MONDIAL 150 HS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
11 Eylül 2008, 15:02
exali0101 adlı üyeden alıntı
KARAYILAN
canım kardeşimseni rahat götürmasi lazım normalde 5000 km veya 8000 km arasında değiştirmekte yarar var ama bazı kişiler 3 kişi binip birde rampaya vurunca motoru motor 3000 km dede kayış değişiyor ben 6500 de değiştirmiştim gaziantep kadirli arasındada en yüksek alan gavur dağı kesimi hs içinde okadar fazla rampada değil sadece dinlendirmen yeter motoru bence çünkü aynı kayışla 4 defa geldim antep e 2 defada hatay a gittim yinede kullanıyorum kardeşim sorun olmaz sanırım saygılar
kardeş sağol verdiğin bilgiler için ben motora genelde tek kişi binerim bazen 2 kişi biniyorum ama daha 3 kişi hiç binmedim binmemde çünkü motor 2 kişilik bir araçtır ayrıca ben hep şehir içinde kullanıyorum motoru düz yolda rampa bazen çıkıyorum.dediğin gibi gavur dağı kesimi okadar hs'yi zorlamaz bence
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
Reklamlar
-
11 Eylül 2008, 15:04
-
11 Eylül 2008, 15:25
banarlı adlı üyeden alıntı
yaaa benim motor 17050 km hala üzerindeki orjinal kayışı 3 kişi de bindim ve motorla odun taşıdım afedersin eşek gibi kullandım hala gidiyorum çok şükür babamla ikimiz binerdik üzerine de 250 - 300 kilo rahat odun koyardık gerisini siz hesaplayın artık ALLAHA ŞÜKÜR HİÇ BENİ ÜZMEDİ millet çatır çatır kayış değiştirirken ben hiç değiştirmedim valla ister inanın ister inanmayın yukardaki gördü
valla hayret bişey banarlı ama olabilir peki senin motoru ilk aldığında üzerindeki kayışı markası neydi hatırlıyormusun benim motorun üzerindeki BANDO marka kayış
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
-
11 Eylül 2008, 19:41
slm arkadaslar benim size bi sorum olacak... bendede mondial 150 hs var ön freni sıkınca disk ten cik cik sesler geliodu şimdi hem cik cik hemde garc gurc sesler gelmeye basladı diskmi yamuldu acaba diyorm kendi kendime ama yamuldugunada tam emin degilim cvbınızı bekliyorum.... şimdiden teşekkürler.
-
11 Eylül 2008, 23:04
slm arkadasım o dedigin ses bende de var niye oldugunu bende bilmiyorum bir kaç defa disk'i kontrol ettim ama anlayamadım bende hiç ugraşmadam banarlı,karayılan,exali0101 arkadaşlarımız biliyorlardır sanırım biliyorlarsa bildikleri kadarıyla acıklarlar sanırım
[B] Kaderinde Varsa Tecavüze Uğramak,Çırpınmayı Bırak Keyfine Bak [/B]OTURARAK ZAFERE ERİŞEN TEK CANLI TAVUKTUR
[B]31 L 6351[/B]
-
12 Eylül 2008, 03:07
karayılan adlı üyeden alıntı
valla hayret bişey banarlı ama olabilir peki senin motoru ilk aldığında üzerindeki kayışı markası neydi hatırlıyormusun benim motorun üzerindeki BANDO marka kayış
wallah karayılan hiç anahtar değmedi diyorum her seferinde ya onun için hiç sökmedim markasınıda bilmiyorummm ama bando kayış iyi bir kayış modeli kolay kolay bişi olmaz rahat ol takma kafana
tatar_59 adlı üyeden alıntı
slm arkadaslar benim size bi sorum olacak... bendede mondial 150 hs var ön freni sıkınca disk ten cik cik sesler geliodu şimdi hem cik cik hemde garc gurc sesler gelmeye basladı diskmi yamuldu acaba diyorm kendi kendime ama yamuldugunada tam emin degilim cvbınızı bekliyorum.... şimdiden teşekkürler.
tatar ulan yanındayız bizze gelip sölemiyorsun böle internet ortamında uğraştırıyorsun ama tabi şaka arada gir bişiler yaz boş kalmasın disk olayına gelince bizim arka kampana ya kampana da iyi tutmuyor mecburen ön fireni çok sık kullanıyoruz hatta devamlı yani ben devamlı kullanıyorum sizi bilmem sizde öle yapıyorsunuz dur büyük ihtimal haliyle diskin balatası aşınıyor ve bitmeye başlıyor birde ani fren yaptığımız zaman o diski kavrayan dalga - balataların olduğu yer gevseme yapar ses te ordan gelir bu 2 seçenek var başka bişi olduğunu sanmıyorum disk yamulma falan kesinlikle olmaz yani sonuçta darbe ile vurmuyoruz buna bu dediklerimi bir kontrol edin ondan sonra sonucu yazın
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
CASTROL SCOOTER 10 / 40 YAĞ - BUJİ NGK
-
12 Eylül 2008, 14:14
tatar ulan yanındayız bizze gelip sölemiyorsun böle internet ortamında uğraştırıyorsun ama tabi şaka arada gir bişiler yaz boş kalmasın disk olayına gelince bizim arka kampana ya kampana da iyi tutmuyor mecburen ön fireni çok sık kullanıyoruz hatta devamlı yani ben devamlı kullanıyorum sizi bilmem sizde öle yapıyorsunuz dur büyük ihtimal haliyle diskin balatası aşınıyor ve bitmeye başlıyor birde ani fren yaptığımız zaman o diski kavrayan dalga - balataların olduğu yer gevseme yapar ses te ordan gelir bu 2 seçenek var başka bişi olduğunu sanmıyorum disk yamulma falan kesinlikle olmaz yani sonuçta darbe ile vurmuyoruz buna bu dediklerimi bir kontrol edin ondan sonra sonucu yazın [/QUOTE]
tşk ederim canım ya seni gördügüm mü war be görüncede o aklıma gelmio tmm neyse yinede saol çiçeem
-
13 Eylül 2008, 18:33
NNOOSS adlı üyeden alıntı
slm arkadasım o dedigin ses bende de var niye oldugunu bende bilmiyorum bir kaç defa disk'i kontrol ettim ama anlayamadım bende hiç ugraşmadam banarlı,karayılan,exali0101 arkadaşlarımız biliyorlardır sanırım biliyorlarsa bildikleri kadarıyla acıklarlar sanırım
canım kardeşim disk i fazla veya gevşek sıkarsan %90 gıcık gıck diye ses geliyor bununda sebebi disk in üzerinde devorme yada aşırı senin fazla gözle göremiyeceğin pislik ve kum parçaçıkları olabilir dikkat et yıka güzelce kurula disk i hemen sür o ses yok yanlız biraz yol yaptığın zaman geri geliyor aynı ses ama en çokta devorme olduğu zman çıkarıyor fazla sıkmayla fazla bir alakası yok ama tabi herşeyi yeterince sıkmak ve gevşetmek lazım
karayılan adlı üyeden alıntı
karayılan canım kardeşim bendekinin kayışı hala duruyor eskisi ama fazla yıpranmamıştı bende değiştirdim çünkü aynen sendeki markadandı bende üzerinde şuan omco var en iyisi bu dediler bende ondan taktırdım
banarlı 17000 km lerin hayırlı olsun kardeşim nice 20000 lere
mondial 150 kn oldu 250 kn ....... :queen: :queen:
-
13 Eylül 2008, 20:00
banarlı ve exali0101 çok teşekkür ederim bende merak ediyordum sorun varmı diye ama şimdi kurtuldum sayenizde öyle düşünmekten tekrar teşekkür ederim
[B] Kaderinde Varsa Tecavüze Uğramak,Çırpınmayı Bırak Keyfine Bak [/B]OTURARAK ZAFERE ERİŞEN TEK CANLI TAVUKTUR
[B]31 L 6351[/B]
-
14 Eylül 2008, 03:10
exali0101 adlı üyeden alıntı
canım kardeşim disk i fazla veya gevşek sıkarsan %90 gıcık gıck diye ses geliyor bununda sebebi disk in üzerinde devorme yada aşırı senin fazla gözle göremiyeceğin pislik ve kum parçaçıkları olabilir dikkat et yıka güzelce kurula disk i hemen sür o ses yok yanlız biraz yol yaptığın zaman geri geliyor aynı ses ama en çokta devorme olduğu zman çıkarıyor fazla sıkmayla fazla bir alakası yok ama tabi herşeyi yeterince sıkmak ve gevşetmek lazım
karayılan canım kardeşim bendekinin kayışı hala duruyor eskisi ama fazla yıpranmamıştı bende değiştirdim çünkü aynen sendeki markadandı bende üzerinde şuan omco var en iyisi bu dediler bende ondan taktırdım
banarlı 17000 km lerin hayırlı olsun kardeşim nice 20000 lere
eywallah sağoll inşallah ALLAH KISMET EDERSE EN YAKIN ZAMANDA GÖRECEĞİZ
banarlı ve exali0101 çok teşekkür ederim bende merak ediyordum sorun varmı diye ama şimdi kurtuldum sayenizde öyle düşünmekten tekrar teşekkür ederim
rica ederim ne demek elimden bişi geliyorsa ne mutlu bana
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
-
14 Eylül 2008, 14:51
rica ederim canım kardeşim nedemek herzman yardıma hazırız ne orun olursa olsun yeterki sorduğunuz soruyu bilelim ve çözüm için herşeyi yapmaya hazırız
-
14 Eylül 2008, 16:40
-
15 Eylül 2008, 00:19
-
15 Eylül 2008, 00:21
darksvs58 adlı üyeden alıntı
Alayı yaramaz bunların
biraz saygılı olsan derim.
[B][COLOR="DarkRed"]:queen:O Şimdi kütahya'Da:queen:[/COLOR][/B]
-
15 Eylül 2008, 02:22
-
15 Eylül 2008, 13:06
darksvs58 adlı üyeden alıntı
Alayı yaramaz bunların
ulan seviyesiz sen daha konuşacağın kelimeyi bilmiyorsun büyüklenme insan oğlu bizden büyük ALLAH var ALLAH bi düşürürse adamı yemeğe ekmek bulamazsın sen kendini sakıp sabancının torunu mu zannediyorsun tebiyesiz umarım akıllalanırsın ALLAHIN dengesizi
-
15 Eylül 2008, 16:51
abi sabancının torunu olsa kaç yazar oglu varda ne oluyor sakat allah yardım etsin böyle arkadaşları cvp vermemize gerek yok kişiligi belli oluyor konuşmalarından o istedigi konuşsun bize bir zararı yok anca kendini rezil eder birakın allah nasıl biliyorsa öyle yapar biz bu arkadaşa cvp vererek aynı kefeye giriyoruz siz kendini onun gibi görmüyorsanız cvp vermeyin birakın
[B]31 L 6351[/B]
-
15 Eylül 2008, 18:01
haklısın valla kardeş doğru söylüyorsunnn
-
15 Eylül 2008, 23:36
sayın arkadaşlar dengesiz arkadaşlar için yaptığımız yorumlar kimsenin zoruna gitmesin biz burda kendi aramızda bir arkadaşlık bağı kurmak için uğreşırken ve bu bağlarımızı her geçen gün güçlendirirken adamlar gelip alayı işe yaramaz diye laf ediyorlar yaramaz veya yarar sonuçta kullanıyoruz ve hiç kimsenin bir diğer kişinin sahsi görüşlerine bukadar kırıcı bir şekilde saygısızca laf söylemeyede hakkıyok bana ve yazdıklarıma destek veren üyelere şimdiden tşk ederim tekrar saygılar
-
16 Eylül 2008, 14:31
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)
Bu Konudaki Etiketler