arka freninde ön frenin de ikisininde balatalarının iyi olması şart balatalarda iş yoksa frenlerde hiçtutmaz
arka freninde ön frenin de ikisininde balatalarının iyi olması şart balatalarda iş yoksa frenlerde hiçtutmaz
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
CASTROL SCOOTER 10 / 40 YAĞ - BUJİ NGK
hayır diskte balatalar bitik olsa bile tutar (çok iyi olmasada) fakat diski yersiniz bitmiş balatada metal ksımlar kalır sadece durdurur motoru ama olan diske olur. balatalarınız bitmişse değiştirin ön ler 8 binden aşşağı bitmez bu arada...
ne 8000 bini beaw 8000 olurmu hiç 20000 geçmesi lazım
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
benimki 5500 de bitmiş durumda
yok artık daha neler sen tutuyo diye değiştirmiyosun sanırım biran önce değiştirsen iyi olur 20 bindir değiştirmediysen dayanması imkansız malum scooter motor frenide yapılmıyor tüm yük frene biniyor ...
disstation o kadarda erken bitmemeli ya ayarı kaçmıştır kaliperin fren merkezini bir ayarlat derim ...
ben değiştirdim ön disk balatalarını ama 20000 i geçmişti hem çıkan balataları çıkardıktan sonra bi baktın daha yarısı yenmiş keşke yeni balata almasaydım ama olsun lazım olduğu zaman onları takarız
Yaa Banarlı kardeş,bu yazdıkların bana masal gibi geliyor.Ama gerçekten öyle.Sen 20000 üzerine çıkmışsın daha anahtar değmedi diyorsun,benim motor daha 4800 de bakılmadık yeri kalmadı.Motora çok iyi baktığımı tahmin ediyorum çünkü bakımlarını zamanından önce yaptırırım.Öyle çok hızlı kullanmam,temizliğine önem veririm,ani hızlanmalardan sert frenlerden kaçınırım ama maalesef her tamire girişinde 100 den aşağı yemiyor.
Şimdilik şeytan kulağına kurşun iyi gibi ama o güven kayboldu acaba ne zaman yolda kalırım diye sürekli korku var içimde.
Maalesef Banarlı usta işte böyle.........
Aslı yörük,Soyu Oğuz soyu,yediği tarhana çorbası içtiği yayla suyu,eğriye doğru demez asildir huyu,yalancının altına kazılsın kuyu........
kardeş sen baştan dediklerinime ister inan ister inanma bir malın ilk çıkanları her zaman sağlamdır bunu unutma iyi yapmak zorundalar 150 hs nin de sonra dan çıkanlarını bozdular iyi yapmamaya başladılar ALLAHA ŞÜKÜR ŞANSLIYMIŞIM 2 sene boyunca hor kullamısımdır o kesin bakımlarını yaparak tabi ve bu 2 seneden sonra hep yavaş gittim en fazla 60 ama benzin ama motoru korumak amaçlı dile kolay 27250 km oldu değişmesi gereken seyler yokmu var olmazmı mesela kayıs mesela debriyaj balatası mesela arka fren balataları gibi başka yapılacak birseyi yok BİLMEM ANLATABİLDİMMİ SEVGİLİ KARDEŞİMM HADİ HAYIRLI GÜNLERR
2006 mı seninki ?
işte buna dokunma !!!
benim mondi de 2006 model 8 binde motor kısmına anhtar değmedi + benden başka biriside anahtar değdiremedi ama şuanki rsler benimkinden en az 2 kat daha kaliteli iddia ediyorum koltuklarının kaplaması bile kaliteli.... hoş 2009 model olduklarıda aşikar ....
anladığım kadarıyla 2006 lar daha kaliteli benim motorda hiçbir sorun yok şükür...taş gibiydi..Ankara'da şimdi..yakın yerde ne servis ne tamirci var ne yapcam bilmiom ..benimkide 2006 nisan çıkışlı..Garibim benim
işte buna dokunma !!!
evet aynen ölee bence
tabi ki birazda şans işi bunlar.Allah kaza vermesin yeter diyoruz artık.Motor arızasına alıştık.......
Aslı yörük,Soyu Oğuz soyu,yediği tarhana çorbası içtiği yayla suyu,eğriye doğru demez asildir huyu,yalancının altına kazılsın kuyu........
Benimkide 2007 motor kısmında hiç problem yaşamadım şu ana kadar.ayrıca yokuş aşağı 120yi yol boş ise hemen hemen her gün görüyorum.beklediğimden daha süratli bir scooter çıktı.özellikle çevre yollarında hiç sıkıntı yaşatmıyor bana...
Sizin sürat durumları nedir??
sniper777 hızı tabiki tavsiye etmiyorum(en azından kendim hız yapmıyorum).Bu arada arkadaşlar siyah stop görüyorum bazı motorlarda çorap gibi birşey geçiriyorlar bunları nerden temin edebiliriz?
incik boncuk satan yerlerde siyah bayan çorabı alcam de...alamıosan utanıosan kardeşine ablana yada annene söle pazardan falan alsın..en iyisi bu yapması da senin ustalığına kalmış kardeşiim
benim motor en fazla 105 gördü yaaa :( ben pek hız tutkunu olmadığımdan sorun olmuo bana..
işte buna dokunma !!!
Ya haklısın hız iyi bişey değil ama ben mecburen avrupadan anadoluya geçerken yol akıcı ise mecburen basmak zorunda kalıyorum.yavaş gitmek tehlikeli olabiliyor bazen.ama gereksiz yere sürat gerçekten hatayı affetmez.mesela mahalle aralarında yoğun sokaklarda bisiklet gibi giderim çoğu kez.Yanlış anlaşılma olmasın.Kimseye kötü örnek olmak istemem doğrusu...
Saygılarımla,kazasız belasız mutlu sürüşler dilerim herkeze.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)