Merhabalar Arkadaşlar,
Uzun süredir R25 ile güzel güzel vakitler geçirdiğim için başka şeyler (7 yıldır çaldığım bağlamam bile) pek ilgilendirmiyordu Motosikleti bildiğiniz üzere 0 KM almıştım. Aldığım zamanki aksesuarlar;
Prohel Colombia Mont - Kırmızı Beyaz (Sonuna kadar memnunum)
MT Revenge GP Replica Mavi Kask - İlk zamanlar sıkıydı, şuan kafaya cuk oturuyor ve hiç şikayetim yok.
Probiker eldiven - Bilek kısımları çekmeden dolayı (benim suçum) yırtıldı ama performansından memnunum.
Yamalube yağlama ve temizleme spreyi = Pek memnun kalmadım. Yağlama spreyi iyi olsa da bir türlü yapışamaması, giderken jant kenarlarına sıçratması ve ayaklık dibinden yoğun kirli şekilde yağ akıtması pek hoşuma gitmedi
Şuan Motul'ün ürünlerini kullanıyorum 1 kuruşunu bile hak ediyor, çok memnunum.
1000 bakımını Yamaha Kardeşler'e yaptırdım, ilgisinden tutunda motosikleti teslim aşamasına kadar yaptıkları her şeyden memnunum.
5000 bakımını da cumartesi günü yaptırdım, aynı şekilde
Bu arada 2000 KM civarındayken R25 ile bir İstanbul - Sinop / Sinop - İstanbul yolculuğum oldu. O anılar ise;
Evden çıkış. Giderken yanıma yağlama ve temizleme spreyi ile olur da lastik patlarsa diye lastik köpüğü almıştım. Haricen bir takım taklavat götürmedim
Kocaeli'deki Burger King köprüsü herkes bilir
Bu ara geçişlerde eklediğim fotoğraflar vardı lakin çok keyifli gittiğim için fotoğrafları atmadım PC'ye.
Yandex burada bana çok yardımcı olmuştu, hakkını yememek lazım
Araç'ta dinlemek ve benzin almak için durduğumda kaskım ikinci defa bu haldeydi. İntihar komandoları kaskımı hedef almıştı
Sinop / Samsun ve Kastamonu gibi yerlere gidenlerin uğradığı yegane petrol istasyonu
Ayancığa giden Çangal Dağı yolunu herkes bilir. R25 ve IRC'ler ile mükemmel virajlar aldığım doğrudur ve hiç salmadı, kaymadı, bırakmadı hakkını yememek lazım.
ve Ayancıktayım Köyüme gelmenin keyfi ve meşhur öküz arabası
Ayancığa gelipte karşıya Rusya'yı almamak olmaz şimdi Memleketimin denizi "CAM" gibidir. Toz, kir, pislik, yosun vb. asla bulunmaz. Yüzen balıkları görebilir, onlara dokunabilir ve yüzerken gözlerinizi açtığınızda görebilirsiniz
İlk okula ve orta okula giderken her yıl gidip 2 ay kaldığım annemin köyüne de gitmemek olmaz şimdi Manzarası efsanedir, fotoğrafta mesafe kısa gibi görünebilir
ve ve ve çocukluğumun geçtiği köy evi
Sinop'a gidipte merkeze uğramamak asla olmaz. 2 gün sonra yola çıktım tabi
Sinop yolundan bir kare
Bu da ikinci kare
Sinoplu olanlar ve Sinop'u bilenler bilir. Meşhur Aşıklar Parkı
Bir çaya bir sigaraya bir de sana yanarım (Resimli Anlatım)
Geleceğimi önceden bilip Kastamonu'da yaşayan Harun abim vardı. Geri dönüş yolunda beni karşıladı ve samimi sohbeti, keyifli motosiklet üzerine sohbetler geçirdik ve İstanbul'a geri dönüş başladı
Aslında bir çok fotoğraf daha var da yer ayıramadım
Ne kadar yaktı?
İstanbul - Sinop (Gidiş) 130 TL (Full depo iken yola çıktım, tekrar fullediğimde çıkan rakam) aslında bu rakam düşebilirdi lâkin İstanbul'dan Bolu Gerede'ye sallana sallana gittiğim, gerede'de saat 7'ye geldiği için çok geç kalacağımı anlayıp gazı fazla çektiğim için bu kadar yaktı :D
Sinop - İstanbul (Geri Dönüş) 105 TL (Full depo iken yola çıktım, tekrar fullediğimde çıkan rakam) erken saatte yola çıktığım ve ortalama 100 KM gittiğim için bu kadar az yaktı. 3.3 lt'ye kadar düşmüştü ibre
Velhasıl kelam aşkımız büyük, vesselam
bende Kastamonu taşköprüdenim bayramda oradaydım ve sonrasında çangaldan ayancı çamurca sahilinden denize girdim aynı sahil zaten en güzel sahili orası her sene giderim belki seneye birlikte gideriz
1 2 haftaya kadar aranıza katılacağım. Ekipman olarak ne önerirsiniz? sizce gri rengini bulablir miyim?
yahu beyler 2.eli öldü mü R25'lerin? bi sürü ekstralı ciziksiz motor satıyorum bi satamadım yahu fahiş de değil fiyat noldu bu piyasaya böyle
Hernekadar severek binsem de artık gücü beni tatmin etmediği için 2016 model r25 imi satıyorum sırf cc yükseltmek için.
Şu güne kadar cbr 250, mondial 150hs, mondial vulture, kuba sl200 vs gibi bir çok motorum olmuş olsada satarken en çok zorlandığım motorum bu oluyor.
Gerçekten şu motoru 36 beygir değilde bi 50 beygir felan yapsalarmış ömür billah satmazdım herhalde.
Neyse düşünenler buyrun ilanı burada.
Hayırlısı ne ise o olsun.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2016-model-temiz-sifir-ayarinda-yzf-r25-son-1-hafta-327029065/detay/
Selamum aleykum dostlar
Sizce bu honda 250rr ciktiktan sonra r25 in durumu ne olur fiyati yukselir mi azalirmi ve ya yamaha bi degisiklige gidip makyaj veya kasa degistirme olaylarina girer mi onumuzdeki fuara kadar alacagim motoru secmek istiyorum normalde yamaha taraftariyim ama bu honda harbiden piyasanin kafasini fena halde karistirdi sizce ne yapmali ne etmeli nasil karar vermeli dusuncelerinizi bekliyorum saygilar.
O zaman fuarda abs li modeli gormek mümkün diyosun
benim arka koltuk sağa sola oynuyor.bir arkadaş onun düzeltildiğini söylüyordu ama bulamadım bilen var mı?
2016 mavi rengi var biraz görüntüsüyle oynamak istiyorum bundan kastım ufak tefek abartısız sticker'lar tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar
Merhaba, birkaç ilanda Beyaz R25 gördüm. Acaba yan grenaja beyaz sticker yapıştırarak mı bu görüntüyü elde ediyorlar? Normal kırmızı-beyaz R25'ten daha güzel gözüktü gözüme.
arkadaşlar r25 motosıkletı 10 bin km de km saattinin oradaki civardan bir tireşim hırrr sesi geliyor onu nasıl yok edebılırız km saatı vıdalarımı gevşedi acaba
merhaba arkadaşlar bende bugün race blue r25 aldım 2.el 7400 km de bridgestone battlax çift hamurlu lastik var üzerinde koruma takozu var motosiklet gayet temiz 14 400 tl ye aldım. geçen sezon ninja 250 sl vardı sattım 600 lük racing motosiklet almaktı hedefim olmadı kredi falan neyse bu sezonuda motosikletsiz geçirmemek için r25 aldık hayırlısı yalnız çift silindir gidio alet hakikaten bugün 500 km kadar bir gezi yaptım çok keyifli ivmelenmesi falan lastikler de müthiş gerçekten öğlen sıcağında asfaltın erimesine rağmen salmadı hiç yolu daha detaylı gezilerden motosikletten fotoğraflar paylaşacağım bugünlük sadece r25 almak isteyen arkadaşlar için yazıyorum kesinlikle 250 cc klasmanında performans ve aerodinamik ve viraj olarak müthiş motosiklet.bu arada yakıt konusundada motosikleti çok ve çok agrasif kullanmama rağmen 4.8 lt yaktı 100 km de.yakıtı bence gayet normal bu performansa göre.
Kaporamızı verdik, sıraya girdik. Yerimizi alalım buradada
Motorumuz gelene kadar okumaya, öğrenmeye devam
Arkadaşlar bir sorum olacak; göstergede uzun zamandır yaptığım km bilgisi duruyordu birkaç gün önce anlık yakıt tüketim ekranına aldım ancak motor freninde bile 2,5lt altına inmiyor sanki en düşük değeri 2,5lt gibi. Eskiden 0,0lt gördüğümü iyi hatırlıyorum sorun ne olablir ?
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)