arkadaş böle şey olmaz benim yakın arkadaş 150 hs motoru servise götürmüş bakım için adamlar motoru iyice gevşetmişler oda kavga etti servisle onlar tamam hallederiz demiş bu seferde inadına ön fren balatasını gevşetmişler kaza yapıyoduk az daha
arkadaş böle şey olmaz benim yakın arkadaş 150 hs motoru servise götürmüş bakım için adamlar motoru iyice gevşetmişler oda kavga etti servisle onlar tamam hallederiz demiş bu seferde inadına ön fren balatasını gevşetmişler kaza yapıyoduk az daha
bu ne yahu 13 gündür hickimse bisiy yazmamıs.demekki motorlar baya saglam sorun cıkarmıyo.bende memnunum bu aralar motordan.iyi kacıyo.bide scooter laraa göre egzos nerden bulabiliriz??soyle tok ve hos bi ses veren bi egzos arıyorum.cok aradım ama bulamadım scooterlara gore bi iki tane buldum onlarında tipleri hosuma gitmedi.hemde cok pahalıydı
[B][U]The Bodyguard & The Punisher[/U][/B]
[I][U]Galatasaray Sk. 1905 Uefa & Süper Cup Champion[/U][/I]
ya dediğiniz gibi servisler çok kötü garanti diye birsey yok hikaye kısaca egsoz işi kolay arkadasım egsozun susturucusunu çıkar al sana ses öyle yırtık yırtık bağırmıyor aynı abarth egsoz gibi süper ama egsozcularda var devil marka egszooz pahalıdır ama gör sesi kaeasaki dersin sanki süper oluyor
merhaba arkadaşlar bn siteye yeni üye oldum ve bu güne kadar verdiğiniz bilgilerden dolayı çok teekkür ederim sürekli okuyorum sizi.bende ilk defa olarak motor almaya karar verdim, motor kullandım ama bana ait değildi.verdiğiniz bilgilere dayanarak ve kendi yaptığum araştırmalra göre 150 hs almaya karar verdim ama brz süreye ihtiyacım war maddi yönde bu aradada sorularıma cvp vererek beni bilgilendirmenizi umuyorum teşekkürler...
öncelikle bir sorum olucak
göstergedeki sinyaller,far haricinde bir lamba daha war nun ne olduğunu merak ediyorum cevaplarsanız sevinirim...
valla renk güzel ama ben o tarz motosikletleri sevmiyorum o yüzden bence güzel deil
ben bu motorun sahibi olanlardan ve b tür motorlarla ilgilenenlerden yardım istiorum o zaman herkezin özgür düşünesi saygı duyuyorum...
arkadaş o motor benim yakınımda var ayda en az 3-4 kere servise giriyo alma bence sorunsuz anca 5-6 ay binersin
ama bu formda herkez görüşlerini yazmıs çok beğeniyolar bende çok beğeniyorum o fiyata o motor bence süper sorun çıkartsada ufak tfek şeyerdir. nese saol yinede düşüncen için.
tabi genel değişmesi gereken parçaları değiştirdim hava filtresi vb seyleri
onu bunu bilmem motorumla her yere girdim uzun yola da gittim 3 kişi de bindik
çok ağır yük te tasıdım tasıdığım yükte bir kıslık odun getirdim 2 kişi biniyoruz babamla artı odunların ağırlığı rahat 350 - 400 kilo yük oluyor köpek gibi çekiyor motor 8000 KM OLDU DAHA ÇOK ŞÜKÜR ARIZA YAPMADI İNSALLAH USTA YÜZÜ GÖRMEZ sadece kayıs çok uzadı bu aralar ama değiştirmeyeceğim koptuğu yere kadar gider
AMA SKİPLOT ARKADSIM EĞER vitesli kullanmayı beceremiyorsan 150 hs yi al hiç tereddüt etme yalnız tek bişey daha söyleyeyim ilk çıkanlardan benim motorum ama bu sene çıkanlar nasıldır bilemem seni kararsız bırakmayayım
ama ben şimdiki aklım olsa viitesli alırdım neden dersen scooter ın yeri çok farklı + vitesli ile gezmenin zevki çok süper
AMA BENCE ÇOK İSTİYORSAN AL DERİM PİŞMAN OLMAZSIN
ARKADASLAR BİR ŞİKAYETİ OLAN YADA SORUNU OLAN BANA ULAŞSIN ELİMDEN GELDİĞİ KADAR YARDIMCI OLURUM
msn: dj_draqon@msn.com
ARKADAŞLAR YANLIŞLIK BAŞKASININ ÜYELİĞNDEN YAZDIM
ARKADASLAR BİR ŞİKAYETİ OLAN YADA SORUNU OLAN BANA ULAŞSIN ELİMDEN GELDİĞİ KADAR YARDIMCI OLURUM
msn: dj_draqon@msn.com
Y arkadaşlar bırakın şu motoru yaaa 150 Hs motor falan deil ben 6000 km bindim ilk motorumdu size yemin ediyorum ömrümü çürüttü her yönden gerek servis gerek dayanıklılık ama akıllandım artık yeminliyim çin motoru almam şimdi yamaha sahibiyim hayatımdan çok memnunum iyigünler
*** Hayatta En Güzel Şey Özgürlüğün Tadını Doyasıya Çıkarmaktır ***
Hayat sadece ölüme giden yoldaki bir rüyadır...
teşekkür ediyorum arkadaşım bn ztn kararımı verdim burayada bu motor hakkında bilgi öğrenmek için üye oldum alıp almamk için değil bi sorum oluckatı bilgin warsa bu göstergede 4 adet lamba bir 2 si sinyal biri far öbürü ne çok merak ediyorum yha...
bide şu genel değişmesi ereken parçalar hakkında bilgi verirsen çok sevinirim daha acemiyimde teknik konularda
ARKADSLAR 3 Ü 5 İ BIRAKIN YAMAHA YBR İYİ MOTOR AMA BU SENE ÇIKANLAR İYİ DEĞİL YBR NİN ESKİ KASALARI SÜPER BİR MOTOR YENİ OLANLAR ÇİN MALI Hİ BOSUNA KENDİNİZİ KANDIRMAYIN ÖZELLİKLE YBRSİ OLAN ARKADSIM BUNU İYİ DİNLE SONUÇTA VİTESLİ MOTOR YBR 150 HS SCOOTER NE KADAR CANI VAR MOTORUN ARTI KAYIS YBR İSE ZİNCİR KUVVETİYLE GİDİYOR ARADAKİ TEK FARK BU BASKA SEY BİLMEM
SLİKPLOT ARKADSIM O DEDİĞN 2 Sİ SİNYALLER BİRİDE UZUN KISA GÖSTERGESİ O ÇOK MERAKETTİĞİN İSE TELEFONUN ÇALDIĞINI GÖSTERİYOR TELEFOM ÇALDIĞINDA UYARI VERİYOR ANLADIN
DEĞİŞMESİ GEREKEN PARÇALR hava filtresi - buji - kayıs - arka fren balatası - tek bir sey daha var her 4000 km de bir motora sibop ayarı yaptırılacakmıs ama arkadasım benim 8000 oldu daha hiç birsey yaptırtmadım kısaca motor dengesiz çalışmaya başlamadığı sürece yaptırtmayacağım kim demiş sağlam değildiye MONDİAL 150 HS Yİ HAVA SCOOTER LAR ARASI HER MARKA İLE YARISIRIM
EN ÖNEMLİLERDEN BİRİDE HER 1000 - 1500 KM DE BİR YAĞINI DEĞİŞTİR YAĞ EN ÖENMLİ HUSUS BİRDE KALİTELİ YAĞ AL YAZIN İNCE YAĞ AL KISIN KALIN YAĞ KULLAN BUNLARI YAP GÖR MOTORU ....?
BU KADAR BİLGİ YETERMİ ARKADASIM YETMEZSE İRTİBATA GEÇEBİLİRSİN
[QUOTE=banarlı;767494]ARKADSLAR 3 Ü 5 İ BIRAKIN YAMAHA YBR İYİ MOTOR AMA BU SENE ÇIKANLAR İYİ DEĞİL YBR NİN ESKİ KASALARI SÜPER BİR MOTOR YENİ OLANLAR ÇİN MALI Hİ BOSUNA KENDİNİZİ KANDIRMAYIN ÖZELLİKLE YBRSİ OLAN ARKADSIM BUNU İYİ DİNLE SONUÇTA VİTESLİ MOTOR YBR 150 HS SCOOTER NE KADAR CANI VAR MOTORUN ARTI KAYIS YBR İSE ZİNCİR KUVVETİYLE GİDİYOR ARADAKİ TEK FARK BU BASKA SEY BİLMEM
dostum gerçekten sana üzülüyorum :((.
Peki sana bişey diyecem o zaman yamahanın brezilyada üretilen modelleri brezilyalımı oluyor yoksa japonmu ?
Japonlar akıllı adamlar çinlilerin işçiliği ucuz diye orda yaptırıyorlar motorlarını.
bunun gibi bir sürü topic var bana laf yetiştireceğine bi oralardan bilgi öğrende sonra çin malı diyebiliyormusun bakalım
yani yamaha türkiyede motor üretse türk malımı olacak ilahi
*** Hayatta En Güzel Şey Özgürlüğün Tadını Doyasıya Çıkarmaktır ***
Hayat sadece ölüme giden yoldaki bir rüyadır...
saol baharlı arkadaşım teşekkür ediyorum bi sorunum olursa yine grşrlm hatta warsa msn adresini alim bn şu an bnm msn sorunlu o yüzden vermiyorum adresi yeni alıcam en kısa zamanda sen ver bn ekler sana sölerim yardımlarınıza ihtiyacım olucak çünkü ilk motorum olucak teknik konuda hiçbişey bilmiorum.
sacrosanct arkadasım sen ne kadar saçma konusuyorsun tamam ybr ren var anladık çok mett ediyorsun motorunu
şimdi kendi ağzınla diyorsun japonlar çinlilere veriyor yapsınlar diye ee bune demek oluyor kötü işçilik kötü motor artı birde sen çin malı diyon ya bizim motorlara doğru haklısın ama yamahanın adı büyük olduğu için öle iyi diyorlar ama hiç bosuna cabalama yamaha ybr yi de çinliler topladıkları için parçaların ya civataları eksik takıyorlar yada kötü parça takıyorlar bunu unutma kendi ağzınla diyorsun çinliler topluyor diye kötü mal kötü işçilik bunu unutma neyse çok iyiymiş ya senin motorun
HEM SEN BİZİM 150 HS BÖLÜMÜNDE NE ARIYORSUN GİTSENE YBRSİ OLANLARLA TARTIS ALLAH ALLAH
MSN: dj_draqon@msn.com
bune arkadaşlar yha hiç kimse yok ne soru soruluyo nede cvp verilio katılım yapalım brz lütfen...
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)