Free Image Hosting at www.ImageShack.us

QuickPost" /> MONDIAL 150 HS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı - Sayfa 41
Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

MONDIAL 150 HS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    karayılan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı murattt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sağol aga link için.....güzel egzozlar varmış

aga egzoz fiyatlarını sordum 250 ytl gibi fiyat söledi.bana pahalı gibi geldi ama el yapımımıymış.gücü çok farkedersin dedi ama nekadar doru bilmiyorum.
    usta uygun fiyata performans eksoz bulursan buraya yazarsan iyi olur bende taktırmayı düşünüyorumda
    ayrıca ben motora performans hava filitreside taktırıcam
    gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    asya 150t1
    murattt performans egzos arıyorsan ist topkapı sanayısınde var mahmutı egzos hatta you tubede bır asya 19a motorada takmışlar zaten o motorda sıteden bı arkadaşın fıyatı 150 ytl el yapımı

banarlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 150 HS RACİNG MOTORS
    Alıntı karpatkurdu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    murattt performans egzos arıyorsan ist topkapı sanayısınde var mahmutı egzos hatta you tubede bır asya 19a motorada takmışlar zaten o motorda sıteden bı arkadaşın fıyatı 150 ytl el yapımı

performans egsozları hikaye zaten motorun gideceği hız o kadarsa daha ne gidecek bu motor değilmi ama sade ses kuru gürültü ama yinede siz bilirsiniz bence bosuna motoru dahıtmayın

murattt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 HS(2006)
    eyw.aga sağolun.bugun bakım işlemimi gerçekleştirdim.15/40 castrol gtx yağ koydum motora.serviste karbüratör ayarını yaptırdım şimdilik gayet güzel çalışıo.herkeze bol motorlu günler
    [B][U]The Bodyguard & The Punisher[/U][/B]

[I][U]Galatasaray Sk. 1905 Uefa & Süper Cup Champion[/U][/I]

Motosikleti
    eyw.aga sağolun.bugun bakım işlemimi gerçekleştirdim.15/40 castrol gtx yağ koydum motora.serviste karbüratör ayarını yaptırdım şimdilik gayet güzel çalışıo.herkeze bol motorlu günler

iyi yapmıssın servise götürüp o dandik yağlardan koydurmayın ne olduğu belli değil yanık yağmıdır nedir yağ seçimini de iyi yapmıssın

motora yazdırdğım yazılar sizede tavsiye ederim

Motosikleti
    Mondial 150 HS(2006)
    yazılar yerine güzel oturmuş.ama yanlardaki 150hs yazılarını söküp öyle yapıştırsaydın daha iyi olurmuş

Motosikleti
    ybr 125
    o 150 hs yazılarını bende sökmeye çalıştım fakat çıkmıyo üstü vernikliymiş sökünce vernikte geliyo

ethemm76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Performans eksoz hakkıında deneyimimi yazıyim arkadaşlar..kendi bölgemde bi oto eksozcuya gittim. Buna güzel bi performans eksoz ayarlayabilirmiyiz diye konuştum ok dedi..bi essoz gözterdi. Krom, scooterler için 90 ytl.. + işçilik alırım 35 ytl dedi.. tamam takalım dedim.. taktık. Çok harika bir ses ve performans artışı oluyor. Maksimum hız ve ivmelenme artıyor. Ama oto eksozculardan bu şekilde bi performans eksoz taktırısanız manifoltu keserek eksozu kaynatmak şeklinde montaj yapıyorlar. Buda bir daha orjinal eksozu istesende takamamana sebep veriyor. ve çok abart sesi ve bariz görüntüsü bulunan eksozlara polisler müdehale ediyor bunu unutma. performans eksoz taktır ama oto eksozcuda vs taktırma. motorsiklet eksozu olduğu belli olan orjinal bi performans eksoz taktır. performans eksoszla 1 ay kadar kullandıktan sonra çok gürültülü olduğunu düşünerek ve bi kaç polisten uyarı alarak orjinal manifolt aldım ve eski orj.. eksozumu taktım.. Oh be dedim.. sesizliğe bak.. ama motorda tabi eski performansına düşüyor.. Moraliniz bozluyor.. maksimum hız ve çekiş azalıyor. www.sahibinden.com sitesine girin.. kategoriler kısdmından (vasıta) yı tıklayın. bu sayfadan (modifiye aksesuarlar) kısmını tıklayın.Çıkan sayfadan (motorsiklet) (eksoz tüpü) seçeneklerini tıklayın ve bizim motorlar için performans eksozları var.. arzu ettiğinizi beğenin.. Hatta bi tane 65 ytl ye var.. Bizim eksozun dış görüntü olarak aynısı, tahminimce içi boş. ondan almayı düşünüyorum, hem ucuz, hemde polislerle ters düşürmez..

OGLUMVE BEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi yeşil fıstık
    Alıntı banarlı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi yapmıssın servise götürüp o dandik yağlardan koydurmayın ne olduğu belli değil yanık yağmıdır nedir yağ seçimini de iyi yapmıssın

motora yazdırdğım yazılar sizede tavsiye ederim
    unutmak için bence yazıları sildirmelisin

bende yağımı değiştireceğimde castrol alacağım ama sen 15/40 yağ koymuşsun ben bizim motorlara 10/40 yağ koyuluyor diye biliyorum aradaki fark ne anlamadım bilen arkadaşlar açıklaya bilirmi

Motosikleti
    Alıntı karayılan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende yağımı değiştireceğimde castrol alacağım ama sen 15/40 yağ koymuşsun ben bizim motorlara 10/40 yağ koyuluyor diye biliyorum aradaki fark ne anlamadım bilen arkadaşlar açıklaya bilirmi

farketmez karayılan ben çok denedim yağları bastan 10 / 40 kullandım sonralar 15 / 40 koyamaya başladım sonra mondial özel yağ çıkardı 15 / 50 onuda kullandım hiç bişi olmuyor takma kafana su an da castrol gtx magnatec 10 / 40 kullanıyorum

Alıntı OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    unutmak için bence yazıları sildirmelisin

YOK YA O YAZILAR ÖYLESİNE YAZDIRDIM FORMALİTE İCABI DİKKAT ÇEKSİN DİYE YANİ BİRİSİ YOK

o Yazılar Sökülmüyor Arkadasın Dediği Gibi çok Sert Yapıştırmıslar Ve Bozalara Zarar Veriyor Bosuna Sökmeye çalışmayın

Motosikleti
    Mondial 150 HS(2006)
    10/40 15/40 yağlar arasında fazla fark yoktur.bizim motorlara uygundur.aralarında sadece viskozite farkı vardır.yani soğukta ne kadar akışkan sıcakta ne kadar akışkan.ama kalkıpta 20/50 falan koymaöttürürsün motoruben yağ olarak castrol 15/40 ı aldım bmw nin motorlarında kullanıyolarmışş bu yağı bende alim dedim mondialin ne aşşa yanı var bmw den

10/40 15/40 yağlar arasında fazla fark yoktur.bizim motorlara uygundur.aralarında sadece viskozite farkı vardır.yani soğukta ne kadar akışkan sıcakta ne kadar akışkan.ama kalkıpta 20/50 falan koymaöttürürsün motoruben yağ olarak castrol 15/40 ı aldım bmw nin motorlarında kullanıyolarmışş bu yağı bende alim dedim mondialin ne aşşa yanı var bmw den
    tabi ya bizim motorların BMW'den ne aşşağı yanı var haklısın
    bende zaten castrol yağ koyacağım servis önerdi 10/40 al dedi o yüzden sordum arada bir fark varmı diye

Motosikleti
    wallah sizin dediğiniz ayrı konuda o bmw benim olmadıktan sonra ne yapayım mondial benim en iyisi olmaya yapmak senin elinde bakmazsan sen motora bmw olsa ne olcak altında değil mi ama ?

Motosikleti
    Mondial 150 HS(2006)
    karayılan 10/40 alcaksan castrol magnatec al yada castrolun scooterler için yaptığı bi yağ var power 1 4t scooter olması lazım onuda önerebilirim.

karayılan 10/40 alcaksan castrol magnatec al yada castrolun scooterler için yaptığı bi yağ var power 1 4t scooter olması lazım onuda önerebilirim.
    evet castrol magnetec alıcam fiyatıda 16 liraymış 1lt

Alıntı banarlı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    wallah sizin dediğiniz ayrı konuda o bmw benim olmadıktan sonra ne yapayım mondial benim en iyisi olmaya yapmak senin elinde bakmazsan sen motora bmw olsa ne olcak altında değil mi ama ?
    evet haklısın.

yaa bu arada kimsenin motorunda bir problem yok heralde bişey yazmıyor kimse topige

Motosikleti
    Alıntı karayılan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet castrol magnetec alıcam fiyatıda 16 liraymış 1lt

evet haklısın.

yaa bu arada kimsenin motorunda bir problem yok heralde bişey yazmıyor kimse topige
    aman şeytan kulağına kurşun allahıma çok şükür yok bişi yeterki olmasın yaww daha ne isteyecez başka

arkadaşlar ben 150 hs alalı 2.5 seneden fazla oldu motorum daha 9000 kmde ve motorumda gayet memnunum kim ne derse desin hiç bir şekilde değişmem motor 1800e alındı ve 1000 ytl den fazla masraf yapıldı
    amfi kolon neon angel zenon her türlü modifikasyon gördü dış bakım olarak içinde iste şu anda hava filtresi denemeleri yapılıor.motor çok hava aldığından dolayı istenilen zevki alamıoruz..egzosun açık olması ve filtrenin gereğinden fazla hava almasından dolayı motor giderken gaz kesio ama normal şekilde çıkıldığı zaman yola 130u geçiorum... motorun resimleri bu? eğer yaptırmak isterseniz bana ulaşabilirsiniz?

arkadaşlar ben 150 hs alalı 2.5 seneden fazla oldu motorum daha 9000 kmde ve motorumda gayet memnunum kim ne derse desin hiç bir şekilde değişmem motor 1800e alındı ve 1000 ytl den fazla masraf yapıldı
    amfi kolon neon angel zenon her türlü modifikasyon gördü dış bakım olarak içinde iste şu anda hava filtresi denemeleri yapılıor.motor çok hava aldığından dolayı istenilen zevki alamıoruz..egzosun açık olması ve filtrenin gereğinden fazla hava almasından dolayı motor giderken gaz kesio ama normal şekilde çıkıldığı zaman yola 130u geçiorum... motorun resimleri bu? eğer yaptırmak isterseniz bana ulaşabilirsiniz [IMG][/IMG]

gti_sefa_66@hotmail.com

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

Motosikleti
    Mondial 150 HS(2006)
    vallahi baya uğraşmışsın güzelde olmuş.farların üstünüde ışıklandırmışsın onalara bayıldımçok güzel olmuş.emeğine deymiş

şu andaki halinden çok memnunum. gereğinden fazla uraştım motorla.şu haliyle gece çok tatli gözüküo...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler