zevkler ve renkler tartisilmaz arkadasim.sen bunu sevmezssin ben bu severim
zevkler ve renkler tartisilmaz arkadasim.sen bunu sevmezssin ben bu severim
[B][U]The Bodyguard & The Punisher[/U][/B]
[I][U]Galatasaray Sk. 1905 Uefa & Süper Cup Champion[/U][/I]
sünger ayarı farklı bir mevzu, 3 tane bosluktan bir tanesinde ki o birtanesi sol taraftaki delik, sünger olması gerekli, bazılarında hiç sünger yok, bazılarının 2 deliği sünger ile tıkalı, benimkisinde ise 1 delik tıkalı, özellikle bunun için servise gitmene gerek yok, hızın ve hızlanman iyiyse, motorun çok yakmıyorsa sorun olmaz, bu tür şikayetlerin var ise servise sorabilirsin. bu konuda 151 rs konu başlıgında bir hayli bahsedildi. en ideali ise sol boslugun süngerli olması.
Sen Ne Kadar Bilirsen Bil, Senin Bildiğin Karşındakinin Anladığı Kadardır. Hz. Mevlana
bugun alarmi taktirdim.gercekten cok gusel bişiy.bi yere park edince icim rahat ediyo.bi poset surtunce bile otuyo.ama kafama bişiy takildi:bu kumandadan marsa basip calistirnca buun motora bi zarari oluyomu??
intercom adlı üyeden alıntı
Bende Bilmiyorum Abicim bende başkasına sordum ama hala cvp gelmedi
Ya Aramızda Bursalı Olan Varmı Acaba???
arkadaslar ben motorumu nasil ufak tefek modifiye edebilirim.aynalara isik koymayai dusunuyorum ama onunda baglantilarini nasi gecirsen die dusunuyorum.bi elektrik ustasiyla goruseyim.acayipte sekil durur aslinda aynalarda isik bide ayna camlari filmli ya.bu arada 500 bakimim gelio motor yagini kendimmi alayim yoksa servistemi koydurtayim
Yauw beyler biri bana yardımcı olsun ... Mondial 150hs ile Keeway ARN125 arasında kaldım , daha acemiyim zaten de hangisini alsam daha iyi !? Yetkili servislere gitsem saçma olcuak herkes kendi malını övücek bari size sorym dedim ... !?
arn 125 ile bu formu oku hangisini begenirsen onu al.ama unutmaki 150hs maxi scooter ve gayet seri bi motor.arn ile iki kisi rahat yolculuk edemessin.150hs nin tipide gusel gidisi yol tutusu.ama servisinin iyi olmasi lazim yoksa saglam motoruda bozuyolar.
150 hs maxi scooter mı? bence biraz abartmışsın arkadaşım.tamam iyi ve güzel bir motor ama insanları yanlış yönlendirmeyelim lütfen.hadi zat 150 için maxi desen bir yere kadar ama 150 hs???murattt adlı üyeden alıntı
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
150 HS ve 151 RS maxi scooter değildir, mondialin maxi scooteri 150 ZAT'tır
Sen Ne Kadar Bilirsen Bil, Senin Bildiğin Karşındakinin Anladığı Kadardır. Hz. Mevlana
tamam maxi scooterin bi ufagi
Abi saolun da simdi baska bi forumda okudum millet çin malı diye cok sorun cıkıyo vs gibi şeyler yazmış marj aleti bozulmus aniden stop etmiş vs ... arn125 deki sorun da jikle sorunu ama onu da büyük takozla hallediyolarmıs ya bilmiyorum 2.400 'e 1.800 fiyatlar neyse ben bunu kapsamlı bi arastırıym .. tekrar saolun
arkadaşlar bişi merak ediyorum servisinden memnun olan ve hakketen işini yapan adam gibi ustası olan servis var mı ya 4 tane servise gittim hepsi birbirinden beter motorumdaki sesleri kesemediler ve kafayı yemek üzereyim avrupa yakasında adam gibi servis var mı ? hiç bu konuda konuşulmuyor hep şurası güsel busu güsel falan filan bunlarıda paylaşalım...
ilker84 arkdasim ben servisimden su ana kadar memnunum.bugun 500 bakimini yaptircam ondan sora daha net cevap yazabilirim sana.avcilar yanyolda yucel motor var.bu civarda en yetkili yer orasi.www.yucelmotor.com.tr
murat yücel motor avcılarda dimi e-5 üzerinde ben avcılarda oturuyorum yücel motorda sadeve mondial mi var diğer markalar yok galiba?
ilker84 adlı üyeden alıntı
var arkadasim, gecekten o hayal ettigin, bilgili, ilgili, yedek parcasi olan ve en önemlisi güleryüzlü Servisler var. eger Istanbul asya tarafinda isen Ziverbeydeki UGUR 2. YENI MONDIAL Bayii sine ugramani tavsiye ederim.
all you need is love
avcilar yanyolda.orda scoozy falanda var sadece mondial degil.bugun 500 bakimina gittigimde yeni cinli motorla gelmisti.iceriye motoru sokucak yer yoktu hepsi kolilerle gelmis montaj yapiyolardi sali veya carsamba gel dedi yarin sabahtan gidicem.bu arada sendede 150hsmi var enis???enis89 adlı üyeden alıntı
Bugün çankırı yoluna çıktım düz yolda 105 yaptım tam gaz vermeden ...
Hafif Yokuş aşağı 110 yaptım , daha yapardım 120 falan ama sürat felakettir
130km yol yaptım 7 milyon benzin yaktı hep 80-90 gittim yani sonhız gittim!
Motor 1200 kmde , kayış 70i geçince hafifçe zırıldıyor !
Ama yakıt tüketiminden kayışın iyi durumda olduğu anlaşılıyor !
Motorun debriyajıda bitik , servisin yanlış yaptığı rölanti ayarı yüzünden !
Motoru aldığımda rölanti 3000 devirdeydi 200km öyle kullandım ...
Korna bozulmuş , ön farın üstündeki siyah plastiği sökmeye çalıştım !
Farın siyah plastiğe vidalı olması nedeniyle sökemedim kornayada bakamadım !
Motorun hakkındaki negatif düşüncelerimin çoğu değişti !
Seneye yaza motoruma 1 çift Metzeler veya dunlop lastik alacağım
Arka kampana ve debriyaj balataları değişecek ! Varyatör kayışı değişecek ...
Far üstündeki siyah plastiği gümüşü ile değiştireceğim !
ilker84 kardeş sen bu egzosu ne kadara ve nerde yaptırdın bilgi verirsen cok sevinirim bide memnunmusun
151 rs mi satsammi acaba
Yaa oynamayın motorun egzozuyla ,marten1907 adlı üyeden alıntı
Egzozu komple sökseniz bile son hız 10-15km düşüyo !
Yakıt tüketimi %30-40 artıyor ,
Egzozu sökmenin tek faydası ,
Motorun daha hızlı kalkış yapmasıdır , Nedenini bilmiyorum !
Bu motorun egzozunun sesi ve görünüşü zaten çok güzel !
Kırmızı ışıklarda aragaz vererek , sakin sakin gidecek olan adama
patinaj çektirebilirsiniz , Ben bizzat denedim 2 defa !
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)