güzel olmuş ama neonları biraz daha içeri doğru alsaydın daha iyi olmazmıydı
bide o arka sepeti çıkarman iyi olmamış bence
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
iyi hayırlısı olsun murat güle güle kullan
Bende Bı Ara Alcaktım Ama Agility Bulana Kadarmış Agility Forever
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
kendinden yapışkanlı neonlar daha güzel ve daha uzun ışığıda çok veriyor kaliteli yani ledli bende alacağımda parayı ne zaman bulursak artk 25 - 30 arası değişiyor fiyatlar
arkayı geri taktım.çirkin oldu bağlamak için sökmüştüm.dışı krom kaplı olduğu için aldım.güzel oldu gibi ışık olarak sorarsan çok fazla ışık vermiyo ama gece görünüyo yanlarda iyi durdu
[B][U]The Bodyguard & The Punisher[/U][/B]
[I][U]Galatasaray Sk. 1905 Uefa & Süper Cup Champion[/U][/I]
ısık vermemesi kötü işte fazla ısık verenleri görmüşündür çok süper duruyor
evet onlar iyi oluyo.ama onlarıda genelde akünün akltına bağlıyolar.bende motorun altını fazla fazla sürtüyorum o yüzden işime pek yaramadı.buda oldu aldık taktık boşver
[B][U]The Bodyguard & The Punisher[/U][/B]
[I][U]Galatasaray Sk. 1905 Uefa & Süper Cup Champion[/U][/I]
altına bağlama ön tarafa çamurluğun oraya bağla süper oluyor karsıdan gelen kişi iyi görüyor
motorum En Sonunda Allaha şükür 15100 Km Oldu
Dosta Selam Yola Devam
arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce evimin önünden motrum çalındı ve 1 aydır motorum yok polise de haber verdik ama bi sonuç alamadık eğer becerebilirsem resmini ekliycem
bide bu motorların sakına anahtarlarına ve direksiyon kilidine güvenmeyin bu motorlarda anahtarların çoğu birbirine uyuyor bizim burda bi 151 rs var benim anahtar direk uyuyo çoğu motordada böyle ben çalındıktan sonra öğrendim bunu lütfen motorlarınızı sağlama alın sonra benimgibi motorsuz kalırsınız
ömercan geçmiş olsun şerefsizler bunlar nerede olduğunu yazarsan ve plakanı belki görülebilir..
saol, motor kırşehirden çalındı plakası 40 DU 744
şerefsizler. geçmiş olsun geçen günde benim motoru götürmeye çalışmışlar motor kapalı garajda duruyordu garajı açmışlar motorun kontağını zorlamışlar ama başarılı olamamışlar ama kontak kullanılmaz hale gelmiş yenisini alacağım
ALLAH'tan başka bir yerine zarar vermemişler
geçmiş olsun kardeşş motoru bir yere zincirle bağla tek yöntem o bi düşün istersen
sağol zaten hemen gidip kalın bir zincir alıp bağladım motoru
wallah anahtar olayıda sakat bunlşarın biri birlerine çok uyuyor anahtarlar arkadaşın salcano marka motor benim motorun kontağını rahatlıkla açıyor ve çalıştırıyor
bakalım çinliler bu kontak olayınında caresini bulurlarr
bi Ara Size Moturun Km Sinin Resmini çektim Arkadaşın Telefonda Bir Ara Siteye Koyacağımm Resimi Bana Gönderir Göndermez Koyacağım
ya beyler benim motor su anda 16000 de hala daha gidiyorum bi kayıs ve bujısınıde dun dehıstım vallaha bı sorun yoktu ama sıkıntıdan dehıtım nide benim motordan cok memnunum arkadasımmm tek kısı ınce bı bayırı 125 le cıkıyorum gecen bır bmw taksım var o yolda kalmıstı bide onu ecektım yane alnıcanız canavar canavar ıkı kısı kık bı bayıra duz yolda 60 la gıderken gırıyorum hıc gaz vermıyorum 40 la bayırın sonuna ulasıyorummm hıc sorunsuz gıdıyorum her halde forumda en falz km yapanda benımD:D:D:D:D:D::D:D
çok güzel masal anlatıyorsun büyük annem gibi daha inandırıcı bişiler bul bundan sonra benim motorda 15450 km de resimlerinide en kısa zamanda ekleyeceğim ister inan ister inanma ama sen çok çok yeteneklisin iyi bir aktör olur senden masal anlatmada çocuklara tabi HERHALDE SENİN MAKİNA 1000 VEYA 1500 CC LİK MAKİNA HERHALDE BAYIRLARI ÇOK İYİ ÇIKIYORR
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)