Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

MONDIAL 150 HS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    karayılan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı exali0101 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    KARAYILAN

canım kardeşimseni rahat götürmasi lazım normalde 5000 km veya 8000 km arasında değiştirmekte yarar var ama bazı kişiler 3 kişi binip birde rampaya vurunca motoru motor 3000 km dede kayış değişiyor ben 6500 de değiştirmiştim gaziantep kadirli arasındada en yüksek alan gavur dağı kesimi hs içinde okadar fazla rampada değil sadece dinlendirmen yeter motoru bence çünkü aynı kayışla 4 defa geldim antep e 2 defada hatay a gittim yinede kullanıyorum kardeşim sorun olmaz sanırım saygılar
    kardeş sağol verdiğin bilgiler için ben motora genelde tek kişi binerim bazen 2 kişi biniyorum ama daha 3 kişi hiç binmedim binmemde çünkü motor 2 kişilik bir araçtır ayrıca ben hep şehir içinde kullanıyorum motoru düz yolda rampa bazen çıkıyorum.dediğin gibi gavur dağı kesimi okadar hs'yi zorlamaz bence
    gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    banarlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 150 HS RACİNG MOTORS
    yaaa benim motor 17050 km hala üzerindeki orjinal kayışı 3 kişi de bindim ve motorla odun taşıdım afedersin eşek gibi kullandım hala gidiyorum çok şükür babamla ikimiz binerdik üzerine de 250 - 300 kilo rahat odun koyardık gerisini siz hesaplayın artık ALLAHA ŞÜKÜR HİÇ BENİ ÜZMEDİ millet çatır çatır kayış değiştirirken ben hiç değiştirmedim valla ister inanın ister inanmayın yukardaki gördü
    59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
    CASTROL SCOOTER 10 / 40 YAĞ - BUJİ NGK

karayılan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı banarlı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaaa benim motor 17050 km hala üzerindeki orjinal kayışı 3 kişi de bindim ve motorla odun taşıdım afedersin eşek gibi kullandım hala gidiyorum çok şükür babamla ikimiz binerdik üzerine de 250 - 300 kilo rahat odun koyardık gerisini siz hesaplayın artık ALLAHA ŞÜKÜR HİÇ BENİ ÜZMEDİ millet çatır çatır kayış değiştirirken ben hiç değiştirmedim valla ister inanın ister inanmayın yukardaki gördü

valla hayret bişey banarlı ama olabilir peki senin motoru ilk aldığında üzerindeki kayışı markası neydi hatırlıyormusun benim motorun üzerindeki BANDO marka kayış
    gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY

Motosikleti
    slm arkadaslar benim size bi sorum olacak... bendede mondial 150 hs var ön freni sıkınca disk ten cik cik sesler geliodu şimdi hem cik cik hemde garc gurc sesler gelmeye basladı diskmi yamuldu acaba diyorm kendi kendime ama yamuldugunada tam emin degilim cvbınızı bekliyorum.... şimdiden teşekkürler.

Motosikleti
    MONDİAL 150cc HS RACİNG MOTORS (kırmızı)
    slm arkadasım o dedigin ses bende de var niye oldugunu bende bilmiyorum bir kaç defa disk'i kontrol ettim ama anlayamadım bende hiç ugraşmadam banarlı,karayılan,exali0101 arkadaşlarımız biliyorlardır sanırım biliyorlarsa bildikleri kadarıyla acıklarlar sanırım
    [B] Kaderinde Varsa Tecavüze Uğramak,Çırpınmayı Bırak Keyfine Bak [/B]OTURARAK ZAFERE ERİŞEN TEK CANLI TAVUKTUR
    [B]31 L 6351[/B]

Motosikleti
    Alıntı karayılan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla hayret bişey banarlı ama olabilir peki senin motoru ilk aldığında üzerindeki kayışı markası neydi hatırlıyormusun benim motorun üzerindeki BANDO marka kayış

wallah karayılan hiç anahtar değmedi diyorum her seferinde ya onun için hiç sökmedim markasınıda bilmiyorummm ama bando kayış iyi bir kayış modeli kolay kolay bişi olmaz rahat ol takma kafana

Alıntı tatar_59 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm arkadaslar benim size bi sorum olacak... bendede mondial 150 hs var ön freni sıkınca disk ten cik cik sesler geliodu şimdi hem cik cik hemde garc gurc sesler gelmeye basladı diskmi yamuldu acaba diyorm kendi kendime ama yamuldugunada tam emin degilim cvbınızı bekliyorum.... şimdiden teşekkürler.

tatar ulan yanındayız bizze gelip sölemiyorsun böle internet ortamında uğraştırıyorsun ama tabi şaka arada gir bişiler yaz boş kalmasın disk olayına gelince bizim arka kampana ya kampana da iyi tutmuyor mecburen ön fireni çok sık kullanıyoruz hatta devamlı yani ben devamlı kullanıyorum sizi bilmem sizde öle yapıyorsunuz dur büyük ihtimal haliyle diskin balatası aşınıyor ve bitmeye başlıyor birde ani fren yaptığımız zaman o diski kavrayan dalga - balataların olduğu yer gevseme yapar ses te ordan gelir bu 2 seçenek var başka bişi olduğunu sanmıyorum disk yamulma falan kesinlikle olmaz yani sonuçta darbe ile vurmuyoruz buna bu dediklerimi bir kontrol edin ondan sonra sonucu yazın
    59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ

Motosikleti
    tatar ulan yanındayız bizze gelip sölemiyorsun böle internet ortamında uğraştırıyorsun ama tabi şaka arada gir bişiler yaz boş kalmasın disk olayına gelince bizim arka kampana ya kampana da iyi tutmuyor mecburen ön fireni çok sık kullanıyoruz hatta devamlı yani ben devamlı kullanıyorum sizi bilmem sizde öle yapıyorsunuz dur büyük ihtimal haliyle diskin balatası aşınıyor ve bitmeye başlıyor birde ani fren yaptığımız zaman o diski kavrayan dalga - balataların olduğu yer gevseme yapar ses te ordan gelir bu 2 seçenek var başka bişi olduğunu sanmıyorum disk yamulma falan kesinlikle olmaz yani sonuçta darbe ile vurmuyoruz buna bu dediklerimi bir kontrol edin ondan sonra sonucu yazın [/QUOTE]

tşk ederim canım ya seni gördügüm mü war be görüncede o aklıma gelmio tmm neyse yinede saol çiçeem

Motosikleti
    MONDİAL 150 KN
    Alıntı NNOOSS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm arkadasım o dedigin ses bende de var niye oldugunu bende bilmiyorum bir kaç defa disk'i kontrol ettim ama anlayamadım bende hiç ugraşmadam banarlı,karayılan,exali0101 arkadaşlarımız biliyorlardır sanırım biliyorlarsa bildikleri kadarıyla acıklarlar sanırım

canım kardeşim disk i fazla veya gevşek sıkarsan %90 gıcık gıck diye ses geliyor bununda sebebi disk in üzerinde devorme yada aşırı senin fazla gözle göremiyeceğin pislik ve kum parçaçıkları olabilir dikkat et yıka güzelce kurula disk i hemen sür o ses yok yanlız biraz yol yaptığın zaman geri geliyor aynı ses ama en çokta devorme olduğu zman çıkarıyor fazla sıkmayla fazla bir alakası yok ama tabi herşeyi yeterince sıkmak ve gevşetmek lazım

Alıntı karayılan adlı üyeden alıntı Mesajı göster

karayılan canım kardeşim bendekinin kayışı hala duruyor eskisi ama fazla yıpranmamıştı bende değiştirdim çünkü aynen sendeki markadandı bende üzerinde şuan omco var en iyisi bu dediler bende ondan taktırdım

banarlı 17000 km lerin hayırlı olsun kardeşim nice 20000 lere
    mondial 150 kn oldu 250 kn ....... :queen: :queen:

Motosikleti
    banarlı ve exali0101 çok teşekkür ederim bende merak ediyordum sorun varmı diye ama şimdi kurtuldum sayenizde öyle düşünmekten tekrar teşekkür ederim
    [B] Kaderinde Varsa Tecavüze Uğramak,Çırpınmayı Bırak Keyfine Bak [/B]OTURARAK ZAFERE ERİŞEN TEK CANLI TAVUKTUR
    [B]31 L 6351[/B]

Motosikleti
    Alıntı exali0101 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    canım kardeşim disk i fazla veya gevşek sıkarsan %90 gıcık gıck diye ses geliyor bununda sebebi disk in üzerinde devorme yada aşırı senin fazla gözle göremiyeceğin pislik ve kum parçaçıkları olabilir dikkat et yıka güzelce kurula disk i hemen sür o ses yok yanlız biraz yol yaptığın zaman geri geliyor aynı ses ama en çokta devorme olduğu zman çıkarıyor fazla sıkmayla fazla bir alakası yok ama tabi herşeyi yeterince sıkmak ve gevşetmek lazım

karayılan canım kardeşim bendekinin kayışı hala duruyor eskisi ama fazla yıpranmamıştı bende değiştirdim çünkü aynen sendeki markadandı bende üzerinde şuan omco var en iyisi bu dediler bende ondan taktırdım

banarlı 17000 km lerin hayırlı olsun kardeşim nice 20000 lere

eywallah sağoll inşallah ALLAH KISMET EDERSE EN YAKIN ZAMANDA GÖRECEĞİZ

banarlı ve exali0101 çok teşekkür ederim bende merak ediyordum sorun varmı diye ama şimdi kurtuldum sayenizde öyle düşünmekten tekrar teşekkür ederim

rica ederim ne demek elimden bişi geliyorsa ne mutlu bana

Motosikleti
    MONDİAL 150 KN

rica ederim canım kardeşim nedemek herzman yardıma hazırız ne orun olursa olsun yeterki sorduğunuz soruyu bilelim ve çözüm için herşeyi yapmaya hazırız

Motosikleti
    o kadar ne olursa olsun

Alayı yaramaz bunların

Motosikleti
    Mondial 151Rs
    Alıntı darksvs58 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Alayı yaramaz bunların

biraz saygılı olsan derim.
    [B][COLOR="DarkRed"]:queen:O Şimdi kütahya'Da:queen:[/COLOR][/B]

Motosikleti
    MONDİAL 150 KN
    Alayı yaramaz bunların

alayı yaramaz diyorsunda insan en azından yaramaz dese dahi yaramamz alayı kelimesinin önüne arkadaşlar benim şahsi görüşüm dersen daha iyi olurdu birde herhalde senin baban veya sen çok zenginsin eminim bundan bizim gücümüz buna yetiyor bunu kullanıyoruz ve şikayetimizde yok burası kavga yeri değil ama çok salakca bir laf etmişsin bence biraz sayğılı olursan seviniriz yada yorumların umrumuzda bile olmaz ayrıca rs çokmu kaliteli veya çokmu güçlü ve atılgan yada harika birşeyde bizmi bilmiyoruz eminim sen onuda alaya alıyorsundur acaba neden aldın alayı yaramaz olduğu içinmi çok merak ettim yaramaz dediğin markaya neden biniyor geziyorsun peki bırak kardeşim bırak yaa

Motosikleti
    Alayı yaramaz bunların

ulan seviyesiz sen daha konuşacağın kelimeyi bilmiyorsun büyüklenme insan oğlu bizden büyük ALLAH var ALLAH bi düşürürse adamı yemeğe ekmek bulamazsın sen kendini sakıp sabancının torunu mu zannediyorsun tebiyesiz umarım akıllalanırsın ALLAHIN dengesizi

Motosikleti
    abi sabancının torunu olsa kaç yazar oglu varda ne oluyor sakat allah yardım etsin böyle arkadaşları cvp vermemize gerek yok kişiligi belli oluyor konuşmalarından o istedigi konuşsun bize bir zararı yok anca kendini rezil eder birakın allah nasıl biliyorsa öyle yapar biz bu arkadaşa cvp vererek aynı kefeye giriyoruz siz kendini onun gibi görmüyorsanız cvp vermeyin birakın
    [B]31 L 6351[/B]

Motosikleti
    haklısın valla kardeş doğru söylüyorsunnn

Motosikleti
    MONDİAL 150 KN
    sayın arkadaşlar dengesiz arkadaşlar için yaptığımız yorumlar kimsenin zoruna gitmesin biz burda kendi aramızda bir arkadaşlık bağı kurmak için uğreşırken ve bu bağlarımızı her geçen gün güçlendirirken adamlar gelip alayı işe yaramaz diye laf ediyorlar yaramaz veya yarar sonuçta kullanıyoruz ve hiç kimsenin bir diğer kişinin sahsi görüşlerine bukadar kırıcı bir şekilde saygısızca laf söylemeyede hakkıyok bana ve yazdıklarıma destek veren üyelere şimdiden tşk ederim tekrar saygılar

Motosikleti
    hep destek tam destek arkandayızz

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)

Bu Konudaki Etiketler