arka frenin kanpana olmasi yamurlarda cok zor duruma duşurur
arka frenin kanpana olmasi yamurlarda cok zor duruma duşurur
selam millet bende sizden sayılırım 150zc var bende, uğrayım dostlara dedim
, ilginçtir ayna sorunu bizdede var gibi, sağ aynada zorlanıyorum...
http://www.facebook.com/melihdelal / Gilera Runner 180SP | [COLOR="Red"]Motor[COLOR="Orange"]Bike[/COLOR][/COLOR] - Melih Umur Delal
tşk ler arkadaşlar...
aynaları değiştirmek güzel bi fikire benziyo aslında ama görüntü açısından nası durur kestiremiyorum bide değiştirirsem garantisiyle ilgili bi problem olurmu ?
ve aynalar ortalama ne kadarlardır ?
kampana da ne gibi sorunlar olur mesela ? ben kitlendiğini düşmüştum ama ?
kardeşim aynalar senin zevkine kalmıs bişi ama garanti falan deme bana bunu kafandan çıkarma garanti die bişi yok bunu unutma şerefsizler ne dersen de kullanıcı hatası diyor onun için ne yaparsan yap aksesuar falan
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
CASTROL SCOOTER 10 / 40 YAĞ - BUJİ NGK
hımmm bende öle tahmin ediodum...
merak ettim hiç yokmu burda garantiye ücret ödemeden bişi yaptıran :S ?
Evt banarlı kardeş aynen sana katılıyorum garanti diye birşey yok gerçekten,benim arka jant eğri çıktı bana diyorki sen eğmişsindirben nasıl beceriyim dökme jantı eğmeyigarantiye girmez kullanıcı hatası olmuş bu dedi hay sizin yaptığınız işi dedim...Ama benzin otomatiğini garantiden almıştım nasıl olduysa artık onu verdiler
Ayrıca arkadaşlar birçok motorun yedek parçalarını bulabileceğiniz bir site veya fiyat hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz;
http://www.rialli.com/ Saygılar...
ben garantiden parça çok değiştirdim mesela 3 tane egsoz değiştirdim can sıkıntısına birde konjektör değiştirdim ben fazlasıyla onlara kazık atmısımdır
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
eeee nası oluyo hani herşeye kullanıcı hatası diolardı
sen şimdi beni kendinle kıyaslama kardeşim yapı ve beceri meselesi işi bilcen işe gitmeyecen anladın ?
ulan soruyosun cevap veriyoruz nasıl oluyor o iş diye oluyor işte madem her bi boku biliyosun ne arıyon burda senin gibi şöyle salak salak konuşanlar yüzünden ille ağzımı bozduruyorsun esas senin gibiler kaç tane geçti benim elimden benim elimden geçenler İSTANBUL A KÖPRÜ OLDU KARDEŞŞ HADİ SELAMETLE ?
ama sen hala bitirim bitirim konuşuosun olmuyoki böle kim öğretti sana bu lafları
salağın önde gideni geride durmayanıda sensin madem sen biliosun senin ne işin var burda ??? dingil dediğin lafa bak senle beni kıyaslama lan nesin lan sen kimsin kendimle seni kıyalayamıcakmışım beni dellendiren laf bu kötü kötü konuşturma beni
150hs de sakın ayna değiştirmeyin bi işe yaramaz çünkü aynadan değil sorun bağlandığı yerden, ben motoru aldığım gün sinir oldum söktüm aynayı bağlandığı yere taktım civatayı yavaş yavaş dışa doğru eğdim 5-10 derece sorun tamam.
banarlı kardeş ve ysf34 arkadaşım forumda olan arkadaşlara ve birbirinize saygı gösterin.aranızdaki dargınlığı en kısa zamanda kaldırın...
yaww seviyesiz insan sen ne kadar dangalak sın hala burda kendini benimle kıyaslama olayındasın ben sadece ALLAHIN YARATTIĞI BASİT BİR KULUM büyüklenmem sen neyine büyükleniyorssun bu kadar sende sıradan bir et yığınısın HER İNSAN GİBİ tabi sen insansan inşallah bu yazdıklarımdan bir ders almısındır UMARIM ?
ya bak hala nasıl konuşuyo ya sen dua et böle bi ortamda konuşuyoruz yoksa ben sana diceklerimi yapacaklarımı bilirim
madem basit bi kulsun neden o kelimeyi kullanıosun sen kendini benimle kıyaslama fln sen beni tanıyomusun biliyomusun da öle bi kelime kullanıosun
büyüklenen de o lafınla sensin geri git bi bak istersen
bidaha da bana öle laflar sakın kullanma sakın ama
offf be ne kadar anlamaz mışın sen tamam uzatma yeter canım sıkıldı artık seninle mi uğraşacam yoksa başkasının şikayetlerine öneride mi bulunacam tamam bu olay burda biter UZATMANIN ALEMİ YOK TAMAM ?
yahu amma büyüttünüz he ufacık konuyu.herkezin çapı kendine bırakın bu işleri ya boşuna tartışıyonuz
[B][U]The Bodyguard & The Punisher[/U][/B]
[I][U]Galatasaray Sk. 1905 Uefa & Süper Cup Champion[/U][/I]
ya tamam daha fazla uzatmayalım dediğiniz gibi ama beni sinirlendiren o laftı sadece neyse kusura bakmayın
arkadaşlar herkeze selam girmeyeli bayağı bir ilerlemiş topik yanlız bu son sayfa geri kalmış haberiniz olsun bari ben muhabbeti değiştireyim hani bu bazı arkadaşlarımız bunlar çin çon dökülür almayın diyen kendini çok bilmiş abilerimiz varya işte onlara lafım herkez üstüne alınmasın canım hs kullanıcı arkadaşlar tam olarak benim fosforlu cevriyem 45.678 km de allah hepinize nasip etsinolmadı değil arızası oldu ama büyütülecek arıza ve yolda bırakacak derecede şuana kadar hiç raslamadım diyeceğim o ki yap bakımı hs ye bin gez tüm tüm türkiyeyibanarlıya ilk aldığım zaman sormuştum kardeş bakımını yap gerisini düşünme demişti doğruda çıktı bakımı her hafta yapıyorum en son gezim ise şanlıurfa gezim oldu toplamda 822 km yol yaptık arkadaşlarla çok şükür onda da bir sorun yaşamadım ama tabiki yol şartları birazda olsa yıprandırdı özelliklede arka frenleri sorundeğil 5 ytl masraf ile yeniden aynı hale geliyor eee doslar benden bukadar sizlerde ne var ne yok
mondial 150 kn oldu 250 kn ....... :queen: :queen:
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)