benim arka farımda tül yok bana soracak olursan ben sevmiyorum öyle şeyleri
benim arka farımda tül yok bana soracak olursan ben sevmiyorum öyle şeyleri
нιç вιя ιуιℓιк ¢єzαѕız кαℓмαz
ok saol werdiğin bilgi için :D
[COLOR="Purple"][B][I]::gleam::Dünya boştur salla coştur ~çok sallama gaz yapar~::gleam::[/I][/B][/COLOR]
bu n biçim scooter lan yarış motoru gibi :D
[COLOR="Purple"][B][I]::gleam::Dünya boştur salla coştur ~çok sallama gaz yapar~::gleam::[/I][/B][/COLOR]
Fatih
Arka stoptakıler bildigin çorap bayan çorapları stop lambasını sök corabı stop lambasının kapagına geçir geri vidala bu kadar biraz az aydınlatır ama sorun olmaz çorap toz tutar zamanla yırtılır ama flim çekebilirsin yada boyaya bilirsin
[B] Kaderinde Varsa Tecavüze Uğramak,Çırpınmayı Bırak Keyfine Bak [/B]OTURARAK ZAFERE ERİŞEN TEK CANLI TAVUKTUR
[B]31 L 6351[/B]
öncelikle hem hayırlı olsun hemde geçmiş olsun ama bu tür kazalar insanadikkat kazandırıyor . şimdi ise sorulara geçelimm.
1: süspansiyon olayı ön yumasak gayet iyi ama arka ise tastan farkı yok arka amortisörlere çok yük koyarsan anca yük üstündeyken rahatsız etmez zamanla bile arkalar yumusamıyor senin yapacağın tek sey var tercih meselesi 151 rs nin arka amotisörlerinden alacan takacan o zaman sorunun çözülmüş olacak
2:arka fren olayı haliyle kampana tutmaz tabi disk in yerini tutarmı ama arkadan biraz sıkarsan rahatlıkla tutar ama bu sefer motoruda kasar bence o kadar durmasınla yetin ön fren i nasıl kullancağını iyi öğren benden bir tavsiye önerilerim sana motorun yağını 2000 km de bir değiştir kimileri bu km çok der ama bu km ne az ne de çok tabi neden böle dedim ekonomik durum malumm hava filtresini sık sık kontrol et ve temizle üzerindeki pislikler artık çıkmayacak duruma geldiyse hiç düşünmeden at 5 liralık bişey için motoru öldürme hava filtresi motorun canı birde en önemlisi motoru nerde nasıl kullacağını iyi bilmem lazım örnek sen bayır yukarı 50 ile çıkıyorsan sen bunu daha çok gitsin die fazla yüklenirsen belli bir yerde ve zamanda motor bir yerden çatlak verecek haliyle aramıza hosgeldin kardeş umarım bu önerilerimi dikkate alırsın
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
CASTROL SCOOTER 10 / 40 YAĞ - BUJİ NGK
arkadaşlar merhaba ben size b işey sorcam benim hs daha 1 aylık motor 1000 km de ve dün zeytinburnunda mert motora gittim ( ordan almıştım ) neden gittin derseniz arıza olarak marşa basıyorum herşey normal fakat motor bir türlü çalışmıyor anlayamadım denk gelirse bazen çalışıyo hani çakmağı yakasınızda yanmaz yanmaz bazen denk gelir yanar ya öyle neyse bende götürdüm servise ilk önce bi dişli var adını tam olarak hatırlıyamıyorum onu söktüler dişli sağlam çıktı tekrar kapatıpo denediler fakat yine çalışmadı marş basıyo ama çalışmıyo bana motoru bırakacaksın indiricez motoru dediler komprösörden dediler neyse bırak tım 2 gün sonra gel dediler sizce 1000 km de 1 aylık motor da bu sorun nerden çıktı ben anlayamadım sizin fikirleriniz nedir bu arıza yapılsa bile motor artık randıman verirmi cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
Selam arkadaşlar sizinle bi sorunumu paylaşmak istiyorum. 150 HS kullanıcısıyım motor 1700 Km'de. Bugün ön diske bişey oldu. Normalde ön freni sıkınca tık tık ses gelir ya fren kolundan... O ses hiç yok. Sanki fren kampanaymış gibi çalışıyor. Tutuyor tutmasına ama freni sıktığımda bi cikleme sesi var. Buna nasıl bi çözüm getirilir? Servise soksam yaklaşık ne kadara mal olur.
motorunun bujisinde bişi olabilir veya ateşleme varsa motorun motorunda belki bir problem vardır görmediğim için bişi diyemem fazla tahmini bişi söylüyorumm
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:30 PM ----------
şimdi o tıklama sesi fren müşüründen tıklama sesi çıkmıyorsa arka ışığında yanmaz ön frene basınca . cikleme sesi ise disk e ve disk balatalarına toz girince yapar disk temizleyici spreyler var onlardan alıp temizleyebilirsinn ses kalmaz yani ama belli bir süre sonra yine olur yani çözüm yok kısaca bildiğin gibi türkiyeniin yolları çok süper olduğu için hiç bişi çözüm olmuyor
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
slm arkadaşlar uzun süredir siteye giremiyorum nasılsınız motorlarınız nasıl
en son siteye girdiğimde motoru satacağımı yazmıştım hyosung gt250r alacaktım ama olmadı kriz malesef benide vurdu yani teğet falan geçmedio yüzden bende motorumu satmaktan vaz geçtim bir sezon daha mondiyle yola devam
bu arada motorda bir kaç ufak değişiklik yapıyorum ön çamurluğu kırmızıya boyayacağım jantlara şerit çekeceğim selenin rengini değişitiricem gene çift renk olacak ama kırmızı siyah yapacağım artçının oturduğu kısım kırmızı sürücünün oturduğu yer siyah olacak
bu arada motorum 6.000 km'de ve yaklaşık 1.5 yaşında
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
hoşgeldin karayılan sahi sorayım bari hysong demişken hysong 250 likler kaç para ?
fenaa değil 2 . el fiyatları sıfır ne kadar türkiyede
Selam arkadaşlar.Motorumun yazlık bakımını yaptım;yağ,buji,hava filtresi,lastik basınçları,motorun temizliği ve ince ayarı.11250 km deyim İnşallah sorunsuz binmeye devam ederim bütün 150 HS kullanıcılarıyla birlikte kazasız belasız İnşallah.Bu arada Nokia s60 telefonu olanlar için 150 HS teması buyrun;
http://rapidshare.com/files/25101657...50_HS.sis.html
Kendi yapımımdır başka yerde bulamazsınız s60 v1(6600 gibi) telefonu olanlara tavsiyemdir...
hımmm iyi olmuss kardeşş bakarsan senin için iyi
arkadaşlar merhaba ben bu 150 hs lerin elektrik aksamlarına kafayı takmış bulunuyorum. yakıt göstergesi ,devir göstergesi bazen çalışmıyor ya da takılıyor.sonra korna kafasına göre çalıyor bazen çalmıyor. ama mekanik olarak bi diyeceğim yok taş gibi 2600 km yi devirdim sizde de böyle sorunlar oluyormu?
Mert kardeş benim motorunda benzin göstergesi bozuk müşüründe bi proplem var heralde bilemiyorum artıkAma çoğu scooterin benzin göstergesi bozuk onu tamir etmekte çok zor çünkü benzin deposunu sökmen gerekiyor oda çok zahmetli iş ben aldığım benzine göre km hesaplıyorum yapacak başka birşey yok...Dewir saatine gelince benimkinde bi proplem yok ama forumu baştan okursan o konuya değinilmişti sanırım.Kornada ıslanmış olabilir veya ayarsız olabilir benim motorunkide bi ara çalmıyordu ayar yeri var onun onu sık biraz gevşemiştir sıktıktan sonra sorun çözülecektir sanırım...Kolay gelsin...
Arkadaşlar, hyosung gt250r nin kronik bi krank problemi var, bir çok motor daha ilk km lerde bu problemle karşılaşabiliyor. Forumda da bu problemden dolayı canı yanan çok arkdaşımız vareken, gerçek hatatta tanıdıklarımda var. Bu modelden uzak durun derim.
Dewir saati propleminin çözümü(Alıntı)
Ok ile gösterilen yerlerde çevirmeli metal cıvata var onu kontrol et çıkart bidaha tak çok fazla sıkma devir satinin kine ellemene gerek yok onda sorun yoksa;
yalnız benimde motoru ilk aldığımda devir saati çalışıyor ama km saati hiç kalkmıyodu garantiden değiştirdiler benimki bozuktu büyük ihtimal seninki bozuk değildir çünkü ibre sonuçta kalkıyo bellki ki biyerlerde gevşeklik var kolay gelsin(Alıntı)
Korna arızası içinde;(kırmızı ok ile gösterilen yerde)ya ordaki vidadandır yada onun altında o tip bir vida daha var ondan olabilir onları kontrol et proplemin çözülür İnşallah kolay gele...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)