herkez girip bişiler yazsalar böle olmayacakkk
herkez girip bişiler yazsalar böle olmayacakkk
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
CASTROL SCOOTER 10 / 40 YAĞ - BUJİ NGK
Scooter Fan- altarnatör tarafı içeriden , ses geliyor, oldukça rahatsız edici, Servise uğradım Varyatör grubu söküldü problem yok. Alternatör grubu söküldü problem yok. Garantiden bir kaç parça değişecek motor açılacak. Ayrıntıları anlatırım.
Adalet iki tarafı keskin kılıçtır. Eğer dokunmasını bilmezsen her iki tarafıda keser.
debriyaj kapağı veya motorun içinden gelmesin ses sakınn
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
bir zamanlar benimde vardı mavi bir hs ama şu an belediyenin otoparkında hurda bir şekilde yatıyor
m benim mondial 150 hs var. İlk servise verdik ve geldi. yağını değiştirmişlermidir? bide ben 150 hs ye yağ almak istiyorum
http://www.modacar.com.tr/ sitesinde varmıdır 150 hs ye uyan yağ bi yardımcı olabilirmisiniz
arkadaşlar 100 km de kaç litre yakıyo hesaplıyan var mı acahba ?
tekrardan can çekişiyor burası yine
150 hsmin (avatardaki) arka tarafı var ön tafarı komple yok yani koltuğun uç noktasına kadar sağlam gerisi tuz buz motoru falan hala sağlam toplamaya kalksam tahmini ne çıkar sizce
yer yer değişir ama ortalama 150 olur herhalde belki daha fazla
jant lastik çamurluk ön fren sistemi teller falan gidon komple kaportayı zaten biliyosunuz yarıdan itibaren yok gösterge paneli farlar sinyaller aynalar vs. vs yaptırmaya değermi sizce yapılırsa 500 ün altında çıkabilirmi
ohooo ben sade plastik kaporta kısmı sandım 500 ü rahat geçer hiç bosuna niyetleme
Benim 150 zc 100 km ye 2,70 litre tüketti ama 40 km hızı geçmedim
arkadaşlar acaba 150 hs neyakar bir bilgi werırmısınız acaba
hekesin kullamsına bağlı ve motorun durumuna bağlı
arka frenin kampana olması sıkıntı yaratıyor sürekli ayar çekmek lazım
wallah normal şartlarda iyi bakımlı motor 10 kurus yakar km ama şıkıştırırsan 13 - 15 değişir ortalama tabi dahada fazla olabilir motor kullanmayı biliyorum sananlar hep tam gaz çalıştıdığı zaman hemen gidenler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)