Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

MONDIAL 150 HS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    gursus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR600F
    normal bence kalitesi ortada ama bi ampülün patlaması çok dandik olduğunu göstermez ben 2 kez yolda kaldım oda benzin bittiğinden dolayı
    ya bu konuları tekrar tekrar konuşmayalım herkes neye bindiğini biliyor
    bu bir başlangıç motoru ben sorunsuz motor istiyorum diyenler almasın zorlayan yok gidin japon alın..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    MONDİAL 150 KN
    Alıntı gursus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    normal bence kalitesi ortada ama bi ampülün patlaması çok dandik olduğunu göstermez ben 2 kez yolda kaldım oda benzin bittiğinden dolayı
    ya bu konuları tekrar tekrar konuşmayalım herkes neye bindiğini biliyor
    bu bir başlangıç motoru ben sorunsuz motor istiyorum diyenler almasın zorlayan yok gidin japon alın..
    aslında gurses arkadaşım çok doğru söylemiş yaa arkadaşlar çin çonlar olmasa bu motorlara binemezdiniz bile ampül patlamış eee çok normal bir olay ne var yani git yenisiyle değiştir bunda büyütecek bir şey yok yani bir ampül patladı diye dandikmi oldu allaha çok şükür neredeyse 1.5 ay sonra 30000 bini devirecem ama şuanna kadar beni yolda bırakmadı ben şimdi nasıl bu motora dandik diyeyim birde bu yönüyle düşünün bırakın çini çonuda birazda motorun gerçekten hakkını verin saygılar
    mondial 150 kn oldu 250 kn ....... :queen: :queen:

banarlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 150 HS RACİNG MOTORS
    bende 19500 km deyim ALLAHA ŞÜKÜR HİÇBİR SORUN YOK
    59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
    CASTROL SCOOTER 10 / 40 YAĞ - BUJİ NGK

S40 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Monero Angel
    iyi maşşallah iyi binmişsiniz ama her motorda o kadar sağlam çıkmıyo

adamın biri almış 2100 liraya 1000 lira masraf etmiş
    800 e zor sattı.
    inşallah sorun yaşamazsınız. Ama bu motorların hangisi sağlam çıkar
    belli olmadıgı için ön yargılıyım
    ama bendede çin malı motor var. acemiliğimi attım şimdi sınıf atlamayı düşünüyorum
    4000 e yaklaştı bendeki monero bi kere ateşleme beyni yandı
    başka arıza çıkarmasın die bakıyorum inş çıkarmadan satarım :D
    yani adamın arkasına bakmadan gidebileceği bi motor alması lazım

sizin motorlara maşşallah diorum başkada bişi demiyorum :D
    selamlar ...

Motosikleti
    Mondial 150 HS Hemide Kırmızı!i!
    Selam arkadaşlar nasılsınız?Bende Hs'mle 10.000 kilometreyi devirdim 10.200 km ye yaklaştım Allah'a şükür sorunum yok.Ben bişey danışacaktım arkadaşlar size.hani şu farın üstüne kaş atıyorlar ya onu nasıl yapcaz?Bana yapılanlar siyah elektrik bandıyla yapılmış gibi geldi gerçektende çok şık duruyor Bu arada o işi yaparken farı sökmek felan gerekirmi?Yorumlarınızı bekliyorum...

Motosikleti
    MONDİAL 150 KN
    Alıntı TeA_89 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaşlar nasılsınız?Bende Hs'mle 10.000 kilometreyi devirdim 10.200 km ye yaklaştım Allah'a şükür sorunum yok.Ben bişey danışacaktım arkadaşlar size.hani şu farın üstüne kaş atıyorlar ya onu nasıl yapcaz?Bana yapılanlar siyah elektrik bandıyla yapılmış gibi geldi gerçektende çok şık duruyor Bu arada o işi yaparken farı sökmek felan gerekirmi?Yorumlarınızı bekliyorum... Ha bu arada bir türlü resim koymayı beceremedim o konudada yardımcı olursanız sevinirim HS ciler

kardeşim ilk önce 10000 lerin hayırlı uğurlu olsun nice 10 binlere bak o kaşları bende yaptım elektirik bandına felan gerek yok reklamcılara git hangi renk istiyorsan o renkte reklam kagıdı al metresi taş patlasın 1 ytl ondan sonra kafana göre çekersin farıda sökmeye gerek yok sökmedende yapabiliyorsun olay bukadar hadi kolay gelsin saygılar

t.madde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 151 rs gitti tvs apache rtr 150 geldi =)
    Alıntı karayılan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeşim sen ne saçmalıyorsun Allahını seversen
    nerden çıkarıyorsun hs'nin zincirli olduğunu hava filitresi olmadığını devir saati olmadığını bu söylediklerinin hepsi var hs'de sen hiç hs'yi yakından gördünmübilmeden etmeden konuşuyorsun hem nerden çıkarıyorsun
    HS ve RS'nin 140 km hız yaptığını standart bir HS ve RS düz yolda 140 yapsın ben motorumu veririm bahs ettiğin hızı ancak rampa aşşağı yada motoruyla oynanmış bir motor yapar ancak yani mantıklı düşün 8.15 hp güç üreten bir motor bu hızı nasıl yapar sana honda cbf'den örnek vereyim cbf 150cc ve 12 hp'ye yakın bir güç üretiyor ve son hızı 120 üstelik bu motor vitesli
    bak bılader hsnın sol alt kısmında hava fıltresı yerı kapalı

servısı dedı zıncırlı

ben hs surdum devır saattı yok gosterge panelı 151rs gıbı degıl

benım motor orjınal otabanda 140 kırk goruom surucuye baglı

arkda hs var orjınal 135 goruo

bu motor otomatık sanzıman 4 vıtes bunu da ogren

bu arada dua et abım yasındasın saygım var

Alıntı exali0101 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeşim ilk önce 10000 lerin hayırlı uğurlu olsun nice 10 binlere bak o kaşları bende yaptım elektirik bandına felan gerek yok reklamcılara git hangi renk istiyorsan o renkte reklam kagıdı al metresi taş patlasın 1 ytl ondan sonra kafana göre çekersin farıda sökmeye gerek yok sökmedende yapabiliyorsun olay bukadar hadi kolay gelsin saygılar
    evet elektırık bandıyla yaptım ben genelde wınlyy le yapıolar arabalara fılan veya arabanın on camına golegelık cekıolar ya onla yapıolar

kardeş bu adam ya çok cahil yada bizimle kafa buluyor adam

kardeş boşver sinirlenme arada çıkar böyle dengesizler

hayırlı uğurlu olsun hoşgeldinama önce kendini bi tanıtsaydın bu arada sitede zat kullanıcıları'nın topiği var orda istediğini sora bilirsin keşke HS yada RS alsaydın zat için sorunlu motor diyorlar neyse almışsın artık kaç paraya aldın zatı
    walla aga kımseye yalan borcum yok ben ızmır buca dayım buyuran buyursun yazınız varsa da bana yazın kalkıp buraya yok adamı gunaha sokuolar dıe yazmayın haberım olmuo delıkanlılıgınızı bozmanıza gerek yok yanı kendı ne motoruna guvenen varsa cıksın otobana denesın

Alıntı NNOOSS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    birader motor açılmamış diyorum düne kadar açılmamış motor az yakar diyordunuz ne oldu şimdi? motorda kaç yerde benzin geçiyor biliyormusun sadece göstergeye bakarak biz yola çıkıyoruz ben dedim ki benzin hortumunda ne kadar benzin var benzin hortumundakı bır top var da ne kadar benzin var karbürötörde ne kadar benzin var onlarıda hesaplıyormusunuz? siz öyle ben 2 litre benzin aldım 100 km gitti diye bişey demedim hala üzerine basarak diyorum ki depo,karbürötör,benzin hortumu,benzin hotrumundakı top şekilindeki yer ben bunların hepsini sayarak söyledim siz sadece lafı içinize gelen yerden anlıyorsunuz motor 2 litre benzin ile 100 km gitmez diyorsunuz bakın bir daha söylüyorum üzerine basa basa karbürotör,benzin hortumu,benzin hortumundakı top şekilindeki ver ve depoda hiç benzin kalmıyor dedim yanı buda 2 litreden fazla benzin yapıyor şimdi anladınızmı bu konuda yazdıgımda hep dedim sadece depo deyil heryerde benzin bitiyor diye banarlı ve karayılan deneyim görün motora benzin almayın ipre kırmızıda olsun en altta kı kırmızıyıdanda da aşagı insin motor teklemeye başlasın motoru yan yatırın ve bir 2 dakıka benleyin baya bi km motor götürecek sonrada gene tekler motor depo kapatını acın ve uflayin görün motor götürüyormu götürmüyormu denemesi bedava siz bir litre benzinle motorun kaç km gittigini hesaplarken motorun bütün benzini bitip hiç gitmez olana kadar motorda benzinden eser kalmayana kadar kullanarakmı söylüyorsunuz yoksa kulaktan duyma laflarlamı?

tolga ve nihat sizin bu konuşmanıza göre ben yalan söylüyorum dedigimi deneyin görelim kimin yalan kimin dögru söyledigini.Forum arkadaşlıgı,birlik,yardımcılık vs vs bizinde göremedim nie derseniz soruyu soran arkadaşa hiç bir şekilde yardımcı olmadınız ister yardımcı olursunuz ister olmazdınız orası ayrı ama ben arkadaşın bilgisi olsun die anlattım ve sizden aldıgım tepki hiç beklemedigim bi tepki yanlışlarınızı sayıyım;
    1.ben o yazıyı yazarken bı emek sarfettım emege saygı yok ortada
    2.adam bilmiyor soruyor ve tenezzül edip cvp yazan yok
    3.arkadaslarınızı yalancı ve küçük düşüyorsunuz
    bu yaptıklarınızın size yapıldıgında tepkinizin nasil olcagını merak ediyorum.Böyle davranmanızı siz kendinize yakıştırıyorsanız ben hiç bişey demiyorum, ama ben size yakıştıramadıgım için bunları yazdım yoksa takmayıp yada dalgaya almayı konuyu geçiştirmeyi cvp yazmamayıda çok iyi biliyorum, tekeriniz düz bassın saygılar.
    aga bunlar surucu degıl cok sey bıldıklerını sanıolar amacları bırılerının acıklarını yakalamak ama verecek cvbmz var allaha sukur kazasız belazıss

birader motor açılmamış diyorum düne kadar açılmamış motor az yakar diyordunuz ne oldu şimdi? motorda kaç yerde benzin geçiyor biliyormusun sadece göstergeye bakarak biz yola çıkıyoruz ben dedim ki benzin hortumunda ne kadar benzin var benzin hortumundakı bır top var da ne kadar benzin var karbürötörde ne kadar benzin var onlarıda hesaplıyormusunuz? siz öyle ben 2 litre benzin aldım 100 km gitti diye bişey demedim hala üzerine basarak diyorum ki depo,karbürötör,benzin hortumu,benzin hotrumundakı top şekilindeki yer ben bunların hepsini sayarak söyledim siz sadece lafı içinize gelen yerden anlıyorsunuz motor 2 litre benzin ile 100 km gitmez diyorsunuz bakın bir daha söylüyorum üzerine basa basa karbürotör,benzin hortumu,benzin hortumundakı top şekilindeki ver ve depoda hiç benzin kalmıyor dedim yanı buda 2 litreden fazla benzin yapıyor şimdi anladınızmı bu konuda yazdıgımda hep dedim sadece depo deyil heryerde benzin bitiyor diye banarlı ve karayılan deneyim görün motora benzin almayın ipre kırmızıda olsun en altta kı kırmızıyıdanda da aşagı insin motor teklemeye başlasın motoru yan yatırın ve bir 2 dakıka benleyin baya bi km motor götürecek sonrada gene tekler motor depo kapatını acın ve uflayin görün motor götürüyormu götürmüyormu denemesi bedava siz bir litre benzinle motorun kaç km gittigini hesaplarken motorun bütün benzini bitip hiç gitmez olana kadar motorda benzinden eser kalmayana kadar kullanarakmı söylüyorsunuz yoksa kulaktan duyma laflarlamı?

tolga ve nihat sizin bu konuşmanıza göre ben yalan söylüyorum dedigimi deneyin görelim kimin yalan kimin dögru söyledigini.Forum arkadaşlıgı,birlik,yardımcılık vs vs bizinde göremedim nie derseniz soruyu soran arkadaşa hiç bir şekilde yardımcı olmadınız ister yardımcı olursunuz ister olmazdınız orası ayrı ama ben arkadaşın bilgisi olsun die anlattım ve sizden aldıgım tepki hiç beklemedigim bi tepki yanlışlarınızı sayıyım;
    bu yaptıklarınızın size yapıldıgında tepkinizin nasil olcagını merak ediyorum.Böyle davranmanızı siz kendinize yakıştırıyorsanız ben hiç bişey demiyorum, ama ben size yakıştıramadıgım için bunları yazdım yoksa takmayıp yada dalgaya almayı konuyu geçiştirmeyi cvp yazmamayıda çok iyi biliyorum, tekeriniz düz bassın saygılar.
    aga bunlar surucu degıl cok sey bıldıklerını sanıolar amacları bırılerının acıklarını yakalamak ama verecek cvbmz var allaha sukur kazasız belazıss

Motosikleti
    ulan manyak gene mi geldin sen YAWW hala salak salak konusuyor ALLAHIM SEN AKIL DAĞITIRKEN BU KULUN NERDE GEZİYORDU ACABA ?
    59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ

karayılan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı t.madde adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bak bılader hsnın sol alt kısmında hava fıltresı yerı kapalı

servısı dedı zıncırlı

ben hs surdum devır saattı yok gosterge panelı 151rs gıbı degıl

benım motor orjınal otabanda 140 kırk goruom surucuye baglı

arkda hs var orjınal 135 goruo

bu motor otomatık sanzıman 4 vıtes bunu da ogren

bu arada dua et abım yasındasın saygım var

evet elektırık bandıyla yaptım ben genelde wınlyy le yapıolar arabalara fılan veya arabanın on camına golegelık cekıolar ya onla yapıolar

walla aga kımseye yalan borcum yok ben ızmır buca dayım buyuran buyursun yazınız varsa da bana yazın kalkıp buraya yok adamı gunaha sokuolar dıe yazmayın haberım olmuo delıkanlılıgınızı bozmanıza gerek yok yanı kendı ne motoruna guvenen varsa cıksın otobana denesın

tamam kardeşim sen haklısın bizim motorlar özel olarak üretidi o zaman
    yada sende bir sorun varbide demişsinki dua et yaşına saygım var abim yaşındasın demişsin
    sözde saygı gösteriyorsun ama dua et falan diyerek tehdit savuruyorsun akıllı ol alırım aklını tamammı
    İzmirin delisi senmisin koca İzmirde hiçmi bir HS'yi gidip yakından incelemedin burda saçma sapan konuşuyorsun denyo
    gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY

Motosikleti
    Exali0101 kardeşim yardımın için teşekür ederim Senin yaptığın kaşlarada baktım onlarda gayet şık durmuş ama ben şöyle birşey yapmak istiyorum;

Acaba burda kullanılan malzemedemi reklam kağıdı?Ha bu arada bu motor ÖMERC@N-40 isimli bi arkadaşımızın motoruydu çalınmıştı kendisi siteye ilan vermişti buldumu acaba Evet görüşlerinizi bekliyorum...

S40 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Monero Angel
    kardeş reklamcılarda var siyah folyo diceksin vericekler
    bende reklamcıyım ordan biliyorum :D
    hatta kesim falanda yapıyoruz mesela stop lambasına no fear gibi bi kesim yaparsın
    frene bastıgında kaşları çatık bi adam belirir oda enfes olur
    ben yapmadım fazla modifiye tutkum yok
    yoksa neler neler düşündüm de ı-ıh dedim :D

ön yan paneline aslanın ağzı açık bi görüntüsü hoş bi ambians verebilir
    bunları yaparsın en fazla 20 lira alırlar..

Sadece arkaya no fear bide öne kaş istersen 5 liraya yapmaları lazım :D
    kolay gelsin

Motosikleti
    Teşekür ederim yardımın için S40 Ben şimdilik şu kaşları bi yapıyım da stop lambasına sonra geçerim Hem nasıl bişey hiç görmedim beyaz renktemi oluyor bu NO FEAR yazısı?Kanımca oda çok şık durmuştur ama sende veya olan birinde resim varsa eklesin bi bakalım.Kaşları yapıyım resimleri ekliycem hemen...

Motosikleti
    o arka stop olayı benimde aklıma yattı süper olur yaa

arkadaş 151 rs mi daha iyi kullanışlı yoksa 150 hs mi daha iyi kullanışlı bilgi verirseniz sevinirim
    saygılarımla.

Motosikleti
    y_karaca kardeşim o senin kullanışına bağlı birazda baştan söylemek gerekirse bu motorlar dağa taşa fazla gelmez asfalt motoru bunlar bide tek elden binerseniz daha ömürlü olur.İkisi arasında bi tercih yapacaksan bence hs.Çünkü rs de olan hatalar hs de kaldırıldımaya çalışıldı mesela rs lerin arka diski çok sorunlu bu yüzden hs yi kampanalı yaptılar.Ha hs lerin sorunu yokmu diyecen tabiki var mesela bütün hs lerin sağ aynaları göstermiyor ve arka marş ayakçakları zırıltı yapıyor bunlar fabrika hatası ama hs nin rs den daha iyi olduğunu söyleyebilirim ama genede dediğim gibi o birazda senin kullanışına bakar sen ona bakarsan oda sana bakar...

t.madde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 151 rs gitti tvs apache rtr 150 geldi =)
    Alıntı banarlı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ulan manyak gene mi geldin sen YAWW hala salak salak konusuyor ALLAHIM SEN AKIL DAĞITIRKEN BU KULUN NERDE GEZİYORDU ACABA ?

http://tr.netlog.com/go/explore/videos/videoid=482912

bak sende bak hs kac goruuoooooooooo sızde ıs yok yurek yok

tamam kardeşim sen haklısın bizim motorlar özel olarak üretidi o zaman
    yada sende bir sorun varbide demişsinki dua et yaşına saygım var abim yaşındasın demişsin
    sözde saygı gösteriyorsun ama dua et falan diyerek tehdit savuruyorsun akıllı ol alırım aklını tamammı
    İzmirin delisi senmisin koca İzmirde hiçmi bir HS'yi gidip yakından incelemedin burda saçma sapan konuşuyorsun denyo
    ızmırın delısı degılım delısıyız pejo mobıs le basladık motora 8 yıl once buyur bak hs ye :d http://tr.netlog.com/go/explore/videos/videoid=482912

ben senı tehdıt etmedım benım yasımda olsan kufurlu konusurum demek ıstedım ama senın kucuklerıne saygın yok bellı duzgun konus yoksa saygı duymam senın sevıyene ınerım

Motosikleti
    MONDİAL 150 KN
    Alıntı t.madde adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://tr.netlog.com/go/explore/videos/videoid=482912

bak sende bak hs kac goruuoooooooooo sızde ıs yok yurek yok

ızmırın delısı degılım delısıyız pejo mobıs le basladık motora 8 yıl once buyur bak hs ye :d http://tr.netlog.com/go/explore/videos/videoid=482912

ben senı tehdıt etmedım benım yasımda olsan kufurlu konusurum demek ıstedım ama senın kucuklerıne saygın yok bellı duzgun konus yoksa saygı duymam senın sevıyene ınerım

HIII BİRDE KARAYILANA DEMİŞSİNKİ SAYGI DUYMAM SENİN YAŞINA YAA CANIM KARDEŞİM OZMAN BÜYÜKLERİNİ DİNLE BİRAZ SUS TAMAM MI YOKSA SİTEDEN UZAKLAŞMAN İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAM HABERİN OLSUN ADAM AKILLI SOHBET EDİYORUZ İÇİNE ETME SAYGILI OL

kardeş açık konuşacam ama senle son kez konuşacam ya ellerine yazık okadar yazıyı yazıyorsun ama boşa yazıyorsun senin işi bilmez dediğin adamlar en azından 150 hs nin üzerinde hangi parçalar olduğunu biliyor ne demek hsde hava filitresi yok harhalde sen ya körsün yada bukadar millet salak ama eminin sen körsün ben bakıyorumda bukadar yorum yapanların içerisinde en dengesiz insan sensin herhalde çok sabırsız ve birazda tattası eksiksin bunda sinirlenecek bir nokta yok bilmiyorsan öğretiriz kardeşim sor sorunu cevabını verelim veremiyeceğimiz cevap yok.boş boş konuşupta sitedeki ustalarına sataşma anladınmı yarı zekalı arkadaşım ARKADAŞLAR BIRAKIN YAZSIN CEVAP VERMEYİN YAZIK YAZDIĞINIZ YAZILARA BENCE HİÇ BİR KELİME DAHİ YAZMAYIN KARŞINIZDAKİ BİR GERİ O YÜZDEN YAZMAYIN

karayılan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı exali0101 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    HIII BİRDE KARAYILANA DEMİŞSİNKİ SAYGI DUYMAM SENİN YAŞINA YAA CANIM KARDEŞİM OZMAN BÜYÜKLERİNİ DİNLE BİRAZ SUS TAMAM MI YOKSA SİTEDEN UZAKLAŞMAN İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAM HABERİN OLSUN ADAM AKILLI SOHBET EDİYORUZ İÇİNE ETME SAYGILI OL

kardeş açık konuşacam ama senle son kez konuşacam ya ellerine yazık okadar yazıyı yazıyorsun ama boşa yazıyorsun senin işi bilmez dediğin adamlar en azından 150 hs nin üzerinde hangi parçalar olduğunu biliyor ne demek hsde hava filitresi yok harhalde sen ya körsün yada bukadar millet salak ama eminin sen körsün ben bakıyorumda bukadar yorum yapanların içerisinde en dengesiz insan sensin herhalde çok sabırsız ve birazda tattası eksiksin bunda sinirlenecek bir nokta yok bilmiyorsan öğretiriz kardeşim sor sorunu cevabını verelim veremiyeceğimiz cevap yok.boş boş konuşupta sitedeki ustalarına sataşma anladınmı yarı zekalı arkadaşım ARKADAŞLAR BIRAKIN YAZSIN CEVAP VERMEYİN YAZIK YAZDIĞINIZ YAZILARA BENCE HİÇ BİR KELİME DAHİ YAZMAYIN KARŞINIZDAKİ BİR GERİ O YÜZDEN YAZMAYIN
    haklısın kardeşim ya bu çocuğa cevap vermeyelim saygısız adam cevap vermeyelim en iyisi

Alıntı TeA_89 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    y_karaca kardeşim o senin kullanışına bağlı birazda baştan söylemek gerekirse bu motorlar dağa taşa fazla gelmez asfalt motoru bunlar bide tek elden binerseniz daha ömürlü olur.İkisi arasında bi tercih yapacaksan bence hs.Çünkü rs de olan hatalar hs de kaldırıldımaya çalışıldı mesela rs lerin arka diski çok sorunlu bu yüzden hs yi kampanalı yaptılar.Ha hs lerin sorunu yokmu diyecen tabiki var mesela bütün hs lerin sağ aynaları göstermiyor ve arka marş ayakçakları zırıltı yapıyor bunlar fabrika hatası ama hs nin rs den daha iyi olduğunu söyleyebilirim ama genede dediğim gibi o birazda senin kullanışına bakar sen ona bakarsan oda sana bakar...

kardeş aslında onlarda sorun sayılmaz benim sağ aynam aldımda dediğin gibi göstermiyordu servis hemen halletti aynanın bağlantı yerini eğdi sorun ortadan kalktı gelelim ayak marşının yaptığı sese servis onuda halletti hemde para almadan ayak marşına tornacıda BURÇ yaptırdılar ses %100 kesil çıt ses çıkmıyor bide ayak marş pedalını sökünce daha hoş bir görüntü oluyor en azından ben öyle yaptım tabi her ihtimale karşı marş pedalını motorun torpidosunda taşıyorum akü falan biter diye saygılar
    gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY

Motosikleti
    kardeş aslında onlarda sorun sayılmaz benim sağ aynam aldımda dediğin gibi göstermiyordu servis hemen halletti aynanın bağlantı yerini eğdi sorun ortadan kalktı gelelim ayak marşının yaptığı sese servis onuda halletti hemde para almadan ayak marşına tornacıda BURÇ yaptırdılar ses %100 kesil çıt ses çıkmıyor bide ayak marş pedalını sökünce daha hoş bir görüntü oluyor en azından ben öyle yaptım tabi her ihtimale karşı marş pedalını motorun torpidosunda taşıyorum akü falan biter diye saygılar

Evet karayılan kardeşim öyle büyütülecek sorunlar değil ama alacak olan motorun ne olduğunu bilsin yani.Bende motorumu ustalara fazla kurcalattırmak istemiyorum o yüzden marş pedalını felan kurcalattırmadım senin yaptığın gibi söktüm bagaja koydum aklın yolu birSağ ayna meselesine gelince ona zaten pek gerek duymuyorum o yüzden kullanmıyorum.Saygılar...

Motosikleti
    ybr 125
    evet motor benimdi kardeşim ama bulunmadı kaşlarıda aksesuarcıdan almıştım kendim yaptım beğendiğine sevindim ee siz napıyosunuz millet motorsuz kaldık siteyede giremiyoz

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler