terlerme şanzıman yağ tapasından mı yapıyor contadan mı?
içinin rahat etmesi için servise bi göstermede fayda var
terlerme şanzıman yağ tapasından mı yapıyor contadan mı?
içinin rahat etmesi için servise bi göstermede fayda var
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
yağ tapasından kaçırıyor ama bir olasılık daha var motorun kayış sisteminin oldugu yerde jontası ordan kacırma ihtimalide var.
ANKARA MT
yarın ilk iş tamirciye bi görün bence. eğer yağı bitirirse dişliler zarar görebilir eğer kayışın olduğu yere sızıntı yaparsa yolun ortasında kalırsın. aklında kalacağına göstermede fayda vardır
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
bende öyle düşünüyorum. 2 sorun olabilir.ya dişlileri bozar.yada yag kayışa da geldigi zman motorun kayışı boşa döner. yarın ilk iş motorun cark kapagını söküp kontrol etmek olcak. yardıımn icin teşekkürler "TuğrulÖzbek"
ANKARA MT
arkadaşlar bu motoru güçlendirme olmuyomu yaww
150hs ler 1840 ytl olmuş mondial fiyatları ucuzlatmış arkadaşlar.yaz sezonu geldi die fiyatlarda düştü.ayrıca 15/50 özel mondial yağları çıkmış.petrol ofisi üretiyomuş.
[B][U]The Bodyguard & The Punisher[/U][/B]
[I][U]Galatasaray Sk. 1905 Uefa & Süper Cup Champion[/U][/I]
dostum bu yaglar sırf mondiale özelmi cıkmış? ben 15/40 kullanıyorum.motoru 1 haftaya kalmaz satıyorum.eger satmazsam bu yagı deniyecegim
ANKARA MT
yağın markası mondial.herhalde kendine özel mondial yağ ürettirmiş.üreticisi petrol ofisi diye yazıyodu.http://www.mondialmotor.com/ burdan bakanilirsin
[B][U]The Bodyguard & The Punisher[/U][/B]
[I][U]Galatasaray Sk. 1905 Uefa & Süper Cup Champion[/U][/I]
150 HS lerden bir tanede ben aldım ama süspansiyon çok sert sürüşte çok titriyor.Acaba zamanla açılırmı
tüm hs ci arkadaşlara slm...
cok sevidigim motosikletimi bu gün sattım.artık vitesli motosiklete gecme zamanımın geldiginin kanatindeyim.motorhakkında bana yardımda bulunan tüüm arkadaşlara teşşekkürler...
yaptıgım 11250 kmlik deneyimimime göre bu titreşimin olmasının bazı nedenleri var.
1-motoru 110kmhzla giderken (ama gösterge fazla gösteriyor o ayrı konu) dahada hızlanmak icin motoru zorluyorsun dolayısıyla motorda titreşim yapıyordur.
2-motorun rolantı düşüktür gazdan elini cektiginde devirde ani bir degişiklik sonrası tekrar gaza bastıgında motor yıgılıyordur
3-motorun kayış aşınmıştır.
4-son olarak motorun fabrika çıkışı süspansiyon (amartisör)lerde bi sorun vardır.bu arada ön süspansiyonlar zamanla açılacaktır.ve bazı çukurlarda camurluk grenaja degdiiginde ses yapacaktır.(servise gitmenize gerek yok)
motosikletimi satmış olabilirim ama bu topiki zevkle takip edecegim. saygılar emre..
ANKARA MT
hayırlı olsun ne almayı düşünüyorsun?
teşekkürler... kawasaki er-5 almayı düşünüyorum hayırlısıyla..
ANKARA MT
er5 in cc kaç arkadas............
500cc 50.1 bg dostum.... ...
ANKARA MT
bis motorumu var içinde ya
dostum sen 6000 cc al (altıbin cc)
ANKARA MT
ahhh 150 hs ilk motorum mondial ömrümü çürüttü o motor benim ama az kahrımıda çekmedi güzel anlarımız oldu. ama çok sorun yaşattı bana satarken hiç üzülmedim ama şimdi burda foruma bakınca duygusallaştım biraz :((
*** Hayatta En Güzel Şey Özgürlüğün Tadını Doyasıya Çıkarmaktır ***
Hayat sadece ölüme giden yoldaki bir rüyadır...
selam arkadaşlar.ben mardin de yazıyorum.HS 150 mondial kullanıcısıyım.mayısın 21 inde aldım bugüne kadar 1700 km yaptım.gayet memnunum fakat biraz pahallı almışım.herkese kazasız günler diliyorum.
BENİM 150 HS 7500 KM OLDU ÇOK ŞÜKÜR DAHA HİÇ BİR ARIZA YAPMADI HİÇ TE YOLDA BIRAKMADI İNŞALLAH BUNDAN SONRADA BİŞEY OLMAZ SİZİNKİLER KAÇ KM OLDU
MSN:dj_draqon@msn.com
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)