Yamaha YZF-R25 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
19 Eylül 2016, 21:28
Merhaba arkadaşlar
r25 ne akdar yağ alıyor acaba?
klavuzda yağ filtresi değişmicekse 1.8 yazıyor
yağ filtresi değişince 2.1 yazıyor
ama bazı yerlerde 2.4 L demiş bazıları gerçek nedir acaba
bu arada motul 7100 10-40 kullanıcam
Reklamlar
-
21 Eylül 2016, 00:20
Selamun aleyküm arkadaşlar. Malesef az evvel kaza yaptım :( Sağ şeritte ilerlerken önümdeki araç sinyal vermeden şerit değiştirip frene asılıverdi. Malesef frene bassamda duramadım arkadan yapıştım :/ Allah'tan ekipmanlarım eksiksiz üstümdeydi. Motorumda da takoz vardı tek tesellim bu. Ön çamurluğum kırıldı sadece. Benden tavsiye herkes takoz taktırsın çok işe yaradı :D :D Ayrıca dedikleri gibi trafikte ilerlerken tüm araçlardan kaçının sanki size düşmanmış gibi düşünün. Herkese iyi geceler kazasız belasız keyifli sürüşler.
-
21 Eylül 2016, 09:48
Selamlar, 5000 bakımını yaptırdım geçen gün. Bakım yaparken ustanın başındaydım. Kitapçığında ki gibi filtre değişecekse 2.1, değişmeyecekse 1.8lt yağ alıyor.
-
21 Eylül 2016, 13:37
CamelBiker adlı üyeden alıntı
Selamlar, 5000 bakımını yaptırdım geçen gün. Bakım yaparken ustanın başındaydım. Kitapçığında ki gibi filtre değişecekse 2.1, değişmeyecekse 1.8lt yağ alıyor.
teşekkür ederim yeterli bilgi oldu saolun
-
21 Eylül 2016, 18:48
Arkadaşlar herkese merhabalar ve kazasız surusler dilerim. Bende R25 ile aranizdayim lakin artik lastik değiştirmem gerekli diye düşünüyorum çok fazla olmasa da kış aylarında da rahat edebileceğim ve sezonda da beni mutlu edecek hangi marka model lastiği tavsiye edersiniz? Şimdiden teşekkür ederim...
-
21 Eylül 2016, 19:05
style_beyaz adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar herkese merhabalar ve kazasız surusler dilerim. Bende R25 ile aranizdayim lakin artik lastik değiştirmem gerekli diye düşünüyorum çok fazla olmasa da kış aylarında da rahat edebileceğim ve sezonda da beni mutlu edecek hangi marka model lastiği tavsiye edersiniz? Şimdiden teşekkür ederim...
Michelin pilot street, ıslak zeminde diğerlerine göre daha iyidir, kalın hamurludur uzun süre götürür seni
-
21 Eylül 2016, 19:49
Amonra47 adlı üyeden alıntı
Michelin pilot street, ıslak zeminde diğerlerine göre daha iyidir, kalın hamurludur uzun süre götürür seni
Evet üstad bende pilot street ve rosso2 arasindayim biraz pilot a kaçıyor aklım.. Tavsiye edeceğiniz satıcı var mi peki?
-
21 Eylül 2016, 21:27
style_beyaz adlı üyeden alıntı
Evet üstad bende pilot street ve rosso2 arasindayim biraz pilot a kaçıyor aklım.. Tavsiye edeceğiniz satıcı var mi peki?
zenn motor kadıkoy prelli için michelin de satıyor olabilir
birde buzz motor var beşiktaş civarında sadece michelin
-
23 Eylül 2016, 09:57
Bu çinliler kopyalamaktan başka birşey bilmiyor sanırım r25-r3 modelinin kopyasını rz35 modeli adında 350cc olarak birebir kopyalamışlar sadece egzosda farklılık var...
https://www.youtube.com/watch?v=0JZnJBqnKBU
-
29 Eylül 2016, 22:08
Arkadaslar merhaba, benim motor 6.000 km oldu ama daha zorlamadım. bunun top speed e etkisi olur mu bir kaç deneme yaptım 163 de kaldı. motorun acılması olayı avr mı sizce yoksa ben mi ayarlayamıyorum. antalya düz yollarında deniyorum.
-
30 Eylül 2016, 00:49
-
06 Ekim 2016, 14:24
-
09 Ekim 2016, 02:17
blackjack117 adlı üyeden alıntı
Bugün siparişi yaptık bakalım hadi hayırlısı...
hayırlı olsun geldimi
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:09 ----------
Ahmetcan45 adlı üyeden alıntı
Hocam bu zinciri çektiğin 3ncü resimde ayaklığın hemen önünde ucu kesik bir hortum var. Bu nedir? Ben garajdan çıkarırken altını taktığımı sanıp nereden çıktığını aramıştım bulamamıştım ama görüyorum ki senin motorunda da serbest halde duruyormuş
-
09 Ekim 2016, 09:14
06serkan06 adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun geldimi
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:09 ----------
Hocam bu zinciri çektiğin 3ncü resimde ayaklığın hemen önünde ucu kesik bir hortum var. Bu nedir? Ben garajdan çıkarırken altını taktığımı sanıp nereden çıktığını aramıştım bulamamıştım ama görüyorum ki senin motorunda da serbest halde duruyormuş
ASlinda 2 tane hortum var belki birini gormedimiz teki tahliye hortumu sigeri hava almasi icin olan hortum
-
10 Ekim 2016, 01:09
IRau adlı üyeden alıntı
ASlinda 2 tane hortum var belki birini gormedimiz teki tahliye hortumu sigeri hava almasi icin olan hortum
Evet diğerini henüz görmedim. Cevabınız için teşekkür ederim
-
10 Ekim 2016, 14:38
Merhaba arkadaşlar geçen hafta yağ pompası arızasından dolayı motor yatak sardı. 7000 km aldığım motoru ilk sahibi servise sokmadığı için garantisi de yoktu(burdan kendisine kucak dolusu sevgi gönderiyorum(!). Tüm masraflar bana ait olacakken Yamaha Türkiye ile görüşüp motorumu iyi niyet garantisi kapsamına alıp, tüm parçaları ücretsiz olarak değiştirmeyi, sadece işciliği karşılamamı teklif ettiler. Kabul ettim ve yeniden garantiye sokup motorumu yeniliyorlar. 6000tl gibi korkunç bir masraftan kurtardılar. Mağduriyetimi gözardı etmeyip böyle kolaylık yaptıklarından dolayı Yamaha Türkiye ve Yamaha Baydar (Ankara) Servisine teşekkürlerimi sunuyorum.
-
11 Ekim 2016, 00:09
ufuk01 adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar geçen hafta yağ pompası arızasından dolayı motor yatak sardı. 7000 km aldığım motoru ilk sahibi servise sokmadığı için garantisi de yoktu(burdan kendisine kucak dolusu sevgi gönderiyorum(!). Tüm masraflar bana ait olacakken Yamaha Türkiye ile görüşüp motorumu iyi niyet garantisi kapsamına alıp, tüm parçaları ücretsiz olarak değiştirmeyi, sadece işciliği karşılamamı teklif ettiler. Kabul ettim ve yeniden garantiye sokup motorumu yeniliyorlar. 6000tl gibi korkunç bir masraftan kurtardılar. Mağduriyetimi gözardı etmeyip böyle kolaylık yaptıklarından dolayı Yamaha Türkiye ve Yamaha Baydar (Ankara) Servisine teşekkürlerimi sunuyorum.
Geçmiş olsun
-
14 Ekim 2016, 11:48
ufuk01 adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun hocam.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:44 ----------
OzanErsoy adlı üyeden alıntı
Arkadaslar merhaba, benim motor 6.000 km oldu ama daha zorlamadım. bunun top speed e etkisi olur mu bir kaç deneme yaptım 163 de kaldı. motorun acılması olayı avr mı sizce yoksa ben mi ayarlayamıyorum. antalya düz yollarında deniyorum.
Yok hocam yeteri kadar zorlamamışsın,180 i rahat görüyor motor, bildiğin yolda dene ,mümkünse otobanda,eğimide hesaba kat 250cc motor sonuçta yokuş yukarı ne kadar hızlanır
-
14 Ekim 2016, 11:49
Geçmiş olsun. 2.el çok r25 satış ilanı görüyorum piyasada. Bende satıyorum motorumu. R25 alicak olan arkadaşlar mutlaka yağ pompasi ve debriyaj tası değişimi yapıldığından emin olsun. Yetkili servis bana bu işlem sonunda evrak ve döküm vermişti. Kötü niyetli insan çok piyasada.
-
14 Ekim 2016, 11:59
Salurbey adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun. 2.el çok r25 satış ilanı görüyorum piyasada. Bende satıyorum motorumu. R25 alicak olan arkadaşlar mutlaka yağ pompasi ve debriyaj tası değişimi yapıldığından emin olsun. Yetkili servis bana bu işlem sonunda evrak ve döküm vermişti. Kötü niyetli insan çok piyasada.
Bana belge döküman birşey vermediler,sordum üstelik ,kaydı bizde var dediler.
İkinci elde bu kronik sorunlu parçalarını garantiden değiştirmiş kişilerden motor alın arkadaşlar,diliniz yanmasın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:55 ----------
alipasa85 adlı üyeden alıntı
Egzozunu değiştiren arkadaşlar memnun mu acaba? Yeni R25'im için hangi egzozu önerirsiniz, 2Brothers, akropovic, scorpion, Mivv, Ixil, Tiger gibi markalar veya sizin önerebileceğiniz var mı? Kimler sesten memnun acaba?
Mt-25 e akropovic slip on takan arkadaşım var ,tatminkar bir sesi var , yüksek devir çevirdiği için keyif veriyor ve yarattığı farkındalık yüksek. Bende R25ime takmayı düşünüyorum slip on,ikinci el satan varsa konuşabiliriz.
Paran varsa full sistem akropovic takmanı öneririm.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)