Herhalde birden yüklenmeden oldu şimdi normale döndü.Öyle bir sorun kalmadı.Herkese selam.Bu arada kahretsin FB yine kaybetti.Rakip takım taraftarlarını kutluyorum..........
Aslı yörük,Soyu Oğuz soyu,yediği tarhana çorbası içtiği yayla suyu,eğriye doğru demez asildir huyu,yalancının altına kazılsın kuyu........
kardeşim sevindim sorununun çözüldüğüne keşke hiç arıza yapmasa keşke hiç benzini bitmese dimi ama
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
CASTROL SCOOTER 10 / 40 YAĞ - BUJİ NGK
Arkadaşlar, bu makineyle 151RS arasındaki farklar nelerdir?
Bir arkadaşa düşünüyoruz.. Hangisi daha seridir mesela? Hangisinin top speed'i daha yüksektir?
Biliyorum saçma sorular ama illa sormam konusunda tehdit ediliyorum! (böylede afişe ederim)
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Bütün arkadaşların iyi güzel ve gönlünüze göre hafta sonu geçirmeniz dileği ile .....
Aslı yörük,Soyu Oğuz soyu,yediği tarhana çorbası içtiği yayla suyu,eğriye doğru demez asildir huyu,yalancının altına kazılsın kuyu........
Selamu Aleykum ve Rahmetullah
Arkadaşlar-Abiler benim adım Erhan 19 yaşındayım Hatay'ın İskenderun ilçesinden katılıyorum. 1 haftaya yakın bir süreç bu başlığı okuyorum hamd olsun 83. sayfaya vardım. Allah sizlerden razı olsun yorulmadan usanmadan sabırla cevaplamışsınız birçok soruyu ve sorunu.Bende hamd olsun bilgi sahibi oldum ve sitenize kayıt oldum.
İskenderun'da 2 tekerli araç kullanan çok, gencinden yaşlısına erkeğinden bayanına. Bende heveslendim birtane mondial 150hs türü bir motor almak istiyorum. Allah'ın izni ile bir işe girip taksitle alacağım, malesef peşin alacak paramız yok. Son mesajlarda 2 tane İskenderun'dan katılan insan'da gördüm çok sevindim. Taksitlendirme konusunda herhangibir bilgiye sahip değilim. Eğer bilen varsa lütfen beni bilgilendirsin.
Şimdilik diyeceklerim bu kadar. Allah'a emanet olun, hayırlı günler.
Selamu Aleykum ve Rahmetullah.
VeAleykümSelam erhan dostum hoş geldin inş sende motorlu iki teker sahibi olursun mondialda kanpanya vardı hala bitmediyse sanırım bitmedi peşin fiyatına taksit yapıyorlar ben öyle almıstım yolun motor bayılarıne düşerse bir sor hala devam ediyorsa böyle bir motor almak istersen fırsatı kaçırma derim ben...
[B] Kaderinde Varsa Tecavüze Uğramak,Çırpınmayı Bırak Keyfine Bak [/B]OTURARAK ZAFERE ERİŞEN TEK CANLI TAVUKTUR
[B]31 L 6351[/B]
Allah senden razı olsun NNOOSS kardeş. İnşaallah dediğin gibi olur. Ben bir araştırmaya koyulayım inşaallah. Hayırlı akşamlar.
Selamu Aleykum ve Rahmetullah
yha bizde 150 hsciler olarak bi uzun yol yapalım yha bakalım neler olcak sonunda
[B] Kaderinde Varsa Tecavüze Uğramak,Çırpınmayı Bırak Keyfine Bak [/B]OTURARAK ZAFERE ERİŞEN TEK CANLI TAVUKTUR
[B]31 L 6351[/B]
Öylemi hiç dikkat etmedim vallahi. Ehliyet alabilmek için gerekli evrakları hazırlamaya çalışıyorum yarın hastahaneye gideceğim sağlık raporu için bakalım artık
herkezin yolu ayrı kardeşimm herkez aynı şehirde otursa dediğin gibi olur
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
CASTROL SCOOTER 10 / 40 YAĞ - BUJİ NGK
[B]31 L 6351[/B]
Evet bende farkettim ama neolur ne olmaz zaten taksitle alacağım birde ceza parası bayağı bir zorlar beni. Sağol kardeş
bende ehliyeti kasımda alıcam istanbulda 6 senedir kullanıyorum daha yakalanmadım gezmediğim yeride kalmadı yakalandığında 1.300 tl ceza
Helal olsun vallahi ben sizler kadar usta değilim 1-2 kere binmişliğim var motora Öyle polisi görünce sağa sola kıvrılmayıda beceremem o açıdan garantiye almak lazım işi.
zaten saga sola kaçınca daha kötü oluyor polislerin dikkatını çekiyorsun yani hiç panik yapma ben selem bile veriyorum gördügümda yunusları,devriye bekleyen polisleri felan hiç biride birşey demiyorlar allahın selamı ne diyecekler hem öyle öylede tanışıyoruz bir yanlış hareketim oldugunda uyarıyorlar bak şunu yapma gibi
[B]31 L 6351[/B]
Hmm haklısın ama sen profesyonel davranıyorsun hiçbirşey olmamış gibi. Ben heycan yaparım yakayı ele veririm . Bu arada arkadaşlar Hs150zc modeli'de bayağı bir hoşuma gitti onun başlığına baktım 150 sayfa ama pek verimli bilgi alamadım. Artılarını ve eksilerini biliyorsanız bilgilendirirmisiniz ?
Ve birde konu bayağı durmuş ya kimse yokmu benmi çok geç katıldım acaba.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)