Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

MONDIAL 150 HS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Mondial 150 HS Hemide Kırmızı!i!
    Alıntı ÖMERC@N-40 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet motor benimdi kardeşim ama bulunmadı kaşlarıda aksesuarcıdan almıştım kendim yaptım beğendiğine sevindim ee siz napıyosunuz millet motorsuz kaldık siteyede giremiyoz
    Öncelikle hoş geldin kardeşim.Kaşları gerçekten mükemmel yapmışşın hayran kaldımKullandığın malzeme folyo heralde?Nasıl yaptığını biraz anlatırmısın farı felan söktünmü?Yarın birgün bende yapmayı düşünüyorumda biraz yardımcı olursan sevinirim.Saygılar...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    gursus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR600F
    Alıntı TeA_89 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet karayılan kardeşim öyle büyütülecek sorunlar değil ama alacak olan motorun ne olduğunu bilsin yani.Bende motorumu ustalara fazla kurcalattırmak istemiyorum o yüzden marş pedalını felan kurcalattırmadım senin yaptığın gibi söktüm bagaja koydum aklın yolu birSağ ayna meselesine gelince ona zaten pek gerek duymuyorum o yüzden kullanmıyorum.Saygılar...
    siz yine pedalı sökmüşsünüz ben komple dişlileriyle beraber söktüm gerek yok
    şaka bir yana tabikide çok gerekli ama aldığımdan beri çalışmıyordu dişlisimi ne sıyrılmış çıkarttım yapıcam yenisini alp ama zamanım olmuyor...

banarlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 150 HS RACİNG MOTORS
    doğru çoluk çocuklamı uğraşacaz

bu arada ne zaman dan beri aklıma gelen bişi vardı polis sireni motora bağladım çok manyak bişi 3 ayrı ses tonu var + mikrofon
    DC 12V / 40 W ÖZELLİKLERİ BAYA DALGA GEÇİLİYOR AMA TEHLİKELİ MİLLET SATICI SANIYOR BİZİ
    59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
    CASTROL SCOOTER 10 / 40 YAĞ - BUJİ NGK

Motosikleti
    ybr 125
    TEA_89 kardeşim kaşları yaparken ben önce sökmeden denedim ya malzama dışına çıkıyor yada köşeleri tam kapatmıyo kenarlardan ışık çıkıyodu sonra ön siyah kısmı söküp yaptım daha güzel durdu

Motosikleti
    kaş güzel duruyor gerçekten ama film çeken birine yaptırın en güzeli ve en temizi olur
    59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ

Motosikleti
    Tamamdır arkadaşlar ben malzemeyi aldım bi ara çekcem kaşları
    Ha bu arada park lambalarınız led mi? Saygılar...

murattt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 HS(2006)
    evet ben kırmızı led ampul taktım.çok güzel durdu.
    [B][U]The Bodyguard & The Punisher[/U][/B]

[I][U]Galatasaray Sk. 1905 Uefa & Süper Cup Champion[/U][/I]

Motosikleti
    Arkadaşlar Hs için yeni eksozlar gelmiş...
    http://www.mondialmotor.com.tr/Egsoz...zoz/index.html

karayılan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tamamdır arkadaşlar ben malzemeyi aldım bi ara çekcem kaşları
    Ha bu arada park lambalarınız led mi? Saygılar...

evet benim parklar beyaz led hemde dörtlü olanlardan çok hoş duruyor bide şu farları beyaz yaparsam çok daha güzel olacak ama fırsatını bulamıyorum bu arada ben arka plakalık ışığını kırmızı yaptım stop lambasıyla çok iyi uyum sağlıyor beyaz takmıştım güzel olmadı

Arkadaşlar Hs için yeni eksozlar gelmiş...
    http://www.mondialmotor.com.tr/Egsoz...zoz/index.html

evet daha önce görmüştüm ama değmez bence çok pahalı bana göre bide eksozlar çok basit duruyor sanki yani ben motoruma performans eksoz taktıracak olsam direk sanayinin yolunu tutarım 30-40 kağıda eksoz yaptırırım
    gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY

Motosikleti
    güzel oluyor ama benzin düşmanı olur o zaman motorunuz ona göre son pişmanlık fayda etmez

Motosikleti
    MONDİAL 150 KN
    Alıntı karayılan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet benim parklar beyaz led hemde dörtlü olanlardan çok hoş duruyor bide şu farları beyaz yaparsam çok daha güzel olacak ama fırsatını bulamıyorum bu arada ben arka plakalık ışığını kırmızı yaptım stop lambasıyla çok iyi uyum sağlıyor beyaz takmıştım güzel olmadı

evet daha önce görmüştüm ama değmez bence çok pahalı bana göre bide eksozlar çok basit duruyor sanki yani ben motoruma performans eksoz taktıracak olsam direk sanayinin yolunu tutarım 30-40 kağıda eksoz yaptırırım

aynen aşırı derecede eksoz konusunda karayılana katılıyorum kardeşim bu işi biliyor hazır eksoza para vermeyin hem motora yazık hem paranıza gidin sanayiye ne ustalar var iki dakikada yapsınlar hemde kral gibi ben yaptırdım eksoz orjınal yanlız içerisine değişik bir madde sardılar hem sesi iyi çıkıyor hem performans ı arttı yakıt konusuna gelince onun içinde eksoz giriş yerine kelebek bağlama dedikleri bir filitreye benzer parça taktırdım.böylelikle hem yakıt fazla harcamadan performans ı arttı en iyisi sanayi kutluyorum seni karayılan kardeşim
    mondial 150 kn oldu 250 kn ....... :queen: :queen:

Motosikleti
    bilen birine yaptırınca tabiki iş değişir el emeği harcamak varken neden hazırını alıyolarki

karayılan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı exali0101 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aynen aşırı derecede eksoz konusunda karayılana katılıyorum kardeşim bu işi biliyor hazır eksoza para vermeyin hem motora yazık hem paranıza gidin sanayiye ne ustalar var iki dakikada yapsınlar hemde kral gibi ben yaptırdım eksoz orjınal yanlız içerisine değişik bir madde sardılar hem sesi iyi çıkıyor hem performans ı arttı yakıt konusuna gelince onun içinde eksoz giriş yerine kelebek bağlama dedikleri bir filitreye benzer parça taktırdım.böylelikle hem yakıt fazla harcamadan performans ı arttı en iyisi sanayi kutluyorum seni karayılan kardeşim

rica ederim kardeş nacizane fikirlerimi söyledim
    gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY

Motosikleti

No Fear

Alıntı S40 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeş reklamcılarda var siyah folyo diceksin vericekler
    bende reklamcıyım ordan biliyorum :D
    hatta kesim falanda yapıyoruz mesela stop lambasına no fear gibi bi kesim yaparsın
    frene bastıgında kaşları çatık bi adam belirir oda enfes olur
    ben yapmadım fazla modifiye tutkum yok
    yoksa neler neler düşündüm de ı-ıh dedim :D

ön yan paneline aslanın ağzı açık bi görüntüsü hoş bi ambians verebilir
    bunları yaparsın en fazla 20 lira alırlar..

Sadece arkaya no fear bide öne kaş istersen 5 liraya yapmaları lazım :D
    kolay gelsin
    Selam arkadaşlar nasılsınız?Motorumun stop lambasına NO FEAR yazısı ve resmini yaptırmayı düşünüyorum ama nasıl yaptıracağıma tam karar veremedim.Reklamcıya sordum resimi getir biz onu istediğin boyutta sticker yaparız dedi ama hangi resimi yaptırsam hangi renk yaptırsam karar veremedim görüşlerinizi bekliyorum...

murattt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 HS(2006)
    bunların bazıları hazır şekilde satılıyozaten oto aksesuarcılara bak.ben çok çeşidini gördüm.eğer bulamazsan yaptırırsın.ama bunların içinden hangisi diye sorarsan bence en alttaki;)
    bi sorum vardı aklıma takılıyo kaç gündür.plakalığın alt tarafını kesiyor plastik olan siyah yeri.onu maket bıçağıylan falanmı kesiyolar?kesince arkaya baya çamur atarmı?
    [B][U]The Bodyguard & The Punisher[/U][/B]

[I][U]Galatasaray Sk. 1905 Uefa & Süper Cup Champion[/U][/I]

Motosikleti
    çok güzel bişi olur yalnızz arka stop lambasına

Motosikleti
    banarlı kardeş güzel olurda nasıl yaptıracam reklamcı arkadaşlar bi fikir versin...bunların hazırlarınıda gördümde onlar 5 para etmez çok kalitesiz duruyor.Yorumlarınızı bekliyorum...
    murattt o çamurluğu maket bıçağıyla biraz zor kesersin kardeşbenim bildiğim kadarıyla onu fleksle kesiyorlar ama güzel bişey olacağına ihtimal vermiyorum orjinali güzel işte hem yollar ıslakken 60 ı geçtinmi şimdiki haliyle bile çamur atar ama genede sen bilirsin senin kararın...

ne uzun şeymiş oku oku bitmedi bea

Motosikleti
    ya normal bir sekilde olur bunda zor bişi yok adama diyecen bana arka stop lambasına göre sinirli kaslar ve gözler altına da no fear yazacan diyecen olay bitecek

Motosikleti
    yokmu başka ilginç bişi bilen

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler