doğru çoluk çocuklamı uğraşacaz
bu arada ne zaman dan beri aklıma gelen bişi vardı polis sireni motora bağladım çok manyak bişi 3 ayrı ses tonu var + mikrofon
DC 12V / 40 W ÖZELLİKLERİ BAYA DALGA GEÇİLİYOR AMA TEHLİKELİ MİLLET SATICI SANIYOR BİZİ
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
CASTROL SCOOTER 10 / 40 YAĞ - BUJİ NGK
TEA_89 kardeşim kaşları yaparken ben önce sökmeden denedim ya malzama dışına çıkıyor yada köşeleri tam kapatmıyo kenarlardan ışık çıkıyodu sonra ön siyah kısmı söküp yaptım daha güzel durdu
kaş güzel duruyor gerçekten ama film çeken birine yaptırın en güzeli ve en temizi olur
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
Tamamdır arkadaşlar ben malzemeyi aldım bi ara çekcem kaşları
Ha bu arada park lambalarınız led mi? Saygılar...
evet ben kırmızı led ampul taktım.çok güzel durdu.
[B][U]The Bodyguard & The Punisher[/U][/B]
[I][U]Galatasaray Sk. 1905 Uefa & Süper Cup Champion[/U][/I]
Arkadaşlar Hs için yeni eksozlar gelmiş...
http://www.mondialmotor.com.tr/Egsoz...zoz/index.html
evet benim parklar beyaz led hemde dörtlü olanlardan çok hoş duruyor bide şu farları beyaz yaparsam çok daha güzel olacak ama fırsatını bulamıyorum bu arada ben arka plakalık ışığını kırmızı yaptım stop lambasıyla çok iyi uyum sağlıyor beyaz takmıştım güzel olmadı
evet daha önce görmüştüm ama değmez bence çok pahalı bana göre bide eksozlar çok basit duruyor sanki yani ben motoruma performans eksoz taktıracak olsam direk sanayinin yolunu tutarım 30-40 kağıda eksoz yaptırırım
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
güzel oluyor ama benzin düşmanı olur o zaman motorunuz ona göre son pişmanlık fayda etmez
aynen aşırı derecede eksoz konusunda karayılana katılıyorum kardeşim bu işi biliyor hazır eksoza para vermeyin hem motora yazık hem paranıza gidin sanayiye ne ustalar var iki dakikada yapsınlar hemde kral gibi ben yaptırdım eksoz orjınal yanlız içerisine değişik bir madde sardılar hem sesi iyi çıkıyor hem performans ı arttı yakıt konusuna gelince onun içinde eksoz giriş yerine kelebek bağlama dedikleri bir filitreye benzer parça taktırdım.böylelikle hem yakıt fazla harcamadan performans ı arttı en iyisi sanayi kutluyorum seni karayılan kardeşim
mondial 150 kn oldu 250 kn ....... :queen: :queen:
bilen birine yaptırınca tabiki iş değişir el emeği harcamak varken neden hazırını alıyolarki
Selam arkadaşlar nasılsınız?Motorumun stop lambasına NO FEAR yazısı ve resmini yaptırmayı düşünüyorum ama nasıl yaptıracağıma tam karar veremedim.Reklamcıya sordum resimi getir biz onu istediğin boyutta sticker yaparız dedi ama hangi resimi yaptırsam hangi renk yaptırsam karar veremedim görüşlerinizi bekliyorum...
bunların bazıları hazır şekilde satılıyozaten oto aksesuarcılara bak.ben çok çeşidini gördüm.eğer bulamazsan yaptırırsın.ama bunların içinden hangisi diye sorarsan bence en alttaki;)
bi sorum vardı aklıma takılıyo kaç gündür.plakalığın alt tarafını kesiyor plastik olan siyah yeri.onu maket bıçağıylan falanmı kesiyolar?kesince arkaya baya çamur atarmı?
[B][U]The Bodyguard & The Punisher[/U][/B]
[I][U]Galatasaray Sk. 1905 Uefa & Süper Cup Champion[/U][/I]
çok güzel bişi olur yalnızz arka stop lambasına
banarlı kardeş güzel olurda nasıl yaptıracam reklamcı arkadaşlar bi fikir versin...bunların hazırlarınıda gördümde onlar 5 para etmez çok kalitesiz duruyor.Yorumlarınızı bekliyorum...
murattt o çamurluğu maket bıçağıyla biraz zor kesersin kardeşbenim bildiğim kadarıyla onu fleksle kesiyorlar ama güzel bişey olacağına ihtimal vermiyorum orjinali güzel işte hem yollar ıslakken 60 ı geçtinmi şimdiki haliyle bile çamur atar ama genede sen bilirsin senin kararın...
ne uzun şeymiş oku oku bitmedi bea
ya normal bir sekilde olur bunda zor bişi yok adama diyecen bana arka stop lambasına göre sinirli kaslar ve gözler altına da no fear yazacan diyecen olay bitecek
yokmu başka ilginç bişi bilen
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)