hayır güzellerde ön fren ABs diyolar ya gerçek abs fren sistemi zati bunların fiyatı kadar takmışlar bi disk abs işte..
Kadın;15 inde Ceren,20 sinde Ceylan ,25 inde Avcı nın kendisidir.:bounce:
Merhaba Arkadaşlar,
Sezon Bitiyor Üniversiteler Açılacak Ama Bir Heves Kaptırdık Motora.
Bu Motoru Alacağım, Artık Bilmediğimiz Şeylerde Size Danışcaz... ;)
Neyse, Allah'a Emanet Olun...
[CENTER][B][COLOR="Navy"]Powered By SaNSaR[/COLOR][/B][/CENTER]
beyler size bi sorum olcak benim motorun bu egzosun dıs parcasini tutan percinler varya egzosun üstünde benim onlar gevşemiş ondan dolayi egsoz cok köyü ses cıkariyo buna ne gibi bisey yapabiliriz yardimlarinizi bekliyorum
arkadasım egsozlar çok adi perçinlerin kopması veya gevsemesi normaldir
ama senin bu sorunu çözeyim nalbura git orda kelepçe var vidalı aynı motorun kelepçelerine benziyor vidalı alma civatalı al bi aşağı tak birde yukarı iyice sık onları bak bakalım ses gelcekmi benim sorunumda hep egsozdan oluyor zaten 4 cü egsozu taktıracağım
arkadaslar bişeyler yazın böyle olmuyor ölü gibi 2 -3 haftadan beri kimse bişi yazmamıs sorunları olan yokmu ve ya çeşitli bilgi edinenler varmı ???
motorlaar KAÇ KM OLDU ??
BENİM 8500 OLDU SU AN BİR ARIZA YAPMADI İNSALLAH YAPMAZDA
İNSALLAH BANA USTA YÜZÜ GÖSTERMEZ
bEN 12500 DEYİM suana kadar egzos dısında hic bi sorunum olmadı motorda Artik servisede götürmuyorum motoru kendi motorcu arkadaslarima yaptiriyorum
Arkadaşlar ben de bu motordan almayı düşünüyorum eğer ben bu motoru alırsam ve modifiye yapmak istersem neler yapabilirim. Örneğin ben bu motorum hızını nasıl arttırabilirim lütfen yardımcı olur musuzun???
KARDEŞ MODİFİYE OLUR AMA HIZ OLAYINI UNUT ZATEN BUNUN BELLİ BİR STANDARTI VAR SONUÇTA HIZ MOTORU DEĞİL BU MOTOR HIZ İSTERSEN KAWASAKİ ZZR 1400 VAR GİT ONU AL
YALNIZ MODİFİYE OLARAK NEON IŞIKLAR RENKLİ PARK LAMBALARI VE ÇEŞİTLİ ŞEKİİLLİ YAPIŞTIRMALAR ARTI ALARM VB SEYLER YAPTIRABİLİRSİN TAMAM MI KARSEŞ BU KADAR YETER Mİ ?
arkadaslar lütfen bu motorlardan almayalım.
getirenleri, ülkeye sokanları da daha kaliteli mallar ithal etmeye, daha dogrusu üretmeye zorlayalım (mallarını almayarak). sonucta arz-talep meselesi...
biliyorum maddi imkansızlıklar bizi bunları almaya zorluyor ama, canı bu motorlardan (151RS'den) cok yanan bi insan olarak soyluyorum bunları...
ilk göz ağrımdı laf söyletmem o başka )
[I][COLOR="Blue"]Sevgiyi sev, nefretten nefret et![/COLOR][/I]
aynen katılıyorum aha aldım da noldu şuan kapıda yatıyo yaw ben bıktım tamir etmekten ya anlamasaydım bu motordan nolurdu tamirciye hergün paramı bayılıcaktım ya al bi cbr 125 giderken geriye atla bırak takla atsın bide benim zat 150 le yap aynısını bakim 500 ytl masraf çıkmıyomu kardeşim paranın hakkını veriyolar adam bosuna cin malının fiyatını düşük tutmuyo dandik dundik parcalar takmış ya neye elimi atsam kırılıyo eski model marka bişi alsam bundan iyiydi ama işte aldık seninde dedigin gibi laf dedirtmiyoz kendimiz diyoz zat ımı her ne kadar beni çıldırtsada seviyom kendi dalında scuter aslanı geçilmez...cin imparatoru haha
ARKADAŞIM DEDİĞİN DOĞRU SONUÇTA HER TARAFI PLASTİK ARALARINDA SAĞLAM OLANLARIDA VAR AMA MONDİALİN Bİ 150 ZAT MODELİ ÇOK BOKTAN ÇIKTI ASLINDA MOTOR ÇOK SEKİLLİ ÜZERİNDEKİ AKSESUARLAR SÜPER AMA MOTORUN KASASI ÇOK BÜYÜK MOTORU 70 İ GEÇMİYOR BENDE KULLANDIM BENDE 150 HS VAR GAYET KÖPEK GİBİ 8500 KM OLDU DAHA SORUN AÇMADI AMA EGSOZ SORUNUM OLDU TEK O ÇOK DANDİK EGSOZLAR DEDİĞİN GİBİ USTA OLMANIN FAYDALARI OLMASAN ÇOK SEYLER OLURDU BENDE GENEL SEYLERDEN ANLIYORUM AZ ÇOK MOTOR HARİÇ
BİRİ MONDİAL 150 HS BİRİ DE 151 RS 151 RS HIZ DENEMESİNDE 150 HS İSE MODİFİYE ABART EGSOZ
MONDİAL 150 HS RACİNG MOTORS
MONDİAL 151 RS
Arkadaşlarım Bana Bu Motorlar 120-130 yapıyor diyorlardı da ben inanmıyordum demek doğruymuş.
Helal Olsun Valla
Merhaba Arkadaşlar,
27 Ağustos 2007'de HS'mi Aldım Bugün 5 Eylül 2007 ve Tam 10 Gün Oldu.
800 Km. Yaptım Daha İlk Bakıma Gideceğim. Yağı HiçDeğişmedi.
Düz Yolda 125 Yapıyor. Motoru Çok Güzel Açtım. İlk 300 Km.de 40 Km. Hızı Geçmedim. Önemli Olan Devirli Kullanmak.
Tek Sorunum Çok Yakması.
32 Litre Benzinle 800 Km. Yaptım.
97 YTL İle 800 Km.de Diyebiliriz. Nasıl Düşürebilirim ?
[CENTER][B][COLOR="Navy"]Powered By SaNSaR[/COLOR][/B][/CENTER]
çok yakıyo be senin motor bizde L300 minibüs var 110 ytl ile 600 km gidio düşün bi motorunda ayarsızlık var
servis bekle 1500-2000 km yi geçince düzelir diyo ben pek inanmadım.benimde aynıydı 2000 km oldu hala aynı artık bu bakımda sölicem.ama motorun karbüratörüyle oynatma diyolar.artık bakcaz bisiler.sizinkiler ne kadar yakıo.100 km de kac litre??
[B][U]The Bodyguard & The Punisher[/U][/B]
[I][U]Galatasaray Sk. 1905 Uefa & Süper Cup Champion[/U][/I]
Kadın;15 inde Ceren,20 sinde Ceylan ,25 inde Avcı nın kendisidir.:bounce:
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)