MONDIAL 150 HS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
karayılan adlı üyeden alıntı
hayır anlamadığım plastik parça garantiye girmiyormuş e zaten bizim motorların heryeri plastik geriye birşey kalmıyorki zaten tekerle motor kalıyor geriye
dostum girmiyo tabiykide çinliler öle bi kapak attıkı türkiyeye aslında bi yandan iyi oldu ama yinede alanlara allah kolaylık versin kuzenim americadan daha dün geldi ordada mondial varmış ama 200 dolarla 300 dolar arasıymış bi hesap edin yazık valla hem garanti geçmiyo hemde insanlar biton para veriyor
Reklamlar
-
banarlı; motorun çekicinde hiç bir sorun yok demi şuan ?
-
motorsado adlı üyeden alıntı
banarlı; motorun çekicinde hiç bir sorun yok demi şuan ?
ya ben motorla çok ağır yük tasıdımm haddinden fazla hiç bir çekiş parçları falan hiç biryerini değiştirmedimm ama kayıs falan uzadı ve çeki balataları bitmiştir tahmin ediyorum onları değiştirisem aynı ilk alındığı günki gibi olur
-
bu son msjlarınız beni tamamen soğuttu motordan. artık hayatta almam bu mondiali. karar verdim 3000 ytl daha toplayıp honda dylan alacam. hepinizin Allah yadımcısı olsun. inş kurtulursunuz
-
omer_fx adlı üyeden alıntı
bu son msjlarınız beni tamamen soğuttu motordan. artık hayatta almam bu mondiali. karar verdim 3000 ytl daha toplayıp honda dylan alacam. hepinizin Allah yadımcısı olsun. inş kurtulursunuz
ya arkadasım motora bakarsan hiç bişi olmaz korkma sen ama yineden sen bilirsin sen parana göre motor al bosuna bekleme ve kendini zora sokma
-
kardeşim bu moıtorlardan alacağına git honda beat al gid bws al paraın hakkını sonuna kadar alırsın ne kadar baksanda bi i.nelik yapıyor bu aletler (çok pişman olursun)
tabiki sağlamlarıda var aralarında ama bi honda bi yamaha kadar asla...
eğer yazdıklarımın yanlış ve yalan olduğunu düşünen varsa gitsin alsın bi yıl sonra görüşelim
Ruhunu Değil Lastikleri Yak
-
allah aşkına madem bu kadar memnun değil şikayetçisiniz her ilde ilçede en fazla çin motoru neden satılıyo demekki tutuluyor plastiğine gelince bu motoru alırken bunları göze alarak karar vermeliydiniz uğraşmak istemiyorum motorla bıktım diyen olursa burası yanlış yer
-
gursus adlı üyeden alıntı
allah aşkına madem bu kadar memnun değil şikayetçisiniz her ilde ilçede en fazla çin motoru neden satılıyo demekki tutuluyor plastiğine gelince bu motoru alırken bunları göze alarak karar vermeliydiniz uğraşmak istemiyorum motorla bıktım diyen olursa burası yanlış yer
sen çok yaşa gürsuu o kadar sonuna kadar katılıyorum parası olan gitsin iyi alsın ALLAH ALLAH
-
arkadaşlar şimdide motorun stop lambasının vida yuvası laşka olmuş dün motoru siliyordum bir baktım stop camının bir tarafı çıktı neyse komple söktüm dedim belki vida gevşemiştir tekrar taktım ama vidanın biri boşa dönüyor laşka olmuş
arkadaşlar bu stop lambasının içi ne kadar fiyatı
iyide kardeşim motorun durup dururken alt paneli yan maşbiyeli kask askısı kırılırmı benim motorum henüz daha 180 km'de bu sorunları yaşadım motora gözüm gibi bakıyorum ben çin malının kalitesiz olduğunu biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum.
ayrıca bu motorun eksilerini söyliyeceğimiz yer burası buranın yanlış yer olduğuna sen karar veremessin biz bu motorun eksilerini söylemeliyizki alıcak arkadaşlar bilgi sahibi olsun
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
-
arkadaşlar şimdide motorun stop lambasının vida yuvası laşka olmuş dün motoru siliyordum bir baktım stop camının bir tarafı çıktı neyse komple söktüm dedim belki vida gevşemiştir tekrar taktım ama vidanın biri boşa dönüyor laşka olmuş
arkadaşlar bu stop lambasının içi ne kadar fiyatı
iyide kardeşim motorun durup dururken alt paneli yan maşbiyeli kask askısı kırılırmı benim motorum henüz daha 180 km'de bu sorunları yaşadım motora gözüm gibi bakıyorum ben çin malının kalitesiz olduğunu biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum.
ayrıca bu motorun eksilerini söyliyeceğimiz yer burası buranın yanlış yer olduğuna sen karar veremessin biz bu motorun eksilerini söylemeliyizki alıcak arkadaşlar bilgi sahibi olsun
sevgili karayılan belliki mondial 151rs topiğini hiç bakmamışsın tamamen motorlar aynı renkleri ıvırları zıvırları farklıdır
bir yerde sende haklısın ama 134 sayfa mondial topiğinde bu tarz sorunlar orasının çatlaması burasının durup dururken kırılması tarzındaki sorunların hepsi geçti yani konuşuldu sen motorunu alırken oraya bakmadıysan bu motorun hiçbir eksiğini görememişsindir demek
yanlış yer derken bu motora ben binerim bindiğim süre içinde hiçbir sorun çıkarmamalı amaa sorun çıkarırsada bu motor kalitesiz dandik uzak durun gibi paylaşımlarda bulunanlara yer burası değil lütfen yanlış anlama
lütfen arkadaşlar biraz daha yapıcı olalım motoru almadan önce iyi bir araştıralım.çin malı birazda şans işidir
isteyn gitsin dylan alsın 5,550 ytl ye ne grenajı kırılır ne dururken biyerine birşey olur ama sakın düşmeyin malum yedek parçası biraz pahalı
http://www.motosiklet.net/forum/moto...usunceler.html
-
sevgili karayılan belliki mondial 151rs topiğini hiç bakmamışsın tamamen motorlar aynı renkleri ıvırları zıvırları farklıdır
bir yerde sende haklısın ama 134 sayfa mondial topiğinde bu tarz sorunlar orasının çatlaması burasının durup dururken kırılması tarzındaki sorunların hepsi geçti yani konuşuldu sen motorunu alırken oraya bakmadıysan bu motorun hiçbir eksiğini görememişsindir demek
yanlış yer derken bu motora ben binerim bindiğim süre içinde hiçbir sorun çıkarmamalı amaa sorun çıkarırsada bu motor kalitesiz dandik uzak durun gibi paylaşımlarda bulunanlara yer burası değil lütfen yanlış anlama
lütfen arkadaşlar biraz daha yapıcı olalım motoru almadan önce iyi bir araştıralım.çin malı birazda şans işidir
isteyn gitsin dylan alsın 5,550 ytl ye ne grenajı kırılır ne dururken biyerine birşey olur ama sakın düşmeyin malum yedek parçası biraz pahalı
http://www.motosiklet.net/forum/moto...usunceler.html
iyide kardeşim bu motorları her alan bu siteye üye olup motorlarımı araştırıcak
hayret birşey sence bu mantıklımı
ayrıca ben 150hs topiğini ilk sayfasından son sayfasına kadar okudum benim yaşadığım sorunları kimse yaşamamış yada yaşamışta kimse yazmamış
şimdi bende yazıyorumki bu motoru alıcak arkadaşların bilgisi olsun
-
iyide kardeşim bu motorları her alan bu siteye üye olup motorlarımı araştırıcak
hayret birşey sence bu mantıklımı
ayrıca ben 150hs topiğini ilk sayfasından son sayfasına kadar okudum benim yaşadığım sorunları kimse yaşamamış yada yaşamışta kimse yazmamış
şimdi bende yazıyorumki bu motoru alıcak arkadaşların bilgisi olsun
evet mantıklı bir mal alınırken araştırılarak alınmalı ayrıca kastettiğim hs topiği değil rs topiği inşallah sorununu en kısa sürede çözersin link 151rs topiği linki
düzeltme:::ayrıca aldıktan sonra değil malını almadan önce araştırmalı
-
beni 151rs topiği ilgilendirmez çünkü benim motorum 150hs ben 150hs topiğini baştan sona araştırdım benim yaşadığım sorunları kimse yaşamamış yada bu sorunları yaşayanlar buraya yazmamış.
ben bu motoru almazdan önce baya bi araştırma yaptım tabiki japonlarla kıyaslanmaz ama çin mallarının içinde en iyilerinden biri MONDİAL o yüzden MONDİA'LI seçtim ama bu kadar kalitesiz olduğunu tahmin etmiyordum ama bak söylüyorum diger çin mallarına göre MONDİAL iyi bir motordur kimbilir belkide başka bir çin markası motor alsaydım çok daha fazla sorun yaşayacaktım inşallah sizler bu tür sorunlar yaşamazsınız
-
beni 151rs topiği ilgilendirmez çünkü benim motorum 150hs ben 150hs topiğini baştan sona araştırdım benim yaşadığım sorunları kimse yaşamamış yada bu sorunları yaşayanlar buraya yazmamış.
ben bu motoru almazdan önce baya bi araştırma yaptım tabiki japonlarla kıyaslanmaz ama çin mallarının içinde en iyilerinden biri MONDİAL o yüzden MONDİA'LI seçtim ama bu kadar kalitesiz olduğunu tahmin etmiyordum ama bak söylüyorum diger çin mallarına göre MONDİAL iyi bir motordur kimbilir belkide başka bir çin markası motor alsaydım çok daha fazla sorun yaşayacaktım inşallah sizler bu tür sorunlar yaşamazsınız
İNŞALLAH KARAYILAN DEDİKLERİNDE HAKLISIN
-
banarlı adlı üyeden alıntı
İNŞALLAH KARAYILAN DEDİKLERİNDE HAKLISIN
kardeş neden yalan söyleyeyimki inan bana motoruma gözüm gibi bakıyorum 1 tane çizik bulamassın motorumda ya düşünsene daha motor 190km'de benim canımı sıkan olay bu kadar yeni bir motorda bu sorunları yaşamam insanı soğutuyor bir de şu var motoru devirsem bir yerlerden atlasam zoruma gitmiyecek durup dururken sağı solu kırılırmı ya binesim gelmiyor inan motora
-
dostum takma bukadar kafana bende ilk aldığımda motoru 3 saatte anca çalıştırabilmişlerdi ilk adığımda devir saati hiç kımıldamıyodu sağolsunlar garantiden bir hafta içinde geldi bu şekilde kusurlu mallara bakıyor garanti banarlının dediği gibi hiç garantiyi falan takmayın uğraşmayın yani bi yere bişey olunca garanti demeyin bunlar böyle dostlar ucuz etin yahnisii.. hesabı
karayılan aslında plastik aksam ucuz istersen alabilirsin ama motorlar zaten şehir içi keyfi biniyoruz bir kaç yıl sonra büyütmek isteriz fazla takma kafana ama dediğim gibi rs hs asya rialli hsun çelik hepsi aynı yani karayılan bu tip sorunlara kendin çözüm üretmeyi dene inan bana rs topiğinde motorinn diye bir abimiz vardı sorunlarını kendi bilgi beceri ve tecribesiyle hallediyordu hatta onun yazdıklarından kitapçık bile çıkardım denebilir
evet dostum haklısın binelim gitsin böyle gazlamaya devam
-
evet dostum haklısın binelim gitsin böyle
gazlamaya devam
kısaca karayılan hiç kafna takma bu motorlardan ses olayı eksik olmuyor çok şükür
-
BANARLI doğru söylüyorsun binelim gitsin ya
bir şey sorucam arkadaşlar bizim motorların son süratleri nedir
en fazla kaç km yaptınız ben daha deneyemedim malum rodajı tamamlamadım fazla zorlamak istemiyorum ama bi kere 80 km'ye kadar çıktım
-
110 km yaptım rahat bi işekilde ama bazen yapıo bazne yapmıo :D hava şartlarına bağğlı :D
Ruhunu Değil Lastikleri Yak
-
peki bizim motorların km saatleri 20km fazla gösteriyor diyorlar bu doğrumu
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler