bu ne ya öldünüz mü ? nerelerdesiniz biraz vakit ayrıp bi göz gezdirin arada olmuyor böle ama tamam mı ?
bu ne ya öldünüz mü ? nerelerdesiniz biraz vakit ayrıp bi göz gezdirin arada olmuyor böle ama tamam mı ?
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
CASTROL SCOOTER 10 / 40 YAĞ - BUJİ NGK
Mondialin 150 HS İle 150 Zc Arasında Fazla Fark Var Mıdır? Veya Bu Tür Motorlarda Hangi Modeli Önerirsiniz.?
Yarın Olmayacak Gibi Kullanırsan Yarın Olmaz...
acayip fark var iyi kötü yorum yapmayayım ama ilk motorum rs idi 2. si zc ;)
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Yakıt Konusunda Hangisi Daha Ekonomiktir?
ZC'de güzel motor ben ilk onu düşündüm ama bizim buralarda fazla tutulmadı die almadım HS aldım. zc bilmiyorum ama HS normal yakıor birazda iş kullanıma baglı
[B] Kaderinde Varsa Tecavüze Uğramak,Çırpınmayı Bırak Keyfine Bak [/B]OTURARAK ZAFERE ERİŞEN TEK CANLI TAVUKTUR
[B]31 L 6351[/B]
Bende Atv Vardı Sattım Şimdi Ekonomik Bir Motor Arıyorum.Heralde Mondial Alıcam Çünkü Hem Servis Ve Parça Kolaylığı Hemde Ekonomik Olması Nedeniyle.O Yüzden Şu Sıralar 100 ile 150 cc Motorları Araştırıorum.
ekonomik diyorsan 100 lüğü al bak keyfine benzini resmen kokluyor
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
100 Kh 100kmde 2 lt mi Yakıyor?
yok ya zaten 3.5 lt deposu var
arkadaşlar neredeniz beaww
herkes unuttu herhalde
[B] Kaderinde Varsa Tecavüze Uğramak,Çırpınmayı Bırak Keyfine Bak [/B]OTURARAK ZAFERE ERİŞEN TEK CANLI TAVUKTUR
[B]31 L 6351[/B]
kimseler kalmamış....
salı günü motoruma egzoz aldım.35 lira ya.kırmızı boyalı.çok güzel durdu.real marka.çok tatlı ötüyo.resimleri en kısa zamanda eklicem
[B][U]The Bodyguard & The Punisher[/U][/B]
[I][U]Galatasaray Sk. 1905 Uefa & Süper Cup Champion[/U][/I]
resimleri ekle bende merak ettim şimdiii
hayırlı olsun 35 tl ucuzmuş valla güzelde görünüyor akşam olmasına ragmen trafik birşey demesin sesi nasıl fazla çıkıyormu? paylaşım için tşk
[B]31 L 6351[/B]
yan, orjinalin 2-3 katı gibi bişey tok bi ses.daha çevirmediler ama bakalım.buluruz bişeyler napalım.gülü seven dikenine katlanır.
[B][U]The Bodyguard & The Punisher[/U][/B]
[I][U]Galatasaray Sk. 1905 Uefa & Süper Cup Champion[/U][/I]
resimler güzell
muratt ;
güle güle kullan dostum aydınlık çekimlerinide bekliyoruz
umarım sorun çıkarmaz polis, yakıtta nasıl bir artış oldu ve kalitesi nasıl bunları merak ettim.
Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)