MONDIAL 150 HS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
05 Kasım 2006, 14:36
Reklamlar
-
12 Kasım 2006, 13:02
motora bakmazsan oda sana bakmaz ben onu bilirim kardeşim
-
12 Kasım 2006, 16:35
haftanın en az iki günü servisteyim diyorum kardeşim daha nasıl bakayım gözüm gibi bakıyorum
-
12 Kasım 2006, 20:48
-
18 Kasım 2006, 01:27
-
18 Kasım 2006, 09:34
bugun motoru calistirmayi denedigimde tik die bi ses geldi el marsina bastigimda birkac kez daha denedigimde ayni ses sora ayak marsiyla calistirdim.5-10 dk sora stop edip el marsiyla calistirmayi denedim.olmadi:(((sora aku kapagini actim ne goreyim kutup baslarindan biri(hemde baya bi) oksitlenmis aku arada temassizlik yapip akuyu sarj etmiyor.sora sicak suyu kutup basinin ustune doktum vidayi iyice sıktim ustune bide gres yagi surdum simdi maasallah tek basista aliyor.
bide bu pas pas olayi.ben krom gibi olan paspaslardan taktirmak istiyorum ama nerden bulabilirim parlak cok gusel duruyo kir falanda fazla belli olmuyo.bu paspaslarin alttan tutma yerleri kopuyo iki tanesi koptu daha kaliteli bişiy nerden bulabilirim yada sizin kullandiginiz paspas gibi biseyler varmi?????
[B][U]The Bodyguard & The Punisher[/U][/B]
[I][U]Galatasaray Sk. 1905 Uefa & Süper Cup Champion[/U][/I]
-
28 Kasım 2006, 17:33
arkadaşlar 2006 model henüz iki aylık mavi renk 1250 km deki mondial 150 hs motorumu 1200 ytl fiyatla satıyorum..motor temiz durumda ve hiçbir sorunu yok..bakımları zamanında yaptırıldı..vitesli ve büyük motor alacağımdan satıyorum yoksa gayet memnunum..bilgilerinize sunulur..
0544 561 63 58
-
21 Aralık 2006, 00:52
selam arkadaşlar...
şuan kaç km yol yaptınız?
benim hs 7200 oldu. motor umdugumdan saglam cıktı.motorumu enduro tarzı motormuş gibi kullanıyorum.baazı sorunlar yaşasamda memnunum.
-
24 Aralık 2006, 06:25
bende ilk calıstırırken tekleme yapıyodu bide benzin eksiltmesi vardı.gecenlerde servisi benzin otomatigini degistirdi garantiden.canavar oldu.tek sakatı ıslak zemin.yoksa tahminimden cok iyi cıktı.
-
24 Aralık 2006, 07:01
sarapci benzin eksiltme olayı bir yerden kacırma anlamına mı geliyor? birrde kac kmdesin?
-
24 Aralık 2006, 07:20
bayaa eksiltiyo yani motor durdugu yerde benzin azalıyodu.bide ilk calıstırırken tekleme bogulma yapıyodu.servis benzin otomatigi dedi,sonrada defistirdi.simdi duzeldi.motordan memnunum ancak islak zemin tırstırıyo.cok tehlikeli.tekerleri bi enteresan.islak zeminde kaza icin ideal lastikleri var.
-
25 Aralık 2006, 14:10
Tolga Tekirdağ Banarli
egzoz boya deil arkadaslar ben araştırdımda sordumda egzoz çelikmiş öle dediler
150 HS arkadaslar motor soğukken boğulur gibi oluyor ya bunu önlemememiz için ne gerekiyor bastımı gitsin beklemek istemiyorum en kısa zaman da herkez yorumlarını istiyorum mutlaka NE YAPMAMIZ GEREKİR BİLDİĞİNİZ HERSEYİ SÖYLEYİN
AKSAM MOTORLA 2 3 TUR ATIP yerine koyuyorum aksam geldiğimde saaat 8 gibi alıyorum motor soğuk rolenta 3 - 3.5 oluyor hiç ısınmasını beklemiyorum direk basıyorum bi kerettte şak die basarsam çıyy ediyo istop ediyor ve 100e kadar çıkıyom bizim asaki mahalleye gidiyorum duruyorum tam istop edicem kendi istop ediyor çok bastığımız için mi oluyor rolentayı ayarlamyı öğrendim hep kendim yapıyorum hava kosullarına göremi
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar forumda eskisi gibi can yok yaw 1 aydır hala yeni bişiler katılmamış ben istanbulda katılıyorm önceki sayfalarda resimleri vs var motorumun abarth egzostlu, arkadaşlar size tavsiyem mecidiyeköy erkale motora sakın gitmeyin ben 2 kere gitmek zorunda kaldım lanet ettirdiler yane en son 4000 bakımımı yaptırdım 210 ytl para verdim ayak marşım başka takılmısh bi dünya sorun yaşadım artı duymadığım sesler duymaya başladım motordan kağıthanede oturuyorum ama şimdi içerenköy sevpa ya gidicem tek güsel servis orası başka istanbulda anadolu avrupa farketmez servis tavsiyesi olanlar varsa lütfen bana mail atın sağolun şimdiden mail adresim ilkerozcan@ttnet.net.tr herkese kazazız günler diliyorum...
-
E_M_R_E_sen adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar...
şuan kaç km yol yaptınız?
benim hs 7200 oldu.
motor umdugumdan saglam cıktı.motorumu enduro tarzı motormuş gibi kullanıyorum.baazı sorunlar yaşasamda memnunum.
benimki 14 000 km de canavar gibi maşallah...
-
arkadaslar kış geldi die motorlarınıza binmiyormusunuz(aslında bende 2 haftadır motoru goremiyorum.akü kesin bitmiştir)sizin akülerde böyle kısa zamanlarda bitiyormu?bide ben motora bi iki ufak modifiye yapmak istiyorum ama ne yapabilirim.spor hava filtresi nerden alabilirim gercekten guzel bi ses veriyo spor hava filtreleri.alıp takan yada kullanan varsa bi yardım etsin bende istiyorum alıcam??
-
valla ben her gün biniyorum bazen akşamları da bogaz turu yapıyorum sogouk vız gelir bana.
-
arkadaşlar iyi akşamlar benim hs de yakıt sorunum varda biraz fazla yakıyor tek ihtimal karburatör kalıyo acaba aranızda katburatöre hava ayarı yapan oldumu olduysa karburatörün neresinde ve neye göre yaptınız bieniniz varsa yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler birde soğuk havalarda yakıt tüketimi artarmı onu sorcaktım şimdiden sağolun
-
yakıt sorunun varsa benzi otomatigini degistir.
cihan kardesim asmıssın sen ne guzel resim o oyle.
-
-
hepinize hayirli aksamlar arkadaslar.kisin gelmesiyle motora binmem azaldi.yazi iple cekiyorum.keske yaz gelsede motorlarimiza rahat rahat binebilsek(kendi adima konusuyorum kisinda rahat binenler vardir)1700 km ye yaklastim su ana kadar motorum beni ne yolda birakti nede cok onemli bi sorun cikartti.bu yazda motorda bi iki degisiklik yapmayi dusunuyorum.mesela bujiyi degistirmek gibi bujiyi degistirdigimde bana ne faydasi olur??bi iki arkadas degistirdi motorlarinin bujisini hizlanmada falan daha iyi oldu diolar dogrumudur acaba.bide buji motorun neresinde kaliyo.yeni buji alsak kendimiz degistirebilirmiyiz?iyi buji markalari olarak ngk ve bosch yi onerdiler siz ne dersiniz sizcede iyilermi???hepinize iyi aksamlar...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)
Bu Konudaki Etiketler