yapmayın böle arkadaşlar neresi güzel bu otorun en fazla 5 ay ömrü war sora parçaları dökülmeye başlıyor
yapmayın böle arkadaşlar neresi güzel bu otorun en fazla 5 ay ömrü war sora parçaları dökülmeye başlıyor
Korkarak yaşıyorsan sadece hayatı seyredersin:queen:
yha beyler bn bu motoru 2-3 yıl kullancam motor 7000 8000 km den snra performansı düşüomuş fln diolar dogru mu ?
ne performansı bekliyosunki max.120-130 o düşse nolcak yarişmican ya bu motorla.bakımlarını zamanında yaparsan hiç bişi olmaz
[B][U]The Bodyguard & The Punisher[/U][/B]
[I][U]Galatasaray Sk. 1905 Uefa & Süper Cup Champion[/U][/I]
arkadaşlar şu motora binmeden lütfen yorum yapmayın bilip bilmeden konuşuyorsunuz biz biniyoruz bu motorlara hiç problem falan çıkarmıyor ha sen altındaki motora büyük motor muamelesi yaparsan seni yolda'da bırakır hertürlü arızayıda yapar ben yazın 400 km yol yaptım gidiş ve dönüş olarak sadece gidişte ve dönüşte 15-20 dakika bir kereye mahsus mola verdim
90 km hızla gittim motor tık demedi üstelik 2 kişi
ha bu arada arkadaşlar CBF 150'ye kara verdim ama genede aklımdan CBR 125r'yi çıkaramıyorum ya şu CBR biraz daha büyük yapsalardı ne güzel olacaktı o zaman kesin CBR derdim neyse bakıcaz artık
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
tşkrler bylr yorumlarınız için bn bu motoru 3-4 ay snra alacam ama şimdidn araştırmaya başlıyım dedim annm ve bbm istemior motor ama bn yinede alacam kndi paramla alacagım için sorun yaratmaz bide para yha sıkışcam motor almak için ama motor için her şeyi yaparım
nedense cbr125 likler benim hiç hoşuma gitmiyor.cok cılız motor.altında kayboluyo helede biraz kalıplıysan.cbf150 ler çok güzel.tek eksi yanı devir göstergesi yok.2 kişi çok rahat 110 görüyo.dün 2 litre benzin aldım 50km yol gittim hala yerinde duruyo benzin göstergesi yakıt konusundada çok cimri xD
para olarak cbr pahalı cbf ucuz ama cbr de 200 veya 220 ibre var
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
CASTROL SCOOTER 10 / 40 YAĞ - BUJİ NGK
arkadaslar bu motorların hava filtrelerinin yeri cok toz toplayan bir yerde bulunmakta (sele altı)burası gercekten hava filtresinin cok ozlandığı bir yer ve burada tozdan motorlar cabuk bitmekte .hava filtresi arka tekerlek yanı olan modeller daha basarılı ve uzun omurlu modeller.
kardeş bakma sen o ibrenin 200 olduğuna cbr 125 bu hızı yapması mantık olarak imkansız sonuçta 125cc 13 beygir bir motor
130 km bilemedin 135 km hız yapar ama şöyle bişey var orjinal dişlileri değiştirerek
150 km hız yaptığını söyleyenler var tabi ne kadar sağlıklı olur motor için oda meçul
kuzenimde var cbf.ama benim gibi bişeyama yakın bi zamanda cbf250 almayı planlıyorum.yakıt konusunda çok memnunnum.bu akşam 120 yi gördüm 2 kişi yokuş aşşa.
doğru Tabi Ama Cbf 150 Onun Yanında Bir Hiç Bence
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
ama CBF'te çok rahat bir motor sıfır titreşim ayrıca artçılı gezi içinde çok rahat
ya bu muhabbet çok uzadı tamam artık kim ne alırsa alsın havaya göre oyun oynayacan hesabı bu olay burda biter
benim motor akü sigortasını patlatmaya başladı.bugun 5-6 tane sigorta taktım.neden olduğunu hala çözemedim.acaba bugun 2 tane led ampul bağladım onlarmı bişey yapıyo.ters bağlamış faln olabilirmiyim.ama ledlerde yanıyo.servise gösterdim.ölçtü falan ama komple tesisatı söküp bakıcam falan dedi adam acaba ledleri söksem düzelirmi?yada bağlatıları kontrol etsem?
Arkadaşlar 150 hs alacam. bayi ile görüştüm 1850 ytl dedi satış ve ruhsat hariç dedi.200 ytl istiyor satış ve ruhsat + plaka Forumlarda görmüştüm. satışı kendisi yapanlar daha ucuza maal oluyor diye. bendemi öyle yapsam acaba. bana ne kadar maliyeti olur. plaka ruhsat. dahamı karlı kendim yaptığımda
Şimdiden herkezin kurban bayramını kutlarım arkadaşlar. iyi bayramlar
kesinlikle bir yerden şaşe alıyor ona dikkat et soyuk kablo olabilir
DODO 4132 kardes ne yaparsan yap hep aynı kapıya çıkıyor kendin yap veya baskası yapsın takma kafana sen motor + plaka 2000 ytl veya üzeri fiyat çıkcak ne yaparsan yap
teşekkürler banarlı arkadaşım. şubat ayında alacağım motoru. birde kafam karıştı şimdi 151 rsi modeli varmış. kullanan varmıki bunu. bayilerde hiç görmedim. nette sadece mor renkli tanıtım resimlerini gördüm fakat satılanına rastlamadım henüz. çıktımı piyasaya bu motorlar
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)