MONDIAL 150 HS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
24 Haziran 2008, 19:53
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
Reklamlar
-
25 Haziran 2008, 02:03
-
25 Haziran 2008, 10:29
motor 2.000 km'ye gelsin otobana çıkıcam bir de tek kişi basıcam bakalım tek kişi kaç yapacak ASYA motorlar dediğin gibi ibreleri çok tuhaf hemen 120-140'ı gösteriyor
-
25 Haziran 2008, 16:29
WALLAH SEN BENCE DAHA FAZLA BEKLEME MOTORUN AÇILIŞI NASIL OLURSA MOTORDA O KADAR GİDER 100 GEÇMİYORSA ŞU AN Bİ DAHA NE KADAR BASARSAN BAS 100 Ü GEÇMEZ SEN ZORLA BAYA ŞÖYLE EN AZINDAN Bİ 125 GÖRMESİ LAZIM YENİYKEN YAWW ONDAN SONRA Bİ DAHA BASMANA GEREK YOK
-
25 Haziran 2008, 17:23
hafta sonu otobana çıkıp deneyeceğim bakalım kaç basacak 2 kişi 100
yaptığına göre tek kişi tahminime göre 120 falan yapar heralde
sonucu buraya yazar bakalım ne olacak
bu arada yüksek hızlarda bu motorlarda dengesizlik oluyormu rüzgar çok etkiliyormu motoru.
bana bu konuda önereceğin bir şey varmı
-
26 Haziran 2008, 15:30
şimdi nasıl desem sana direksiyonu çok sıkı tut herhangi bir tehlike hissettiğin anda rahat hareket et telaş yaparsan hemen yapışırsın yere wallah rüzgar tabikide etkiliyor hemde çok rüzgarda zaten motor gitmez basssanda motor u zorlarsın ama rüzgara karşı arkana alırsan rüzgarı uçarr herhaldee
-
26 Haziran 2008, 15:43
sağol ya uyardığın için aslında dün akşam 2 defa motoru zorladım tekbaşıma ilkinde 105 km'yi gördüm ikincisinde 100 km'yi gördüm ama çok fazla rüzgar vardı o yüzden daha fazla gitmedi birde gene yol kısa olduğu için hızımı düşürmek zorunda kaldım hafta sonu gündüz vakti deneyeceğim otobanda ne olacak bakalım
-
27 Haziran 2008, 19:07
14350 km deyim 1 saat önce 2 kişi düz yolda rüzgara karşı baktımm 100 km yaptımm gayet iyi bir hız hala çok şükür süper ALLAHA ŞÜKÜR SAĞLAM ÇIKTI YAWWW
-
27 Haziran 2008, 19:38
banarlı adlı üyeden alıntı
14350 km deyim 1 saat önce 2 kişi düz yolda rüzgara karşı baktımm 100 km yaptımm gayet iyi bir hız hala çok şükür süper ALLAHA ŞÜKÜR SAĞLAM ÇIKTI YAWWW
valla 2 kişiyle çok iyi bir hız.
ya benim km'saati arızalı aslında çalışıyor ama şöyle anlatayım 40 km hıza çıkana kadar ibre sallana sallana çıkıyor daha sonra düzeliyor acaba bu arızadan dolayımı 100 km hızın üstünü göstermiyor km saatim belkide 100'ün
üstüne çıkıyorumdur????????????? ne dersin olabilirmi
-
27 Haziran 2008, 19:40
1000. mesaj da benden olsun..
-
27 Haziran 2008, 19:42
Banarlı valla 2 kişiyle çok iyi bir hız.
ya benim km'saati arızalı aslında çalışıyor ama şöyle anlatayım 40 km hıza çıkana kadar ibre sallana sallana çıkıyor daha sonra düzeliyor acaba bu arızadan dolayımı 100 km hızın üstünü göstermiyor km saatim belkide 100'ün
üstüne çıkıyorumdur????ne dersin olabilirmi sence
-
28 Haziran 2008, 14:49
karayılan adlı üyeden alıntı
Banarlı valla 2 kişiyle çok iyi bir hız.
üstüne çıkıyorumdur????ne dersin olabilirmi sence
wallah km telinin tekerleğe takıldığı yerdeki mekanizmada bişi olabilir birde sen km telinin takıldığı yer gevsemiş olabilir bi oraya bak bakalım ondan yapabilir iyi oturt yerine km saatinde bişi yok senin tek şey tekerleğe takılan yerdeki mekanizma veya km telinde bişi vardır gevsemiştir dediğim gibi dene bunları km saatinde bişi kesinlikle olamaz
-
28 Haziran 2008, 16:29
yani sen diyorsun ki km saatin bozuk olsa hiç çalışmazmı demek istiyorsun
km teline baktırdım bişi yok dediler ama seninde dediğin gibi mekanizmada bişey olabilir inşallah km saatim değişmek zorunda kalmaz bir de servisle onun için uğraşmak zorunda kalmayayım adamlar çok anlayışsız hemen suçu benim üstüme atarlar sen bozmuşsun derler halbuki motoru ilk aldığımda böyleydi
km saati.bu ibre niye böyle sallanıyor diye sormuştum motoru ilk aldığımda o km telinden bir ara getir yaparız dediler daha yapacaklar
-
28 Haziran 2008, 22:52
öyle ya haklısın hepsi şerefisiz evet km saatin bozuk olsa
hiç çalışmaz tek yer tekerleğin takıldığı yerde var dır bişilerr
-
30 Haziran 2008, 17:40
14500 km deyim ALLAHA ŞÜKÜR bir sorun yok
DOSTA SELAM YOLA DEVAM
-
30 Haziran 2008, 18:11
banarlı yanılmıyorsam sen motoruna cıvalı beyaz ampul takmıştın nasıl iyi aydınlatıyormu ben parkları beyaz yaptım tam istediğim gibi olmadı sönük kaldı biraz şimdide farlarımı beyaz yapmak istiyorum ama yolu aydınlatmaz sarı daha iyi diyorlar sen memnunmusun
-
30 Haziran 2008, 18:31
KARAYILAN BİZDEN BAŞKA BİŞİ YAZAN YOK YAWWWW
DEDİĞİN DOĞRU IŞIKLI YANİ AYDINLIK ORTAM İYİ DEĞİL AMA YETERKİ KARANLIK OLSUN ÇAK UZUNLARI GÜNDÜZ GİBİ YAPIYOR ARABA FARI BOK YESİN YANINDA BEN O KADAR KESİN KONUŞUYORUM
-
30 Haziran 2008, 18:42
banarlı adlı üyeden alıntı
KARAYILAN BİZDEN BAŞKA BİŞİ YAZAN YOK YAWWWW
DEDİĞİN DOĞRU IŞIKLI YANİ AYDINLIK ORTAM İYİ DEĞİL AMA YETERKİ KARANLIK OLSUN ÇAK UZUNLARI GÜNDÜZ GİBİ YAPIYOR ARABA FARI BOK YESİN YANINDA BEN O KADAR KESİN KONUŞUYORUM
hakkaten ya bizden başka kimse birşey yazmıyor.
ya zaten ışıklı aydınlık ortamda iyi olmasına gerek yok
uzunları yakınca gündüz gibi yapıyor diyorsun peki kısaları yakınca aydınlatmıyormu.
ayrıca kullandığın ampul'lerin markası ne fiyatı ucuzmu
-
30 Haziran 2008, 18:45
wallah markasını bilmem normalde fiyatı 7.5 ytl tanesi kısalarda iyi ya aydınlatmaz olurmu hiçç
-
30 Haziran 2008, 19:47
benim motor 100km'üstüne çıkmadı acaba diyorum ben bir ara motorun yakıtından şikayet ediyordum çok yakıyor diye motorcu arkadaşta karbüratörü ayarlamıştı az yaksın diye o yüzden çıkmıyor heralde
100km'nin üstüne ama yakıt çok düştü bence buna değer zaten yapıcam sürat en fazla 120
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler