Yamaha YZF-R25 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
08 Şubat 2017, 20:57
İbrahim adlı üyeden alıntı
Biryerde bir sıkıntı var baktırın bence, zicir boşluğu lastik havası vs kontrol edilmeli. Ben 88kg iken gayet düz bir otoyolda 184 gördüm ve gazı kestim, daha önce hiç bu kadar hızlı gitmediğim için hem kendimi hem motoru zorlamak istemedim. Şayet gaz vermeye devam etseydimde anca 3-5km daha hızlanırdı diye tahmin ediyorum düzlükte 190'ı aşması çok zor gibi geldi bana.
Havalar düzelsin birkerelik denicem merak ediyorum, bu sefer kamerayla şuan 92-93kgyim :D
Aşağı eğimli bir yerde basmadım gereksiz geliyor bana o değerler, düzlükte neyse odur.
Zinciri kontrol ettiğimde zincirin bi tarafı gergin diğeri bol,servisin dediğine göre zincir değişmesi gerekiyormuş,bakla sıkışması olunca düzelmiyormuş yağlama yapsak bile,gevşek tarafı üst demire kadar vuruyor sallayınca,birde motor yağ seviyesinin üst bölgede olması etkili olur mu,bu problemler şu an etkileyecel şekilde mi ?
Reklamlar
-
08 Şubat 2017, 21:27
Hurd@cı adlı üyeden alıntı
Zinciri kontrol ettiğimde zincirin bi tarafı gergin diğeri bol,servisin dediğine göre zincir değişmesi gerekiyormuş,bakla sıkışması olunca düzelmiyormuş yağlama yapsak bile,gevşek tarafı üst demire kadar vuruyor sallayınca,birde motor yağ seviyesinin üst bölgede olması etkili olur mu,bu problemler şu an etkileyecel şekilde mi ?
yağ seviyesi en üst çizgiyi geçmediği sürece bir sıkıntı olmaz.
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
08 Şubat 2017, 21:43
https://www.yamaha-motor.eu/tr/servi...ker/index.aspx
Bu linkten kontrol yapan var mı.Özellikle de değişim yapılmış arkadaşlar bakabilir mi?
Benim motor temmuz çıkışlı, sorun olmadığı söylendi ama yine hep aklımın bir tarafında.
-
08 Şubat 2017, 21:49
zekeriyaimam adlı üyeden alıntı
ne bu ben yazdım böyle çıktı
şasi numarası ile başlayan aracınız Fabrika Modofikasyon Kampanya'sından etkilenmemiştir.
Yamaha'ya ulaştığınız için teşekkür ederiz.
Yamaha, aracınız ile uzun yıllar iyi bir servis almanızı temmenni eder.
-
08 Şubat 2017, 23:22
IRau adlı üyeden alıntı
ne bu ben yazdım böyle çıktı
şasi numarası ile başlayan aracınız Fabrika Modofikasyon Kampanya'sından etkilenmemiştir.
Yamaha'ya ulaştığınız için teşekkür ederiz.
Yamaha, aracınız ile uzun yıllar iyi bir servis almanızı temmenni eder.
Geri çağırma kontrolü diye anladım ben.Farklı bişey mi acaba ?
-
08 Şubat 2017, 23:31
evet doğru oymuş ben r25 de geçen sene değiştirmiştim yağ pompasını temiz çıkıyor şasi numarası
-
09 Şubat 2017, 14:19
Geçen yaz Yamaha servisine sordurup değiştirtmiştim yağ pompası ve debriyajda bir parçayı, buradan sorgulatınca 'şasi numarası ile başlayan aracınız Fabrika Modofikasyon Kampanya'sından etkilenmemiştir' yazısı çıktı. Bence yetkili servisi arayıp onlardan sorgulatmak daha iyi sonuç verecektir.
-
09 Şubat 2017, 15:21
https://www.youtube.com/watch?v=jpKMmP43CWE evet buda bizim egzoz iyi seyirler beyler HD izleyin
-
09 Şubat 2017, 21:49
arka amortisör sertliğini değiştiren varmı. ? avadanlık takımındaki aparatıyla asıldım fakat ceviremedim.
-
10 Şubat 2017, 00:12
WR 250 Modeli için modifikasyon sorgulama sayfası orası.
-
10 Şubat 2017, 01:34
zuluman adlı üyeden alıntı
arka amortisör sertliğini değiştiren varmı. ? avadanlık takımındaki aparatıyla asıldım fakat ceviremedim.
Uzatmak için bir boru kullanın.Levye kuvveti artar.
-
10 Şubat 2017, 23:33
Arkadaşlar merhaba. Son iki gündür r 25 imle ufacık bi çukura 8 10 km hızla girsem tak şeklinde ses geliyo? Yavaş geçince yok ses. Motorun ön amortisörlerini esnettim frene asılıp durduğu yerde sürten temas eden hiç bir şey yok? Ayrıca bu ses serviste radyatör muhafaza yı taktırdıktan sonra gelmeye başladı tam emin değilim ama.. Acaba aynı sorunla karşılaşan oldu mu? Çok sert ve hızlı bir çukura da girmedim. Sizce sorun nedir?
-
12 Şubat 2017, 13:40
Arkadaşlar yok mu motorunu satan 2015-2016 Model Mavi Renk ?
-
13 Şubat 2017, 14:51
Arkadaşlar sol tarafın orjinal stickerlarını nereden temin edebilirim? Birde gömme sinyal tavsiyesi verecek olan var mı?
-
13 Şubat 2017, 15:13
mezarqabul adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba. Son iki gündür r 25 imle ufacık bi çukura 8 10 km hızla girsem tak şeklinde ses geliyo? Yavaş geçince yok ses. Motorun ön amortisörlerini esnettim frene asılıp durduğu yerde sürten temas eden hiç bir şey yok? Ayrıca bu ses serviste radyatör muhafaza yı taktırdıktan sonra gelmeye başladı tam emin değilim ama.. Acaba aynı sorunla karşılaşan oldu mu? Çok sert ve hızlı bir çukura da girmedim. Sizce sorun nedir?
ön çamurluğu kontrol edin çizilme varmı varsa çamurluk sürtüyor olabilir veya direksiyonda boşluk olabilir.
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
-
13 Şubat 2017, 15:24
orhanyıldızz adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar sol tarafın orjinal stickerlarını nereden temin edebilirim? Birde gömme sinyal tavsiyesi verecek olan var mı?
orjinal parçalar yetkili serviste var sticker da dahil eğer istanbulda ikamet ediyosan kardeşler motorun deposu baya geniş çok parça bulunuyor tavsiye ederim
-
13 Şubat 2017, 21:31
IRau adlı üyeden alıntı
orjinal parçalar yetkili serviste var sticker da dahil eğer istanbulda ikamet ediyosan kardeşler motorun deposu baya geniş çok parça bulunuyor tavsiye ederim
Oradn fiyat aldım 210 lira diyorlar. Altı üstü bi sticker, grenaj fiyatı biçmişler resmen
-
15 Şubat 2017, 13:09
Arkadaslar İstanbul da bayiiler nakitte ne kadar indirim yapiyor bilen var mi ? 2. El motor bulamiyorum,bayii 0 fiyati 16.700 yaziyor.0 a yoneliyor gibiyim.Aydinlatan olursa sevinirim
-
15 Şubat 2017, 16:18
Zippo's adlı üyeden alıntı
Arkadaslar İstanbul da bayiiler nakitte ne kadar indirim yapiyor bilen var mi ? 2. El motor bulamiyorum,bayii 0 fiyati 16.700 yaziyor.0 a yoneliyor gibiyim.Aydinlatan olursa sevinirim
Bilgim yok fakat ne kadar acele ederseniz o kadar iyi olur.İlla ki zamlı satmak isteyeceklerdir.
-
15 Şubat 2017, 16:35
Zippo's adlı üyeden alıntı
Bu yıl için yorum yapamıyorum fakat gecen sene nisan ayında nakit aldığım r25 imde 250 tl indirim yapmıştı Yıldız Yamaha.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)