 20 TL IDI DAHA SONRA BAKIMA GIRMEDIM 3 BIN KUSURDE YAGI DEGISTI 10 TL YE BIDE HAVA FILTRESINI KENDIM DEGISTIRIOM 3 TL BISEY SIGARA ICMIOM ALKOL BAKARSAN BAG BAKMAZSAN DAG OLUR HA BU ARADA KOMPLE MAKINEYI INDIRMIYOZ ZIRT PIRT KURCALATMIS OLALIM SENIN BILGILI OLDUGUNU BILIOM BENDE YENI MOTORCU DEGILIM PEJO MOBILETTEN MOTORCU OLDUM FARKLI MOTORLARLA UGARSTIM HEP
    küçük harfle ve biraz daha düzgün türkçeyle yazarsan daha iyi olur...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    banarlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 150 HS RACİNG MOTORS
    Alıntı t.madde adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    SENDE AMMADA YAPTIN SENIN BAKIMIN NE KADAR HER AY 50 TL FALANMI ? BENIM ILK BAKIMIM 20 TL IDI IKINCI BAKIMIM DA 20 TL IDI DAHA SONRA BAKIMA GIRMEDIM 3 BIN KUSURDE YAGI DEGISTI 10 TL YE BIDE HAVA FILTRESINI KENDIM DEGISTIRIOM 3 TL BISEY SIGARA ICMIOM ALKOL BAKARSAN BAG BAKMAZSAN DAG OLUR HA BU ARADA KOMPLE MAKINEYI INDIRMIYOZ ZIRT PIRT KURCALATMIS OLALIM SENIN BILGILI OLDUGUNU BILIOM BENDE YENI MOTORCU DEGILIM PEJO MOBILETTEN MOTORCU OLDUM FARKLI MOTORLARLA UGARSTIM HEP

neysee tamam sen sürekli bakım dedin ya bende ondan öle dedim
    59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
    CASTROL SCOOTER 10 / 40 YAĞ - BUJİ NGK

jack black - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XMAX 300

Merhaba..

Merhaba arkadaşlar..Bende yeni almış olduğum Mondial 150HS ile aranızdayım..Motorumu alalı 2 gün oldu..Henüz 100 km'de.. Çok memnunum.iyiki 150 Hs almışım..
    Siz forum üyelerinden ricam ilk zamanlar dikkat etmem gereken noktalar konusunda bana yardımcı olmanız..
    Herkese keyifli forumlar,Kazasız sürüşler dilerim..

disstartion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ck 125
    kardeşim öncelikle mondiden başka alacak bişe bulamadınmı biz aldık da noldu teknik motor zengin oldu madem yeni aldın moralini bozmayalım tavsiyem motoru yorma 1000 km ye kadar bakımlarını sakın aksatma son gaz veriyim deme malum rodaj süresi

t.madde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 151 rs gitti tvs apache rtr 150 geldi =)
    Alıntı disstartion adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeşim öncelikle mondiden başka alacak bişe bulamadınmı biz aldık da noldu teknik motor zengin oldu madem yeni aldın moralini bozmayalım tavsiyem motoru yorma 1000 km ye kadar bakımlarını sakın aksatma son gaz veriyim deme malum rodaj süresi
    aga sen motoru ne yaptın ? Sanayiye gitcem diyodun gittinmi ?

Motosikleti
    ck 125
    yok ya para yok sanayiye gidecek zaten soğudum motordan fazla bindiğimde yok para bulsam gidecem zaten servisteki çocuk öyle biriki geçen ufak bi kaza yaptım motorla baya bi vida düştü adama diyorum bak muhittin böyle böyle oldu adam yoktur bişey yoktur diyor zaten servise sadece garantiyi kaşeletmeye gidiyorum artık burdaki sanayide tanıdık var ona yaptırıyorum

Motosikleti
    En ıyısı yapıyosun servıstekıler anlamıyo motordan hem tanıdık daha iyi ucuza yapıyolar

Motosikleti
    SYM EVO 250
    ya bu hava filtresi falan neresinde tam bu motorun..nasıl çıkar nasıl temizlenir..bi bahsetseniz ? baya bi araştırdım bulamadım.
    işte buna dokunma !!!

Motosikleti
    ck 125
    ramazan kardeşim koltuğu kaldır boş değilde böyle kabarık bi yer vardır etrafı vidalarla çevrili vidaları aç o kabarık kısım çıkacaktır filtreyi zaten gürürsün onu basınnçlı havalya temizliceksin zaten benim bildiğim 500 km de bir değiştiriceksin ben öle yapıyorum zaten pahalı değil 3-5 lira falan umarım yardımcı olmuşumdur

Motosikleti
    SYM EVO 250
    olmasmısın yaf teşekkür ettim bilgi için..umarım yaparım
    işte buna dokunma !!!

Motosikleti
    Alıntı ıRamazan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    olmasmısın yaf teşekkür ettim bilgi için..umarım yaparım
    cogu kısı 1.000 km de degıstırıyo hava fıltresını ama ben 500 de degıstırıyorum 3 lıra bısey.....yaparsın sadece kolay gelsın

Motosikleti
    ck 125
    hava filtresinin motorun gidişiyle bi alakası varmı bide bu açık hava filtresi die bişey duydum o nedir

Motosikleti
    SYM EVO 250
    ya çok memnunum motorumdan ben..çok zevk verio bana masrafsız olması çok iyi gidişi olması sorun yaratmaması..ilerle de olmas inşallah bi sorunu...büyük konuşmayım bu mondial dikkatli olmak, kullanmak gerekir..bide 2. el aldım iyi oldu ya..sıfır alsaydım ufak tefek sorunlar olcaktı..yok rodajı yok surası hatalı yaptır böle söle..hiiç sevmem...hem o kadar parayı da 0'a yatırmadım...uzuun uzun araştırdım, acele etmedim bu denk geldi bunu aldım iyikide almışım..

bu arada hava filtresini açtım çok temizdi..maşallah...tekrar taktım gıcırında

keyifli sürüşler...
    işte buna dokunma !!!

Motosikleti
    Alıntı disstartion adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hava filtresinin motorun gidişiyle bi alakası varmı bide bu açık hava filtresi die bişey duydum o nedir
    hava fıltresı emilen havayı temizliyo havadaki diğer maddeler hava filtresinde kalıyo o maddeler çogaldıkca havanın emişi zorlanıyo motor fazla benzin yakmaya başlıyo motor çekişten düşüyo....açık hava filtreleri arabalar için var ama motora takanlarda var bizim motorları fazla etkilemez

banarlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 150 HS RACİNG MOTORS
    hava filtresini ve motorun hortumlarını arada kontrol edin hep ihmalsizlikten motorlar geberiyor hortum delip toz alırsa motor temizz
    59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
    CASTROL SCOOTER 10 / 40 YAĞ - BUJİ NGK

Motosikleti
    ck 125
    arkadaşlar bizim scoterların motorunun ucunda bi delik var sol alt eteğin içine bakan dikkat ettimde hs lerde bu deliği kapakla kapatmışlar diğer scoterlarda içe doğru devam eden bi plastik var bu delik ne işe yarıyor bilen varmı

Motosikleti
    SYM EVO 250
    ya arkadaşlar benim motor bi günde 474 km yaparmı ?? kocaeli gebzeden ankaraya gitmeyi düşünüyorum..otobandan ehliyetsiz vıın..1 günde o kadar km yi yaparmı ? yaparsa km km de bi kaç dk durmak gerek ?
    işte buna dokunma !!!

Motosikleti
    ck 125
    valla kardeşim bence ehliyetin yoksa hiç çıkma derim gidişe gelince 100 km de bir 10 dakka dur hem sen dinlen hemde motorun gitmeye gider hemde canavar gibi gider yağına suyuna baktır devam

Motosikleti
    gidersin ehliyetin yoksa kask tak oyle cık yola hem durdurmazlar hem canın garantı de olur 100 km de dur arkdasın dediği gibi ama yola cıkmadan once motorunu ıyıce kontrol et yanında yedek buji bulundur bıde lastik tamir köpüğü al

ya benim motorun benzin göstergesi kırmızıya yakınken benzin alıyorum 3 litrede depo doluyo bi defa kırmızı da aldım 4 litrede depo doldu bunun deposu 6 kusur lıtre yazıyo eeee nerde ? bidefasında kırmızıda gider dedim kırmızının ortalarında 2 km gıtmeden benzın bıttı bence bunun deposu 4,5 litre falan

Motosikleti
    ck 125
    6 küsür kardeşim doğrudur senin göstergede sorun olabilir bikeresinde benzin çubuğu en sona kadar gelmişti ama daha vardı içinde o şekilde 6.1 litre benzin aldım ama hs ile rs nin deposu farklıysa bilemem

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)

Bu Konudaki Etiketler