Herkese merhaba tekeriniz düz bassın r25 alma arefesindeyim sıfır olarak alacağımız 2016 model motorda yağ pompa sorunu hala devam ediyormu servise gitmek gerekiyormu
Herkese merhaba tekeriniz düz bassın r25 alma arefesindeyim sıfır olarak alacağımız 2016 model motorda yağ pompa sorunu hala devam ediyormu servise gitmek gerekiyormu
bir arkadş demişti geçen sayfalarda son 4 rakamı xxxx-xxxx arası olanların gitmesi gerekiyordu değilmi bu arada teşekkürler
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
Biraz internette araştırma yaptım bugün, honda cbr 250rr modeline karşılık yamaha r25r'ı çıkarıyormuş 2017'de.
Komik olan bi taraf var henüz iki motordan ses seda yok. 2017 şubat ayında bi sürpriz yapıp r25r'ı çıkarır mı acaba yamaha? ne diyorsunuz bekletmeli miyim r25 sevda mı, yoksa dizginlemeli miyim
Milano motor fuarinda 2017 yılı için sergilenmeyen model kalmicak. 08 - 13 kasım. Onu takip edin. Eger varsa böyle bir durum orda belli olur.
Perşembe günü mat gri ile aranıza katıldım Arada sırada motorda, nereden geldiğini anlamadım, kısa süreli sesler geliyor. Şu an rodajda olduğu için olduğunu düşünüyorum. Sizce normal mi yoksa bir sorun mu var?
Yamaha R25 hakkında okuduğum en samimi görüşler burada valla
Yamaha R25 ile 14 Bin Kilometre
çok özendim,ilk motorum oldu, keşke cbr alsaydım, bana ne sorunlar çıkardı anlatsam roman olacak... satıp mt almak istiyorum
İKİ TEKER RUHUNU 4 TEKER BEDENİNİ TAŞIR...
YZF R25!
anlatayım hacım bak dinle, 2200km deyken aldım. Yamaha servisi kontrol etti, bi sorun yok dediler aldım. Satan arkadaştan eminim yani bi problemi olsa söylerdi, motoru sattıktan sonra 2-3 gün kullanmama dahi yardım etti.
aldıktan 1 hafta sonra 3, vitesten 4 vitese geçişte problem başladı, servise gittik garantiden şanzuman dişlisi değişti, 1.5 ay motor yattı.
Ulan motoru aldık 2.gün yağ pompası patlattı. ve okadar uzun sürdü ki. 1 ay önce motoru alabildim. Motosiklet şuan 3650 gibi bi kmde . Yazın binemedim. Motordan soğudum. Bak uğraştığım presedürler, Şanzuman için yamaha ile kaç kez görüşmemi yazmıyorum
motoru alalı 5 ay oldu. 2 ay anca faal çalışır vaziyette bende durdu gibi birşey.
İKİ TEKER RUHUNU 4 TEKER BEDENİNİ TAŞIR...
YZF R25!
Aslında bu biraz şans işi. Temiz motor bulmak.
Ben 20bin km kullandım ve hiç bir sıkıntı yaşamadan sattım.
Halende özlerim r25i. Tek eksiği abs idi bence.
Ama yolda görüyorum adam 250cc ile teker yapıyor otobanda 180-190 yardırıyor falan.
Tamam basarsın bende bastım ama her 2500km de bir yağını her 5binde filtresini değiştirdim.
Asla tekere kalkmamışımdır. Becerememde zaten. Yaptığım aksiyon drift yapmak ara ara.
R25 kalite olarak kötü bi alet değil de fiyata oranlayınca sıkıntı orda. Motor bloğu eyvallah ama parça kalitesi gerçekten kötü.
Olaydı şöyle 10bin tl herkes alabileydi.
Allah kaza bela vermesin.
Rodajı kaç km yapayım? Kitapçıkta 1600km gözüküyor ama bazı arkadaşlar "çok fazla 700km yap yeter diyorlar."
Taktığım dizlikler dizlerimizin denk geldiği siyah grenajda çizikler oluşturmuş. Çok sinirliyim. Buna bir çözüm var mı? Bir de o grenajların fiyatları ne kadar?
Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım ve ilk motorum r25
Şuan 700kmdeyim ilk bakımda motul yağı götürüp onu mu koydurmalıyım yoksa servisdeki yamulube yağı mı tercih etmeliyim? Kendim alırsam hangi motul yağı almalıyım?
Birde arka sehba almayı düşünüyorum arka tekere aparat falan takmak gerekiyor mu bunun için?
mouse pad veya onun gibi yumuşak kauçuk tarzı birşeyi kesip dizliğin temas eden kısmına yapıştır bu sayede grenajı korursun. Mevcut çiziklerine ne yapabileceğin konusunda fikrim yok malesef.
Ben aracımda Motul, motosikletimde Yamablue kullanıyorum. Servis yamahanın kendi yağını tavsiye etti bende olur dedim ama Motul kendini kanıtlamış iyi bir markadır rahatlıkla kullanabilirsin.
Sehpa için iki tane (sağa ve sola) aparat alman lazım arka maşayı incelersen takma yerlerini görebilirsin. Ben vida takıp kaldıran da gördüm ama en iyisi uygun aparatı almak ;) internette biraz bakınırsan rahatlıkla bulabilirsin.
Beyler selamlar, forumdaki takip eden arkadaşlar bilir , motorumu satıyordum. Durumda degisiklik oldu , fuari ve yeni donemi gormek istiyorum ,satıştan vazgectim.Sebebi ise eicma fuari ve barkın in yayınlarını izledim ve izlmeye devam ediyorum, öğrendiğim kadarıyla r25 euro 3 uyumluymus, 2017 yılında ise euro 4 uyumlu olmayan motorların turkiyeye girişi olmayacakmış sadece stokta 2017 yilindan önce tr ye girmiş motorların satışı olacakmış. Ne 250rr honda geliyor ne r25 geliyor. Firmalar motorlarını 2017 için uyumlu hale getirmemiş. İlginçtir r6 2017 model euro 4 e uygun olarak üretilmiş fakat ne 250rr nede r25 de bu yapılmamış. Kim bilir belki r3 gelir , fikrim yok. Ozelden mesaj atan arkadaslar , motorumu yeni yıldaki gelismeleri görene kadar yani fuar ve sonrasi diyeyim, satıştan kaldirdim.
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)