Yamaha YZF-R25 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
22 Haziran 2016, 20:19
Ahmetcan45 adlı üyeden alıntı
Hocam iridyum Bujiden sonra performans ve yakıt nasıl değişime uğradı?
Birde artık bir çok sitede r25 performans hava filtresi diye bir şey çıktı çok sık görür oldum. BMC diye bir markaya ait. Bunu Alıp da taktıran varmı bilgilendirsin bizide
Kuzey Kıbrıs'da Bir Motovlog Kanalı. Tek teker - Servis - Top Speed - Viraj - Yarışlar ve çok daha fazlası...
www.youtube.com/channel/UC_LM3TAaRp-ExXrzgUOrNGA
Reklamlar
-
23 Haziran 2016, 00:09
-
23 Haziran 2016, 00:17
Ahmetcan45 adlı üyeden alıntı
senin motorun jant stickerlarını beğeniyorum
nazar değebilir her an
biz alsak takamayızda kolaymı takılıyor bunlar pahalıda bişey
-
23 Haziran 2016, 03:26
http://i.hizliresim.com/pPb0az.jpg
-
23 Haziran 2016, 10:46
EsHero adlı üyeden alıntı
Hocam iridyum Bujiden sonra performans ve yakıt nasıl değişime uğradı?
Birde artık bir çok sitede r25 performans hava filtresi diye bir şey çıktı çok sık görür oldum. BMC diye bir markaya ait. Bunu Alıp da taktıran varmı bilgilendirsin bizide
daha takılmadı bilmiyom nolcak bekliyoz bakam :D BMC performans hava filtresi taa geçen sene temmuz ayından beri var bnm motorda takmamdaki nedenim performans dayil hiç degişim yapmıyorum temizleyip yağlayıp geri takıyorum . ama simdi egzozla beraber olunca güzel ses verecek die umuyorum genelde egzoz takanlara performans hava filtresi de alın diyorlar .
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:41 ----------
IRau adlı üyeden alıntı
senin motorun jant stickerlarını beğeniyorum
nazar değebilir her an
biz alsak takamayızda kolaymı takılıyor bunlar pahalıda bişey
Maşallah de maşallah de
zor zor eli yatkın biri olcak ben sahsen hayatta yapamazdım bi abi yaptı saolsn .
-
23 Haziran 2016, 11:27
Niye kimse bişi demiyor bu geri çağrılma konusuyla ilgili?
-
24 Haziran 2016, 03:55
Arkadaşlar son 2 bin km den beri beni rahatsız eden bir durum var motorda. Bilmiyorum belki sıfır halinden beri böyleydi belki de, dikkat edemedim ama son zamanlarda çok rahatsız etmeye başladı. Acaba sizde de motor çalışırken vitesi boşa alıp debriyajı bırakınca motor bloğundan takır tukur sesler geliyor mu?
Debriyajı sıkınca motordan normal gelmesi gereken sesler geliyor fakat debriyajı bırakınca vites boşta beklerken böyle sesler geliyor. Acaba subab ayarı veya debriyaj ile alakalı bir sıkıntı olabilir mi? Yardımlarınızı bekliyorum.
-
24 Haziran 2016, 08:53
Arkadaş dün mat gri motorum gelmiş. Hemen sigortasını yaptırdım Axa dan 924 e ama biraz çok geldi bana. Sanırım sigorta şirketleri hala indirim yapma niyetinde değil.
2 sene önce aracıma kaskoyu 825 e yaptırmıştım. Bu baya koydu
-
24 Haziran 2016, 09:08
peacemaker_ adlı üyeden alıntı
Niye kimse bişi demiyor bu geri çağrılma konusuyla ilgili?
Türkiye, "Yamaha Avrupa"ya bağlıymış, Avrupa'da henüz bir çağrılma yok, Avrupadaki R25'ler çağrılırsa, Yamaha Türkiye de çağıracakmış motorları... Son durum bu...
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:59 ----------
Facebook'dan Berk Çıra isimli kişiden alıntıdır, son durum bu...
-
24 Haziran 2016, 10:02
arkadaşlar MİCHELİN PİLOT POWER taksam arka 160 ön 120 yorar mı motoru,gayet güzel de olur mu?
-
24 Haziran 2016, 10:06
Merchant adlı üyeden alıntı
arkadaşlar MİCHELİN PİLOT POWER taksam arka 160 ön 120 yorar mı motoru,gayet güzel de olur mu?
yapma sakın ben birkez ninja 250r da denedim motor gitmiyor yani o lastikleri çeviremiyor
ben yavaş gidim çok yaksın diyosan takılabilir
-
24 Haziran 2016, 11:17
EsHero adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar son 2 bin km den beri beni rahatsız eden bir durum var motorda. Bilmiyorum belki sıfır halinden beri böyleydi belki de, dikkat edemedim ama son zamanlarda çok rahatsız etmeye başladı. Acaba sizde de motor çalışırken vitesi boşa alıp debriyajı bırakınca motor bloğundan takır tukur sesler geliyor mu?
Debriyajı sıkınca motordan normal gelmesi gereken sesler geliyor fakat debriyajı bırakınca vites boşta beklerken böyle sesler geliyor. Acaba subab ayarı veya debriyaj ile alakalı bir sıkıntı olabilir mi? Yardımlarınızı bekliyorum.
Tek bende mi bu problem var yahu?
Kuzey Kıbrıs'da Bir Motovlog Kanalı. Tek teker - Servis - Top Speed - Viraj - Yarışlar ve çok daha fazlası...
www.youtube.com/channel/UC_LM3TAaRp-ExXrzgUOrNGA
-
24 Haziran 2016, 11:45
alipasa85 adlı üyeden alıntı
Türkiye, "Yamaha Avrupa"ya bağlıymış, Avrupa'da henüz bir çağrılma yok, Avrupadaki R25'ler çağrılırsa, Yamaha Türkiye de çağıracakmış motorları... Son durum bu...
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:59 ----------
http://i.hizliresim.com/B2aVQL.jpg
Bağlıdan kasıt üretim yeri anlamında mı ? Çünkü bizim motorların üzerinde endonezya yazıyor? Ve forumda paylaşılan ingilizce cevirili site vardı şase noları yazıyordu.Benim motorda bu serinin içinde görünüyor.
-
24 Haziran 2016, 12:13
onur694 adlı üyeden alıntı
Bağlıdan kasıt üretim yeri anlamında mı ? Çünkü bizim motorların üzerinde endonezya yazıyor? Ve forumda paylaşılan ingilizce cevirili site vardı şase noları yazıyordu.Benim motorda bu serinin içinde görünüyor.
"Bağlıdan kasıt" bence, "biz talimatları ordan alırız, onlar bize bildirirse bu durumu, biz de motorları geri çağırırız" şeklinde...
-
24 Haziran 2016, 13:59
merhaba arkadaşlar geçen sene 88,5 lira olan sigorta bu sene 366 liraya çıktı. daha uygun fiyat alan var mı?
-
24 Haziran 2016, 14:34
Merhaba arkadaşlar,
Motorlarınız ortalama yakıt tüketimi ne kadar?
-
24 Haziran 2016, 15:26
alipasa85 adlı üyeden alıntı
http://i.hizliresim.com/B2aVQL.jpg
Şimdi güzel demişsinde, bildiğim kadarıyla şöylede bir durum var; avrupa da R25 veya MT25 yok, 300 cc modelleri satılıyor ve 300 cc'de belirtilen problemlerin olup olmadığı belli değil, o yüzden avrupa nasıl geri çağırım yapacak, ilginç bir konu...
"Olmadı Diye Sızlandığın Duaya,Gün Gelir Olmadı Diye Şükredersin."Şems-i Tebrîzî
-
24 Haziran 2016, 19:16
http://www.motosiklet.com/HaberDetay/yamaha-endonezya-dan-r25-ve-mt25-modelleri-geri-cagirma-3060
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:13 ----------
Burda konu ile ilgili detaylı bir yazı var.
-
24 Haziran 2016, 19:16
mccxcix adlı üyeden alıntı
Şimdi güzel demişsinde, bildiğim kadarıyla şöylede bir durum var; avrupa da R25 veya MT25 yok, 300 cc modelleri satılıyor ve 300 cc'de belirtilen problemlerin olup olmadığı belli değil, o yüzden avrupa nasıl geri çağırım yapacak, ilginç bir konu...
CC farkı haricinde farklı bi yerleri yok motorların.
-
24 Haziran 2016, 21:11
Sonunda r25 mi aldım 100 km yol yaptım çok keyifli mükemmel bir motor
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:09 ----------
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)