selam arkadaşlar bir çoğunuz tanımaz beni ama banarlı karayılan gibi eski üyeler bilir beni nasılsınız arkadaşlar topic ben girmeyeli çok ilerlemiş
arkadaşlar mondial 150 hs kullanıcısıyım 2006 yılında trafiğe çıkma ve hala çalışır durumda şimdi diyeceksinizki arkadaş 4 yıllık motor zaten çalışır ama benin tanıyanlarınız iyi bilirler ortalama bu motorla 150 km yi deviriyorum hergün ve sabah 9.00 çalışır akşam 19.00 da durur...çünkü işim gereği bu motoru bu şartlarda kullanıyorum ve yaptığım gezilerde cabası...
banarlı arkadaşımız iyi bilir
şuan üzerindeki gösterge paneli ikinci paneldir ve ilk panel 55238 km de bozuldu.bu yeni takılan panel ise bu gün itibariyle 23511 km de evet anlış duymadınız toplamda mondial 150 hs ile yaptığım km 78749 allaha çoooook şükür bir defa yolda bırakmadı..
benzin bitmelerini saymaksak
çıkardığı arızaları söyle sayayım size
1:arkalastik 2 defa parçalandı ( dağ bayır dolaşırken )
2:ön gösterge paneli bozuldu
3:arka vites otomatiği bir defa değişti
4:3 kere kayış değişti
bukadar başkada sorun çıkarmadı tabi bunları sorundan sayarsak bence 80000 binlerdeki milletin çin malı diye kötülediği bu motora göre arıza bile sayılmaz haksızmıyım evet yorum bekliyorum yeniden sizlerle yazışmaktan mutluluk duydum.
bu arada 2 motorumu aldım ama yinede mondial 150 hs mi kullanıyorum onun yeri başka benim için satgılar herkese
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:57 ----------
arkadaşım çok güzel açıkamış bakımını düzenli yapıp yağınıda zamanında değiştirirsen bu motorun üstüne tanımam scooter olarak tabii...