Cicek gibi olucak..
Yag filtresinide degistir
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:14 ----------
bu arada motorumu satmaya karar verdim.
hayalim olan honda cb 650f almaya niyetliyim
artık kredi,akrabalardan toplayacağım paralarla almayı düşünüyorum.
Irau,cb650f gayet güzel motor,inşallah en kısa zamanda alırsın.
Yağ konusunda, yamalube varil ve yamalube 4r kullandım,motor 13.500 km de ve sıfır aldım. En ufak bir sorun yaşamadım fakat başkaa bir yağın daha iyi bir performans vermeyecegi anlamına gelmez. Motul veya Castrol power-racing deneyin. Fakat 4r yamalube gerçekten iyi bir yağ.
Bu gece biraz gaz basmamın sonucu 175km/h saati gördüm biraz daha hızlanabilirdim ama ileride araçlar yavaşlıyordu hiç riske girmeden gaz kestim.
Motorumu bir daha sevdim bu gece
IRau hayirli olsun simdiden guzel tercih.
Bizim motorlarda seri kalkista lastik cok sariyor.Bu lastikten mi yoksa gucten mi ? Bazen soyle seri kalkiyim dedigimde yan yan gidiyor motor
Saolun arkadaslar bi alici var motora bakmak istiyor. Mecidiyekoy e goturucem begenirse satisi vericem bakalim kismet
BİRaz uzgunum motor satildi :(
İnsan kotu oluyomus ya
Arkadaşlar yeni model R25 mavi için düşünceleriniz neler 18.100 olmuş sizce bu fiyata değer mi yoksa başka bi motor tercih edilebilinir mi?
Ben alırkende fiyatı yüksekti. Değer olduğunu düşündüğüm için aldım. "Değer" kavramı kişiden kişiye değişiklik gösteriyor. Alternatiflerine bakmak gerek r25 in ve onların fiziksel ,görünüm ,donanım, performans servis, yedek parça , 2.el satış vb. gibi farklı alanlarda puanlayıp toplamda kıyaslama yapmak gerek.
Özetle kendi cevabım ki beni bağlar, geri çağırma olayları dışında beni üzen tarafı olmadı ( bu.hatalarından dolayı en ufak teknik sorunum olmadı, hararet bile yapmadı bitek gün ),geçmişe dönsem yine R25 alırdım.
Bu Perşembe motoruma kavuşuyorum inşallah 2016 Model 1044 km de Bodruma gidiyorum almaya
Normalde mt25 im vardı zamanında r25 satışta kalmadığı için aldım hoşuma da gitti bayada kullandım ama yine r25 almayı düşünüyorum. Aldığımda korumak için Asma kilitim var sağlam öne taktığım boru içinde zincirim var ama koyacağım yere yinede güvenmiyorum. Bana alarmlı disk kilit, branda ve ikinci bir zincir önerir misiniz? Sevgili r25 kullanıcıları 😊 Bu arada cbr 16 olmuşsa 2 lira fazla vermeye değer
Kilitte abus ları öneririm ama bütçe meselesi, nerdeysr kasko fiyatı ödersiniz. Disk detecto 8077 , zincir granit extrem.ikisi 1900-2000 tutar,en son kasko fiyatım şaka değil ama 1 kere alican kaliteli sağlam alican benim mantelite bu. Alarmda herkes spy5000 diyor, Çin malı ama epeydir piyasada kullanıcı geri dönüşleri çok olumlu,özellikleri itibariyle güzel ürün. Spy'dan yaklaşık 3 kat daha pahalı Scorpio var,alternatif olarak yazayım.
geçen yıl eylül ayında R25 ile 6 günde Bursa'dan Akyaka-Fethiye-Marmaris-Datça-Kaş şeklinde 2000 km yol yaptım, arkada kocaman çanta ve çadırla beraber, kamp yapa yapa kaş'a kadar indikten sonra dönüşte kaş'tan tek kalemde 710 km bursa'ya geldim. Denizli buldan civarında 1800 metre rakımlara çıktım birsürü ona yakın tepeler inip çıktım en ufak bir sorun yaşamadım, omuzların acıması haricinde başka da birşey olmadı, hız ortalamam 120km/h yakıt ortalamam 4lt/100km civarındaydı, uzun yol yapılmaz, alınmaz, gidilmez derken sonraki yolculuğun planını yapar oldum. Bu bilgi de buralarda bulunsun belki birine lazım olur.
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)