Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

MONDIAL 150 HS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    banarlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 150 HS RACİNG MOTORS
    evet ben geldim ne zamandan beri yoktum motor 16860 km en kısa zamanda insallah 17000 yapacaz

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    MONDİAL 150cc HS RACİNG MOTORS (kırmızı)
    arkadaşlar bende biliyorum yaptıgım hız olayı hiç iyi deyil motorda daha 1000km deyil 500 km bile doldurmadı arkadas sagolsun geçerim diyince bende dayanamadım motorum daha üstün ve geçegimde kesındi bide hızı görürüm dedim onun için yaptım ilerde takıt daha çok olur rodaji iyi geçmez motor hız yapmaz vs vs vs biliyorum hatırlarttıgınız için saolun ama dedim gibi neden buydu yoksa bende rodaj bitmeden öyle bişey yapmam
    [B] Kaderinde Varsa Tecavüze Uğramak,Çırpınmayı Bırak Keyfine Bak [/B]OTURARAK ZAFERE ERİŞEN TEK CANLI TAVUKTUR
    [B]31 L 6351[/B]

Motosikleti
    MONDİAL 150 KN
    Alıntı NNOOSS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bende biliyorum yaptıgım hız olayı hiç iyi deyil motorda daha 1000km deyil 500 km bile doldurmadı arkadas sagolsun geçerim diyince bende dayanamadım motorum daha üstün ve geçegimde kesındi bide hızı görürüm dedim onun için yaptım ilerde takıt daha çok olur rodaji iyi geçmez motor hız yapmaz vs vs vs biliyorum hatırlarttıgınız için saolun ama dedim gibi neden buydu yoksa bende rodaj bitmeden öyle bişey yapmam
    canım kardeşim bizde seni zaten hızlı gitmenden dolayı eliştirmedik sadece hatırlattık hem parana hem canına hemnde malına zarar gelmesini bizde istemeyiz sende bizi nlayışla karşıladığın için seni yanaklarından öpüyorum

bu arada banarlı hoş geldin paşam gir artık şu 17000 km ye bak yoksa 20000 e ben gircem beraber girelim 2 hafta gezi yok bana maddi durum müsait değil seni beklicem unutma bak 20000 km yi beraber göreceğiz

arkadaşlar herkese slm...ilk defa alacağım için 2.el bir 150 hs düşünüyorum bi arkadaşta varçok temiz ama 20000 de 900 istiyor ne dersiniz

kimse yok mu arkadaşlar...fikir bekliyorum...pls

Motosikleti
    Alıntı kuzey34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar herkese slm...ilk defa alacağım için 2.el bir 150 hs düşünüyorum bi arkadaşta varçok temiz ama 20000 de 900 istiyor ne dersiniz

kimse yok mu arkadaşlar...fikir bekliyorum...pls

wallah kardeşim 900 çok bizim burda en hurda motorları adam 500 e alıyor motor çalışmaz gitmezz öle yani motorlarda tabi bunları alan kişide bize sıfır motorları satan kişi çok para düşürt 600 e falan

Alıntı exali0101 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    canım kardeşim bizde seni zaten hızlı gitmenden dolayı eliştirmedik sadece hatırlattık hem parana hem canına hemnde malına zarar gelmesini bizde istemeyiz sende bizi nlayışla karşıladığın için seni yanaklarından öpüyorum

bu arada banarlı hoş geldin paşam gir artık şu 17000 km ye bak yoksa 20000 e ben gircem beraber girelim 2 hafta gezi yok bana maddi durum müsait değil seni beklicem unutma bak 20000 km yi beraber göreceğiz

hoşbulduk 16950 hallerim 1 gün içinde senin kaç oldu sahi oldumu 19000 falan? ben de fazla gezmediğim için böle oldu yoksa beraber olurdu km ler İNŞALLAH beraber gireriz 20000 km ye

Motosikleti
    MONDİAL 150 KN
    Alıntı banarlı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    wallah kardeşim 900 çok bizim burda en hurda motorları adam 500 e alıyor motor çalışmaz gitmezz öle yani motorlarda tabi bunları alan kişide bize sıfır motorları satan kişi çok para düşürt 600 e falan

hoşbulduk 16950 hallerim 1 gün içinde senin kaç oldu sahi oldumu 19000 falan? ben de fazla gezmediğim için böle oldu yoksa beraber olurdu km ler İNŞALLAH beraber gireriz 20000 km ye

canım kardeşim banarlı bende bu aralar gezemiyorum biraz mola verdim maddiyat yok bu aralar geziye ara verdim 2 hafta kadar ben şuan 18645 deyim darısı sana ama 2 hafta gezemiyecem ancak 2 haftada taş patlasın 19000 bulur yada 19100 felan bak sende elini çabuk tutbe babacan beraber girelim 20000 bine çin malı diyenlere inat sürelim bütün gücüyle hs lerimizi saygılar kardeşim bu arada karayılanda yok ne oldu buna seside çıkmıyor yahuuu

Motosikleti
    canım kardeşim banarlı bende bu aralar gezemiyorum biraz mola verdim maddiyat yok bu aralar geziye ara verdim 2 hafta kadar ben şuan 18645 deyim darısı sana ama 2 hafta gezemiyecem ancak 2 haftada taş patlasın 19000 bulur yada 19100 felan bak sende elini çabuk tutbe babacan beraber girelim 20000 bine çin malı diyenlere inat sürelim bütün gücüyle hs lerimizi saygılar kardeşim bu arada karayılanda yok ne oldu buna seside çıkmıyor yahuuu

İNŞALLAH BERABER GİRERİZ AMA SEN ÇOK DİYORSUN YAWW İYİKİ GEZMEYECEN 19000 DEN BAHSEDİYORSUNN İMKANI YOK 20000 E BERABER GİREMEYİZ DEDİĞİN GİBİ OLURSAA NE KADAR GEZSEMDE ARADA ÇOK FARK VAR SENİN TEK FARKIN BU GEZİ OLAYLARI ODA BENDE YOK O OLSA KİM BİLİR KAÇ OLACAK KARAYILAN WALLAH HİÇ BELLİ OLMAZ ONUN İŞİ Bİ GELİR Bİ GİDER

Motosikleti
    MONDİAL 150 KN
    Alıntı banarlı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İNŞALLAH BERABER GİRERİZ AMA SEN ÇOK DİYORSUN YAWW İYİKİ GEZMEYECEN 19000 DEN BAHSEDİYORSUNN İMKANI YOK 20000 E BERABER GİREMEYİZ DEDİĞİN GİBİ OLURSAA NE KADAR GEZSEMDE ARADA ÇOK FARK VAR SENİN TEK FARKIN BU GEZİ OLAYLARI ODA BENDE YOK O OLSA KİM BİLİR KAÇ OLACAK KARAYILAN WALLAH HİÇ BELLİ OLMAZ ONUN İŞİ Bİ GELİR Bİ GİDER

valla gezi yönünden haklısın hafta iç şehir içinde günde en fazla 35 km yol yapıyorum ama hafta sonları dersen durum karışık bir bakmışsınki cumadan pazar akşam 8 e kadar 600 700 km yol gitmişim yinede allah bilir be kardeşim inşallah gireriz beraber karayılanda yok bir sen birde ben yazıyorum kimseler birşeylerde sormuyorki cevaplıyalım

Motosikleti
    MONDİAL 150cc HS RACİNG MOTORS (kırmızı)
    walla arakadaşım tabi kımse bişey soramıyor motor saglam sorun cıkarmıyor walla sizin km baya ilerlermiş inş bende görecem o km'leri cin can con alınmaz diyenler bu km görmeliler ozman ne diyecekler? ama diyecek bişey bulurlar adı çıkmısya çin motorlarının ama sizin km'ler cvp olur onlara helal olsun size allah kaza bela vermesin inş daha çok km'ler görürsünüz bende izinizdeyim...
    [B] Kaderinde Varsa Tecavüze Uğramak,Çırpınmayı Bırak Keyfine Bak [/B]OTURARAK ZAFERE ERİŞEN TEK CANLI TAVUKTUR
    [B]31 L 6351[/B]

Motosikleti
    MONDİAL 150 KN
    Alıntı NNOOSS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    walla arakadaşım tabi kımse bişey soramıyor motor saglam sorun cıkarmıyor walla sizin km baya ilerlermiş inş bende görecem o km'leri cin can con alınmaz diyenler bu km görmeliler ozman ne diyecekler? ama diyecek bişey bulurlar adı çıkmısya çin motorlarının ama sizin km'ler cvp olur onlara helal olsun size allah kaza bela vermesin inş daha çok km'ler görürsünüz bende izinizdeyim...

kardeşim yorumun için tşk ederiz biz 150 hs yi sevenler olarak istedikleri kadar desinle çin malı diye onu bunu bilmem nerdeyse 20000 olacak ama çok şükür bir sorunu yok geziye çıktığımda çok yamaha honda ların yollarda kaldığı oldu ama canım motorum çok şükür bırakmadı yarı yolda beni darısı sana kardeşim yeter ki ben ve banarlı gibi bakımını sürekli yap yeter birde şu bin km yi doldurmadan fazla basma ondan sonra gazla gitsin hs ye güven birşey olmaz sorun çıkarmaz kardeşim yorum için tşk ederim ellerine sağlık
    mondial 150 kn oldu 250 kn ....... :queen: :queen:

Motosikleti
    en sonunda işte 17000 i geçtim bugün 17025 km deyim evet exali0101 in dediği gibi motora yeniyken basma bazılarıgibi sende motor ne kadar gidiyorsa o kadar haddinden fazla gitsin die uğrasırsan artık neler olur bilemem

by_001 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki er5 cbr 929

mondial 150 cc_ramzey 125 cc

Alıntı kimi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ramzeyin 125 lik modelinin paneline benziyo
    ramzey 125 de scooter mi...90 km gecmez hic bi 125 lik motor ile yarisamaz..

uyuz bi motor..hizlanmazz hizlandimi durmazz..!!

mondial 150 de 3 kisi war ,ramzey 125 de tek kisi genede yetisemiozz..

depo %25 dolu diyor,benzin bitiyor yolda kaliyoz...

ruhsatta kalipso 125 yaziyor,motorda kalipso diye yazi yok..

100 ykr yakiyor kmde ramzey 125...

mondial 150 cc cok gusel bi motor..
    genede vitesli motor almanizi tavsiye ederim...

Motosikleti
    RAMZEY İ NE YAPACAM ARKADAŞIM KAPIMDAN İÇERİ SOKMAM SIRF KURU GÜRÜLTÜ BAĞIRIYOR SADE SES VAR İCRAAT YOKK BOSU BOSUNA RAMZEYE REMZİ DEMEMİŞLER
    59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
    CASTROL SCOOTER 10 / 40 YAĞ - BUJİ NGK

offf arkadaşlar bu kredi kartı işi olmadı benim 150 hs me kavuşamiycam gibi ne yapayım nasıl alayım bi yardım lütfen !!!

Motosikleti
    MONDİAL 150 KN
    türkiyede gerçekten scooter satan firmalardan en iyisi mondial hem motorları kaliteli hemde servis ağı açıkcası ben servisten yanada şanslıyım bir sorun yaşamadım yoldada diğerlerinden farklı olduğunu göre biliyoruz ışeklarda kalkışta gidişi hızlanışı ve sürüş güvenliği açısından mondial derim çok denedim en iyisi bence mondial ama hs nin yeri ayrı tabi

Alıntı candeniz1905 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    offf arkadaşlar bu kredi kartı işi olmadı benim 150 hs me kavuşamiycam gibi ne yapayım nasıl alayım bi yardım lütfen !!!

kardeş yaşın tutuyorsa alabilirsin ama sizin orada uygulama nasıl bilmiyorum adana da kimlik götürüyorsun ikametgah birde işlem tamam motoru hemen 15 ay taksite bölüyorlar 50 ytl peşinat ile kredi kartına gerek kalmıyor ama sizin orayı bilemem tabi

Motosikleti
    wallah uzun taksit yapma derim yazık günah paraya o kadar bosu bosuna ver elaleme parayı hiç içime sinmiyor bekle öle al derim sabreden dermiş muradına ermiş hesabı yani
    59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
    CASTROL SCOOTER 10 / 40 YAĞ - BUJİ NGK

karayılan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    exali0101 sen geliyormusun hafta sonu iftar buluşmasına GAZİANTEP ADANA KADİRLİ OSMANİYE kadirlide toplanıyoruz hep beraber iftar yapıcaz bekleriz http://www.motosiklet.net/forum/duyu...4-09-08-a.html

slm arkadaşlar benim motor 3.000 km'ye yaklaştı ve üzerindeki kayışı hala orjinal kayışı hiç değiştirmedim acaba bizim motorların kayışı kaç km dayanıyor
    yani bir kayışın ömrü kaç km'dir benim kayışı ne zaman değişmem gerekir bu arada benim motorun orjinal kayışı BANDO marka
    gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY

Motosikleti
    MONDİAL 150 KN
    Alıntı karayılan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    exali0101 sen geliyormusun hafta sonu iftar buluşmasına GAZİANTEP ADANA KADİRLİ OSMANİYE kadirlide toplanıyoruz hep beraber iftar yapıcaz bekleriz http://www.motosiklet.net/forum/duyu...4-09-08-a.html

slm arkadaşlar benim motor 3.000 km'ye yaklaştı ve üzerindeki kayışı hala orjinal kayışı hiç değiştirmedim acaba bizim motorların kayışı kaç km dayanıyor
    yani bir kayışın ömrü kaç km'dir benim kayışı ne zaman değişmem gerekir bu arada benim motorun orjinal kayışı BANDO marka

karayılan canım kardeşim hemşerim benim gelmek çok isterim ama kısmet diyelim çünkü köy işi çıkacak büyük iktimal

karayılan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    karayılan canım kardeşim hemşerim benim gelmek çok isterim ama kısmet diyelim çünkü köy işi çıkacak büyük iktimal
    sana kolay gelsin kardeş o zaman

diğer sorumun cevabını alamadım motorun şu an üzerindeki kayış beni hafta sonu kadirliye götürüp getirirmi şu anda 2.900km'de motor ve hala üzerindeki orjinal kayış bu kayışların ömrü kaç km'dir kaç km'de değişmelidir
    gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY

Motosikleti
    MONDİAL 150 KN
    KARAYILAN

canım kardeşimseni rahat götürmasi lazım normalde 5000 km veya 8000 km arasında değiştirmekte yarar var ama bazı kişiler 3 kişi binip birde rampaya vurunca motoru motor 3000 km dede kayış değişiyor ben 6500 de değiştirmiştim gaziantep kadirli arasındada en yüksek alan gavur dağı kesimi hs içinde okadar fazla rampada değil sadece dinlendirmen yeter motoru bence çünkü aynı kayışla 4 defa geldim antep e 2 defada hatay a gittim yinede kullanıyorum kardeşim sorun olmaz sanırım saygılar

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)

Bu Konudaki Etiketler