rica edeerim
rica edeerim
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
CASTROL SCOOTER 10 / 40 YAĞ - BUJİ NGK
arkadaşlar ben motoru haziranda aldım sıfır. malum vergi ayı baktım netten ilk taksit ödenmemiş görünüyor. m.t. vergisinin ilk taksidini satıcı mı öder yoksa ben mi öderim. adamın yakasına yapışmadan önce danışıyım dedim
tabiki sen ödeyeceksin adam satıcı sıfır motor alıyorsun 2. el olsa satan kişi öder ödemedimi o zaman anlaşırsın 100 lira mesela vergi borcu var motorun parasından düşülür ve iki taraf ta anlaşmıs olur
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
olmayacak yerde olmayacak süratle motor kullanmanın sonucunda 22 yasındaki arkadasımın bacağı kırıldı ve önüne oturttuğu 7 yasındaki yeğeni kazada ağır yaralandı kazanın üzerinden bugün 32 gün geçti ve küçük kız bugün sabah saatlerinde hayata gözlerini yumdu allah yakınlarına sabır versin allah rahmet eylesin
allah rahmet eylesin son pişmanlık fayda etmiyor kendide üzülmüştür ama anasına babasına hep üzüntü şimdi o masumun ne suçu vardı sadece orada motorda olması üzüldüm vallah
mümkün oldukça artçı dışında çoluk çocuk almayın önünüze büyük risk...
bu motor 60 km gidermi acaba durmadan
gider rahat rahat
evet biraz şaka gibi ama bilmeyenler olabilir normaldir
mrb arkadaslar ben antalya kaş ta yasıyorum ve kendıme bır tane 150 hs almak ıstıyorum bu konuda yardımcı olursanız cok sevınırım..
ama bu konuda en buyuk sorunum uzak bır yerden alınan motoru buraya nasıl getırebılırım...??
gecenlerde motoru bakıma verdim.motorum 3000 km de.çok yaktığnı düşünüyordum.gerekli bütün ayarlamalr yapılmış..ustanın sölediğine göre.kendim test etmek istedim.en kesin en doğru sonuca ulaşmak için ilk önce iki tane ayrı ayrı 1 litre pet şişenin içine benzin aldım.sona depodaki benzini bitirinceye kadar kullandım.sona bir litre benzni boşalttım..şehir içi normal kullandım..yeri geldiğinde 60 70 yeri geldiğinde 30 40 hız yaptım.sonuç olaral 1 litreyle 34 km yaptı.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:20 ----------
6,4 litre depo kapasitesi olduğuna göre bir depoyla 217 km yapıyor..
senin o dediğin kesinlikle olmaz hayatta gitmez okadar
banarlı kardeş .niye olmaz dedin anlamadım..niye yalan söyliyeyim ki..kendi deneyimi herkesle paylaşayım dedim.keşke sana ispat edebilecek bir fırsatım olsa..ama laf olsun diye yazmadım..ister inanırsın ister inanmassın..saygılar
gitmez derken şöyle dedim sürekli uzun yolda kullansan tamam gider belki biraz daha fazla gider ama şehir içi gibi yerde bayırda dur kalk vb yerlerde kesinlikle gitmez
bi tane de ben aldım bundan arkadaşlar. mavi boncuğumu pek bi sevdim. ilk gün kayboldum 2 saat yol gittim. bana mısın demedi. piton gibi maşşallah =)
çok yakmıs beaw 50 lira 300 km hiç bişi değil
sorunlu olanlarıda var tabi bende motoru büyütmek istiyorum ama bakalım durumlar ne gösterecek
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)