s.a bu alarm olayı bencede gereksiz banarlı kardeşimizin dediği gibi aküyü bitiriyor.kullanan arkadaşlarım şikayetçi ama kumandadan çalışması motora artı prim kazandırıyor görenlerin çok hoşuna gidiyor gerçekten
s.a bu alarm olayı bencede gereksiz banarlı kardeşimizin dediği gibi aküyü bitiriyor.kullanan arkadaşlarım şikayetçi ama kumandadan çalışması motora artı prim kazandırıyor görenlerin çok hoşuna gidiyor gerçekten
arkada disk olması gerçekten kötü çünkü ani frenlerde zamanla dağılıyor jantta takılı olan yuvaları bozuyor dikkatinize çünkü çoğu kişide bu problem var kampanada kesinlikle böle bir durum olmaz
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
CASTROL SCOOTER 10 / 40 YAĞ - BUJİ NGK
ya arkadaşlar benim ön frenden cik cik ses gelmeye başladı acaba frenmi bozuldu diyorum ama tutuyor sonra başıma bir bela açmasın bu meret???????????
birde alarm olayına noktayı koyayım dedim en güvenli sistemi buldum param olunca yaptırmayı düşünüyorum
bu sistemde hırsızda kontak anahtarı bile olsa motor çalışmıyor ayrıca alarmda var bilginize,
http://www.otocode.com/products_motor.asp?grup=2
aynen arkadaşın dediği gibi yap
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
slm arkadaşlar bencede bu alarm işinden vazgeçin aküde sorun çıkıyor hem motor için bence gereksiz alarm tabi bu benim düşüncem
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
ben kaç yıldır alarm kullanıyorum motorumda hiç sorun çıkartmıyo.çocuklar falan binince çocukları birazda olsa korkutuyo.uzaktan çalıştırmada var.gayet güzel.servisste taktırmıştım 45 yada 50 liraydı.
[B][U]The Bodyguard & The Punisher[/U][/B]
[I][U]Galatasaray Sk. 1905 Uefa & Süper Cup Champion[/U][/I]
sLm Arkadaşlar Aranıza Yeni katLdm. katLma Sebebmde motor aLdktan snra Forumları inceLemek zevkli oluyo
Kmsenin Motorunda sorun yok sanırım kmse foruma uğramıyor (: hadi hayırlısı kazasız belasız yolculuklar
aramıza hoşgeldin kardeşimm
HOŞ GELDİN
Arkadaşlar merhaba
Ben 3 senedir mondial 125lik mt kullanıyordum ama önden bir araba vurunca öntakımda biraz eğilme oldu ve onu satıp üstünede para verip 150 lik monero angel aldım ama mondial ile bir farkı yoktur sanıyorum.
Henüz 20 km yol yaptım ama 2 kez yaptığım ölçümlerde20 ile 22 kuruş yaktığını gördüm.Hava ve rolanti ayarı hatta sibop ayarı yaptırdığım halde yakıt değişmedi.Bunun çözümü varmıdır,motor yada karbüratördenmi kaynaklanıyordur.Bilgi verebilirseniz sevinirim.
Arkadaşlar tam bir aydır niğdedeyim.Ispartadan niğdeye motorumu bir türlü getirdemedim.Kargoya sordum paketlemem gerekmiş nakliyecilerde aynı dedi en son kendim geldim.Yani mavi kuşumun niğdeye transferi bu kadar zor olacağı aklıma gelmezdi.Siz olsaydınız nasıl bir yol izlerdiniz.Haaa mesafe 550 km.Isparta Niğde.İyi pazarlar
Aslı yörük,Soyu Oğuz soyu,yediği tarhana çorbası içtiği yayla suyu,eğriye doğru demez asildir huyu,yalancının altına kazılsın kuyu........
monero lar ın hepsi öle sadeseninki değil angel monero lar tabi diğer modellerini bilemem yani motorun km basına yaktığı fiyat 200 - 250 - 300 bin lira arası herkesin anlayacağı gibi yazalımda yanlış anlaşılmasın benim tanıdıklarımdada var onlarda öle diyor çok yakıyor diye yani bi dizel kamyonete yakın yakıyor
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)