okan4037 kardesim benim motorun sorunu ne acaba bugun rolantiyi dusurdu ama servisteki adam 1,5-1,7 arasi gibi bişiy ama aradabi aklina esincce motorun devir 2,5-3000 oluo yarin bi servise ugrim o zaman
okan4037 kardesim benim motorun sorunu ne acaba bugun rolantiyi dusurdu ama servisteki adam 1,5-1,7 arasi gibi bişiy ama aradabi aklina esincce motorun devir 2,5-3000 oluo yarin bi servise ugrim o zaman
[B][U]The Bodyguard & The Punisher[/U][/B]
[I][U]Galatasaray Sk. 1905 Uefa & Süper Cup Champion[/U][/I]
valla tam bılmedıgım ıcın o konu hakkında yorum yapmıyacam ama sen ayar yapmayı ogren kolay dıye duymustum bısey var onu cevırıyorsun arada sırada sen kafana gore ayarlarsın
Yeni yine yeniden
bugun ayarlarken gordum 150hs de selenin altindaki bagaji acip orda ufak bi delik var oraya uzun tornavidayi sokup cevirdi ama en iyisi ben servise ugrim yarin
ugra ogren sonra bızede ogret
Yeni yine yeniden
var tabi arkadaşım hs daha güçlü rs den HS(8,15 ps\7500 rpm) RS(7,5 ps\6800 rpm) maximum güçleri bunlar arkadaşım yardımcı olduysam ne mutlu banasarapci adlı üyeden alıntı
Bu motorlar cok kaliteli olmamakla beraber..sakınha sakın uzunyola cıkmayın...........yolda kalırsınız......ama şehiriçi sürüle bilir....................
alonesx@
kullanmasını bilirsen motoruna dikkat edersen hiç bişi olmaz...
motorun rolantisi dusuk olursa motorun sogukken calismasini etkilermi??benim rolanti dusuk sogukkende biras zor calisio nie acaba??bide on taraftan galiba amortisorlerden tak tak die ses gelio su kanallarina biraz hizli girince veya aniden on frene basinca neden olabilir???
arkadaşlar 2000 bakımıma 100 km kaldı avrupa yakası hakketen güvenilir bir servis tavsiye edebilcek olan var mı???
Selam Olsun... Siteye az önce üye oldum, aslında motosiklet almaya karar verene kadar motosiklet forumlarına falan hiç bakmamıştım. Bugün bende bir 150 HS alacağım büyük ihtimalle. İlk motorum olacak Zaten Nazilli'ye yakın bir ilçede yaşıyorum, bende Nazilli'den alacağım. Umarım bugün alabilir ve heyecanımı sizlerle paylaşabilirim. Çok Sevgiler...
Arkadaşlar birde kafama takıldı motoru aynı günde teslim etmiyorlar mı ? Etmiyorlarsa en fazla kaç gün mesela ?
aldigin gun 10-15 dk icinde veriyolar
arkadaslar 150 hs de 151 rs dekı sorunlar varmı yokmu.ikiside aynı tip ama
hala karar veremedim.
Babama hs alalım demiştim gitmiş saolsun 150 zat almış Fakat yarın teslim edeceklermiş. Bayilere dağıtım yapan yerin kendisinden almış Nazilli'de. Birde babamın mesleği dolayısıyla sürekli babama işleri düşen kişilermiş, o yüzden süper bi fiyata aldım. Bayilere verdikleri fiyattan verdiler. 2 milyar Yarını sabırsızlıkla bekliyorum.
151 rs deki sorunlar 150 hs de yok.bende 151rs alicaktim arka disk sorun cikartiyo aynalari falan kiriliyo dedi burdaki bayi hemde getirmiyomus burdaki bayi sorun cikartiyo die.ben 181 km deyim su ana kadar bi sorunla karsilasmadim.ama bugun arka taraftan bi ses gelmeye basladi neden acaba anlayamadim bilgisi olan varsa yardimci olabilirmisiniz?????????????rasmus06 adlı üyeden alıntı
nasıl bır ses bıde nerden geldıgını bılıyomusun tam olarak
Yeni yine yeniden
arka sol taraftan gelio amortisorun ordan ince ve kafa utuleyici uyuz bi ses oturunca oluyo normalde yapmiyo
hımmm onla ılgılı bılgım yok... yarın motoru ayaklıgın uzerne al bı bak nerden gelebılır dıye ben hep ole yapardım sımdı motorumda 1 tane dahı ses yok tum seslerı kestım
Yeni yine yeniden
ayakligin ustunde olunca anlasilmio ustune oturup gaz verince ince bi ses gelio acaba servise gotursem garantiden bakarlarmi
kesınlıkle bakmak zorundalar korkma arkamızda ugur var
Yeni yine yeniden
peki garanti belgesini falan goturmem gerekiyomu.bide on taraftan frene ani basinca veya bi su kanalindan gecersen tak die bi ses gelio nedendir??bilgisi olanlar bi el atin su sorunlari cozeyim.
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)