karbüratörde bir sorun olurmu acaba ama motor daha yeni
birde bu sübap ayarıyla sibop ayarı aynı şeymi eger öyleyse geçenlerde sibop ayarı yaptı servis.
açıklaman için sağol ben bir daha gideyim en iyisi servise
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
HERKESİN SORUNLARI BİTTİ HERHALDE KİMSE BİR ŞEY YAZMAMIŞ
valla kimse birşey yazmıyor buraya
EN BÜYÜK SORUNLARDAN BİRİDE ARKA LASTİĞİN PATLAMASI GEÇEN GÜNLER BENİM PATLADI 10 CM LİK ÇİVİ GİRMİŞ LASTİĞİ SÖKMESİ VE TAKMASI DERT BAŞINIZA GELSİN ANLARSINIZZZ HARBİDEN ÇOK SAKAT BİR İŞ
karayılan Senin Motor Kaç Km De ?
MİLLET ÖLDÜNÜZMÜ HERKES ÇÇOK MEŞGUL ANLAŞILAN 5 DAKİKA GİRİP BAKSANIZ ÖLMEZSİNİZ KORMAYINN
madem kimse bişi yazmıyo benim size bi sorum var benim motor yaklaşık 5-6 aydır apartmanın içinde yatıyo motoru kaldırırken baktım içinde biraz yağ vardı ama yakınlarda bi bidaha hem çalıştırıym hemde şöyle bi yağını suyuna bakıym nolmuş dedim motoru ayak marşıyla bastım sonra kontağı açtım bastım dıt dıt ses geldi hiç yemedi bile ondan sonra yağına baktım içinde bi damla yağ kalmamış durduk yerde nedendir bilmiyom o motordan gelen ses heralde akü bitmiş diye tahmin ediyom ama yağ nasıl biter durduk yerde motor daha 4800 de 4000 de bakıma girdi ama şimdi içinde yağ yok
akün bitmiş.sen en yakın servise git götür motoruda yada iyi bi ustaya göster.yağ kaçağı olabilir.benim motorda 4 ay yattı götürüp yaptırdım öle çalıştı.en fazla 20 günde bir 5 dakka çalıştır motorunu.
[B][U]The Bodyguard & The Punisher[/U][/B]
[I][U]Galatasaray Sk. 1905 Uefa & Süper Cup Champion[/U][/I]
kardes motorun yağ tıpasının orda bi bozukluk vardır yağ kalmadığı zaman ayak marsına bastım dedin ya insallah dişliler kırılmamıstır yok sa komple motor yaptırırsın sen kısaca yağsız motoru çalıştırmaya çalışmısın insallah motorun motoruna bişi olmamıstır sen baştan yağ koy ona sonra aküyü şarza bağlat olmazsa akünü değiştir tmmm
MURAT NERELERDESİN BEAW ŞÜKÜR KAVUSTURANA
hiç sorma okul falan derken baya bi yoğunluk var bu aralar banarlı.bugun motora neon aldım.kırmızı.30 cm.ama martın sonuna doğru bağlatıcam havalar ısınsın.alt kısmına değilde racing yazan yere taktırcam iyimidir orası?bide çok güzel bi çakar gördüm onuda ön siyah panelin altına yerleştirmeyi düşünüyorum ön çamurluğumu aydınlatsın.ama burda bi sorun oluşuyor:çakarı hem parkalara hemde kısalara bağlamak istiyorum.ama kısa farları açınca parklar sönüyo tek sorunum bu nasıl yapabilirim??
yaa arkadaşlar bende nisanın başında bu 150 hs den alıcam. ama çok korkuom aldıktan sora bakarsın mondial 150 cc lik bu fiyatlarda daha düzgün bi motor çıkartır die. acaba bilgisi olan varmı aranızda yeni gelecek motorlar hakkında.
yaza dogru fiyatlar her seferinde artar.... bununla beraber yeni modellerde cikar. fakat bunlarin sasesi ve motorlari genelde ayni kalir. bence bu tip scooteri yeni almaktansa ikinci elini almak daha iyi karar olur. nedenmi?
bu motorlar hep ve herzaman motor dünyasina giris motoru olarak kulanilir, alinir bir iki sene sonra daha büyügü ile deyistirilir.
bak sahibinden.com a kim sadece kulanmis kim bakmis motoruna, en iyileri 1300 ytl civari.
all you need is love
peki bi sorum daha var. ben bursada oturuom yaklaşık 1 ay sora burda tüyapta otoshow fuarı olacak. sizce motorumu fuardan mı alayım yoksa bayidenmi ?
wallah o racing yere olur hemde şahane olur yere doğru ışık vurur şahane aydınlatırr ön siyah panelin orasıda iyi fikir bende öle düşünüyordum parklarla farların aynı anda yanmasını istiyorsan bir kablo ile birbirine bağlattır eletrikçiye sen yapabiliyorsan sende yap
KARDEŞ YENİ MODEL ÇIKMAYACAK AMA FİYATLARA KESİN YANSIRR SEN BİR AN ÖNCE AL VE TANIDIK BİLLDİK YERDEN AL SONRA ÇOK BAŞIN AĞRIR. ADAM SADE GEÇİRİR SERVİS PARASI FALAN BOZULDUĞUNDA ONA GÖRE TMM MI AMA YİNEDE SEN BİLİRSİN
nerde Otu Ruyorsan Ordan Al Tabiki Motoru Fuarı Muarı Bosver Fuar Toplanıp Gidicek
arkadaşlar bende motorumun farlarını ve park lambalarını beyaz ışık yapmak istiyorum.bana önere bileceginiz kaliteli bir ışık varmı marka ve fiyat yazarsanız sevinirim.
ayrıca motorun üzerindeki bazı yazıları silmek istiyorum elle çıkarmaya çalıştım olmuyor.
slm birde bizim motorların arka amatisörleri çok sert yada bana öyle geliyor serviste bir usta var oda 150 HS kullanıyor o kendi motoruna 151 RS'nin arka amatisörlerini takmış ve çok memnun olduğunu söyledi. banada önerdi
fiyatıda 45 liraymış.yaza taktırmayı düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
benim farlarımda beyaz ikisini 12 ytl ye almıştım güzel aydınlatıyor.park olarak beyaz hiç görmedim.motorun renginde koysan daha güzel durur.
amortisor konusuna bişey diyemicem.bekle biraz daha eskisin öyle değiştir
arkadaşım benim şu an bi motorum yok. motorlar hakkında fazla bi bilgimde yok ama belki şöyle yardımcı olabilirim sana. motorunu yeni aldığın için mutlaka amortisörleri serttir. hiç bişeyini değiştirme veya yumuşaması için hiçbi madde kullanma. bende bianch aspid bisiklet var ilk aldığımda taş gibiydi amortisörler ama şimdi çok güzel, yumuşacık. belki bana motorla bisikletin ne alakası var diceksin ama ilerde anlarsın.
not: bisikletimin sıfırı şuan 800 kaat
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)