Arkadaşlar bende yeni bir R25 ile araniza katıldım. Artçı koktuğu iler geri oynuyor normalmidir ?
Arkadaşlar R25 için spor hava filtresi takan var mı? Normal ve Spor hava filitresi arasindaki fark nedir.
Sorunlu motorların şase aralığı belli oldu. Bayinizi arayıp şasenizin son 4 hanesiyle sorgulatabilirsiniz.
evet kontrol ettim benim bıldırcınında kontak ve depo kiti değişmesi gerekiyomuş çarşamba günü gidip ruhsatla kayıt yaptırcam.
Hoaydaaa.Benim motorda 2016 ilk ceyrek cikisli.Yarin bende ariyim bari,kesin degismesi gerekir
şu linki atsanızda bizde kontrol etsek eğer varsa.bu hafta kredi vs işlemlerini bitiriyorum en geç haftaya salı çıkmış olucak motor.3 4 tane beyaz vardı şu kendi seçtiğim motorun şase numarasının son 4 hanesi elimde ayırttık.duruyor olursa teslim almadan 4 beyaz r25ide kontrol ederim.ona göre seçeriz belki işlem bile gerekmez
Selam r25 ciler
Nakit alımlar da indirim yapıyorlar mı acaba. Bilgisi olan var mı
evetttt benim aslan parçasıda call back geri çağırma listesinin içinde,benim kontak ve depo braketi değişicek.Hayırlı olsun kaydı açtırdım,1 hafta içinde organize edip servise çağıracaklar.Bakımlarımı yaptırdığım servis üzerinden gidiyorum değişim geri çağırma sürecinde,merak eden arkadaşlar için yazıyım.
ahh yamaha ahh , r25 imi çok seviyorum, keşke yaşanmasa bu call back ler,neyse kaza bela olmadan halledelim bu işleri.
Merhaba r25 kullanıcıları
Benim r25'i de kontrol ettirdim, parça değişmesine gerek yokmuş.
Satarken bu güzel durumdan dolayı fiyatın üstüne ekstra ne kadar koymalıyım?
Tekeriniz düz bassın.
ulan sanki bizim parçalar değişince hasar kayıtlı yada pert olarak geçecek :D
millet bundan bile müşterine ne kadar geçiririm derdinde
Rabbim akıl versin.
beyler egzoz almak isteyenler ama maddi sorunlardan dolayı alamayanlar orjinalligini bozmak istemeyenler bunu izleyin 20-50 tl arası bir maliyetle buna sahip olabilirsiniz şimdi çıkacak süper uzmanlar yok şöyle yok böyle diye itibar etmeyiniz yakın zamanda mt 07 deki örneği de ekleyecegim kismet olirsa bu proje tamamen biz motor severlerin faydası na olsun diye yapılmıştır ticari kaygim ve kazancim yok biliyorsunuz her tamirci her parçacı bizleri öpmek istiyorlar.... saglicakla kalın https://m.youtube.com/watch?v=K8W9Hux47l4
Bende sorgulattigimda suan benim motorum icinde garanti kapsamindan parca degisecegi gozukuyor
İslem icin Maltepe Tuna Motoru aradim.Sagolsun ilgilendiler ve detayli anlattilar.Haftaici cagiracaklar islemler yapilacak.Depo altinda braketle kontagin altinda bir parca degisecekmis.
beyler, forumda benim yazdıklarımı okuyanlar az çok bilir r25 imi ne kadar çok sevdiğimi,hatta bir üstte en son yazımda değişim sürecimle ilgili bişiler yazdım.
fakat bu durumla ilgili uzun açıklama yazısının yayınlandığı text forumda başlık olarak açıldı, "anlatılan sorunların" hayati kazalara sebep olabileceği gerçeğini kendileri de yazmış.
konu altına hislerimi ve düşüncelerimi paylaştım.
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)